Aky antivir ?
Re: Aky antivir ?
Space5800: ano, pokial myslis tych, co maju pocitac iba na hranie hier
-
Space5800
Medium Professional
phodinux: Nesúhlasim, pokiaľ niekto nefičí práve pod linuxom a spol. tak sa nejaký ten warez soft hodí, samozrejme ak nie si milionár, respektíve nechceš hľadať free alternatívy ktoré častokrát neurobia to čo chceš poriadne 
Nejde len o hry
Nejde len o hry
Space5800: na notebooku mam nainštalovaný Windows 7 a nemam tam jediny warez soft, všetko je tam opensource software
a dokonca by som skôr povedal, že to tie proprietárne aplikácie neurobia to, čo chcem
a čo sa týka alternatív nie je žiadne veľké hľadanie, zadam tri kľučove slova do googlu mam veľakrát ešte kvalitnejšiu alternatívu
http://www.osalt.com/
a dokonca by som skôr povedal, že to tie proprietárne aplikácie neurobia to, čo chcem
a čo sa týka alternatív nie je žiadne veľké hľadanie, zadam tri kľučove slova do googlu mam veľakrát ešte kvalitnejšiu alternatívu
http://www.osalt.com/
-
Space5800
Medium Professional
phodinux: Radšej to necháme tak,nič proti ale už z nicku kričí linux fanda samozrejme keď sa chce tak sa dá dať všetko free.. K tomu webu, neboj sa poznám ho... No stále je pre väčšinu userov oveľa jednoduchšie stiahnuť warez soft ako brazdiť po takýchto listoch a hľadať alternativu ku každemu programu
(len tak pre zaujimavosť alternativu k everestu, abby finereader?)
Inak aby to nebolo odveci.. doteraz som pekných par rokov používal produkty ESETu (od nod 2.7 cez ESS 4 - pekne zakúpené), teraz asi 2 mesiace som skúšal MS Security Essentials, ten sa akosi nechcel sám updatovať... včera som nahodil aviru free, mal by sa updatovať každy jedeň deň no dnes som pozeral že posledný update prebehol 28.6 tak neviem kde to viazne
Inak aby to nebolo odveci.. doteraz som pekných par rokov používal produkty ESETu (od nod 2.7 cez ESS 4 - pekne zakúpené), teraz asi 2 mesiace som skúšal MS Security Essentials, ten sa akosi nechcel sám updatovať... včera som nahodil aviru free, mal by sa updatovať každy jedeň deň no dnes som pozeral že posledný update prebehol 28.6 tak neviem kde to viazne
Space5800: okey, nechajme to, ale dokoncim 
ten nick bol vymysleny uplne nahodne, som spustil program na generaciu hesiel (pwgen) a vygeneroval mi zopar hesiel, pozeral som vertikalne na zaciatok kazdeho hesla a uvidel som presne pHod1nuX
alternativa k everestu na linux? > HardInfo; finereader? > FreeOCR
neje to nic moc, ale na beznu pracu stacia
btw: stiahni si Spybota a preskenuj system
manualny update si skusal?
ten nick bol vymysleny uplne nahodne, som spustil program na generaciu hesiel (pwgen) a vygeneroval mi zopar hesiel, pozeral som vertikalne na zaciatok kazdeho hesla a uvidel som presne pHod1nuX
alternativa k everestu na linux? > HardInfo; finereader? > FreeOCR
neje to nic moc, ale na beznu pracu stacia
btw: stiahni si Spybota a preskenuj system
-
Space5800
Medium Professional
manualny fiči vpohode... eset tak isto nema problem s updatom... neveim ešte poskušam tu aviru a dam info...
... s tým nickom si mal sakra dobrú nahodu
... s tým nickom si mal sakra dobrú nahodu
Dnes som nainštaloval aviru free a spustil som scan či nieco najde po AVG na moje prekvapenie nenasla nič.Tak som sa vratil spet k avg.
Antivirus
Dorby vecer zhanam nejaky dobry a spolahlivy antivirus ktory ale zaroven nebrani hraniu po internete (napr w3) bol by som velmi vdacny za uzitocne rady ...co vravite na search and destroy?
dakujem pekne za pomoc
dakujem pekne za pomoc
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Antivirus
Search and Destroy nie je antivirus, je to program na spyware. Okrem toho antivirus bezne neblokuje ziadne hranie, to robi firewall, ktory je sucastou napriklad Eset Smart Security ci Norton Internet Security. Staci vsak udelit vynimku pre dany program a hrat mozes dalej. Ak pouzijes len antivirus ako je samotny NOD32, Norton Antivirus, Avast, Kaspersky atd..., tak v tom nevidim problem.
ahoj dik za pomoc no ja som napr na w3 mal vo firewally vynimku ale vzdy po chvilu mi napisalo doslo k strate spojeni s b netom ,popripade aj ked som si dal vyhladat hru takze uz som z toho zufaly a neviem si dat rady a kde sa da zohnat free verzia toho eset smartu security? je to dobry antivirak?
-
hojko
Site Admin
Nie, bezplatna verzia antivirusu od Esetu nie je, jedine je testovacia, ktora funguje 30 dni alebo si potom musis zaplatit ucet.
AVG free edition 2011 som pred tyždnom nainstaloval použivam ho 2.5roka zatial problem s virmi nebol na obasny scan použivam malwarebytes.čo sa tyka noveho avg tak scanuje paradne rychlo nezatažuje tolko pc ako ostatne verzie.A dostal aj nove funkcie ktore boli dostupne iba v platenych verziach.
-
Chalesnik
Medium Professional
ja pouzivam ESS dlhsiu dobu a som spokojny ...teraz som zacal instalovat aj MSE pre tych co nemaju eset a zatial tiez nebadam dake neuspechy 
A uz ste premyslali nad tym, ze su Vam tie antivirusy vlastne na nic. Ked chitis novu verziu ZeuS ,tak ziadny antivirusovy program ti to neodhali .Jedine na slovensku si myslia , ze to nieje hrozba
http://www.softcov.com/sk/software-prod ... rojan.html
ale vo svete si s tym bohvieco neviu dat rady od najznamejsich antivirovych firiem po FBI.
http://www.securelist.com/en/analysis/204792107
http://news.techworld.com/security/3234 ... 00-uk-pcs/
http://www.softcov.com/sk/software-prod ... rojan.html
ale vo svete si s tym bohvieco neviu dat rady od najznamejsich antivirovych firiem po FBI.
http://www.securelist.com/en/analysis/204792107
http://news.techworld.com/security/3234 ... 00-uk-pcs/
-
wintermute
Light Star
@prdo: to čo si napísal je ako by si povedal:
"Načo sa starať o prevenciu pred chrípkou, keď po celom svete umierajú ľudia na AIDS"
To, že existuje hrozba, ktorá zatiaľ nebola zažehnaná neznamená, že sa netreba brániť pred takými, ktorým sa ubrániť dá.
"Načo sa starať o prevenciu pred chrípkou, keď po celom svete umierajú ľudia na AIDS"
To, že existuje hrozba, ktorá zatiaľ nebola zažehnaná neznamená, že sa netreba brániť pred takými, ktorým sa ubrániť dá.
Alebo naco napchavat antivirusove firmy a microsoft peniazmi ,ked existuje linux na ktorom virusy niesuwintermute napísal:@prdo: to čo si napísal je ako by si povedal:
-
wintermute
Light Star
Nebuď naivný. Nie je až taký problém napísať vírus na linux, ide o to, že sa to neoplatí.
Navyše nikto ťa nenúti používať platené antivírové riešenia. Existuje množstvo free alternatív a spôsobov ako sa chrániť. Nezabúdaj na to, že nie každý má možnosť vybrať si operačný systém.
K tomuto sa už vyjadrovať nebudem je zjavné, že chceš vyvolať flame.
Navyše nikto ťa nenúti používať platené antivírové riešenia. Existuje množstvo free alternatív a spôsobov ako sa chrániť. Nezabúdaj na to, že nie každý má možnosť vybrať si operačný systém.
Nechcem nic vyvolavat, ale sorry keby to bolo take jednoduche napisat virus pre linux, tak uz by aspon jeden funkcny existoval. Uz hladam 2 roky a nic som nenasiel. To je vazny rozdiel.wintermute napísal:Nebuď naivný. Nie je až taký problém napísať vírus na linux, ide o to, že sa to neoplatí.
Ale uz dlho hladam nieco ucinne na Zeus do windowsu- pre mojich znamich ,a tiez som nic nenasiel. Jedine co mi ostava , tak im odporucam dajte dualboot ked chcete nakupovat na nete.
Pouzivam ESS uz dlho kazdy mesiac si zalozim novy email tam si poslem ten kod od esetu potom mi len staci zmenit licenciu a ESS je zadarmo 
-
Hellboy248
Guru wannabe
robi ti velky problem cracknut si to or stahnut niekde key?