Novy zakon a diskotekach
Novy zakon a diskotekach
Chccem sa spitat ako to je teraz s diskotekami povoleni vstup atd...
Od kolkych do kolkej sa mozem pohibovat v meste a na dsikotekach mam 16.
Od kolkych do kolkej sa mozem pohibovat v meste a na dsikotekach mam 16.
Re: Novy zakon a diskotekach
Myslím že od 15-16 môžeš behať , pod len s nejakou plnoletou osobou .
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ach mať tak tvoje problémy a prezidentov plat...
Neviem či som našiel aktuálne ale:
Deti do 15 rokov nesmú chodiť do barov po 21. hodine bez dozoru svojich rodičov (spomínaná pokuta 33 eur)
Štátni príslušníci ako učitelia, riaditelia škôl, lekári, policajti musia povinne nahlásiť obci popíjanie neplnoletých
Mladí do 18 rokov sa musia povinne podrobiť dychovej skúške, pokiaľ sú na ňu vyzvaní
O tom aby 16 ročný do baru ísť nemohol neviem, ak som sa pomylil ospravedlnujem sa.
Takže ak máš 16 môžeš ísť do baru aj sám, len nemôžeš piť alkohol, fajčiť. Do 15 rokov po 21:00 jedine s rodičmi
Snáď som pomohol
Deti do 15 rokov nesmú chodiť do barov po 21. hodine bez dozoru svojich rodičov (spomínaná pokuta 33 eur)
Štátni príslušníci ako učitelia, riaditelia škôl, lekári, policajti musia povinne nahlásiť obci popíjanie neplnoletých
Mladí do 18 rokov sa musia povinne podrobiť dychovej skúške, pokiaľ sú na ňu vyzvaní
O tom aby 16 ročný do baru ísť nemohol neviem, ak som sa pomylil ospravedlnujem sa.
Takže ak máš 16 môžeš ísť do baru aj sám, len nemôžeš piť alkohol, fajčiť. Do 15 rokov po 21:00 jedine s rodičmi
Snáď som pomohol
Jasne si pomohol diky a 16rocny (ja) do ktorej sa mozem pohzvovat na diskoteke? podla zakonuJanio napísal:Ach mať tak tvoje problémy a prezidentov plat...
Snáď som pomohol
Dokedy ju nezatvoria. 
-
Janio
Zablokovaný
Tak o 16+ nevraveli nič takže Don´t worry be happy
Jedine nepi a neporušuj zakon inak.
Síce vo vláde stále niečo vymyšlaju ne neprešlo to a pravdepodobne ani nič podobne neprejde, pokiaľ to sami nepreženiete...
Síce vo vláde stále niečo vymyšlaju ne neprešlo to a pravdepodobne ani nič podobne neprejde, pokiaľ to sami nepreženiete...
-
Ba-Yo
Light Professional
Ja mam 15 takze mozem sa pohybovat vo vyssie spominanych podnikoch aj po 21:00 hodine?
-
moosha
Darca
Mozes, kym znovu nezakroci Vierka Tomanova.
-
Ba-Yo
Light Professional
tak to fajne mozem si chodit len aby som nenafukal a je vse v poho dik za odpoved(aj by som vam karmu
dal ale vdaka niekolkym karmistom som na v minuse)
Na to, že môžeš chodiť po diskotéke po 21 hodine by som sa nespoliehal, keď máš 15 či 16 rokov. Len aby ťa biletár neotočil pri dverách a neposlal do ahoj.
chlapče, chlapče ty sa radšej pouč gramatiku 
-
Ba-Yo
Light Professional
arieriqe:ja sa nemam preco ucit gramatiku
COTHW:ja poznam tie nase podniky ... viem ze ta nepustia iba ak nemas obciansky(cize ked nemas 15)
COTHW:ja poznam tie nase podniky ... viem ze ta nepustia iba ak nemas obciansky(cize ked nemas 15)
myslím, že to patrilo autorovi témyBa-Yo napísal:arieriqe:ja sa nemam preco ucit gramatiku
Tak to máte v meste dosť benevolentných majiteľov.Ba-Yo napísal: COTHW:ja poznam tie nase podniky ... viem ze ta nepustia iba ak nemas obciansky(cize ked nemas 15)
ba-yo: si z Oravy ako ja tak neviem o akych diskotekach hovoris, lebo este na ziadnej som sa nestretol s kontrolovanim OP.v imperii ti skontroluju iba ked vyzeras na 12
-
Gepid
Medium Professional
Fajčiť môžeš aj ked máš 10. Len predať ti nemôžu. Čiže výhovorka "ukradol som mame" alebo tak by mala stačiť.Janio napísal: Takže ak máš 16 môžeš ísť do baru aj sám, len nemôžeš piť alkohol, fajčiť.
-
Ba-Yo
Light Professional
presne tak ... myslel som podniky typu Vulkan ,Kuvajt a Imperia-M ...mulatt napísal:ba-yo: si z Oravy ako ja tak neviem o akych diskotekach hovoris, lebo este na ziadnej som sa nestretol s kontrolovanim OP.v imperii ti skontroluju iba ked vyzeras na 12
policajti to kontrolovat nebudu, je to taky bezzuby zakon pro-forma
-
adox
Light Professional
V Imperii je vstup od 16 nie ? alebo to je v Kuvajte ?Ba-Yo napísal: presne tak ... myslel som podniky typu Vulkan ,Kuvajt a Imperia-M ...
a keď nei tam tak som si to zmylil s niečim iným a keď bývaju akcie kde je vstup od 16 aký to má význam 1 rok hore dole ?