Co mna najviac stve, ze som stahoval cez Rapget, a teraz mi to vypisuje account suspended
RapidShare (novinky, zmeny, ...)
-
Scorpion90
King
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
mozu si to dovolit, ked ich konkurenti neponukali lepsie sluzby - teraz maju prilezitost poslat RS do kolien..
Co mna najviac stve, ze som stahoval cez Rapget, a teraz mi to vypisuje account suspended
, tak musim stahovat manualne 
Pouzi rapget RSScorpion90 napísal:mozu si to dovolit, ked ich konkurenti neponukali lepsie sluzby - teraz maju prilezitost poslat RS do kolien..
Co mna najviac stve, ze som stahoval cez Rapget, a teraz mi to vypisuje account suspended, tak musim stahovat manualne
nova verzia programu na stahovanie z RS (obsahuje Cestinu):
http://www.rapidsharing.eu/download.aspx
http://www.rapidsharing.eu/download.aspx
skusal som tiez mazat subory(presahujem to o 1,5giga) a tiez sa mi nemeni velkost.pacho666 napísal:tak dnes mozem nasilu vytahat 60gb.. toko uz nemam ani volneho miesta na disku sakra... a mal som vypnute Automatically delete inactive files... kaslem cely rapid, u mna skoncili. Keby to aspon neprehadzvoalo na iny balik samo...
skusal som mazat 500suborov, po zmazani sa nemeni velkost .... a este ked som 300suborov dal iba do kosa, po chvilke boli spat. kvalitny bordel toto
Debilina toto najvecsia
-
Scorpion90
King
Je to vyriesene mal som Rapget.RS 1.0.4.0, stiahol som 1.0.9.0 a ide to 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...prečo mi to nezobrazuje, koľko mám už prečerpané?...
je to nahovno celý blbý rapidshare. kúpil som si ročný účet aby som mohol ťahať vždy a hocikoľko bez obmedzenia ( kúpil som si ešte 120GB traffic) a teraz behom noci je to všetko v prdeli, Trafic zmizol. dostal som 5800tých ich bodov a možem stiahnuť 1GB za deň čo je asi tak jeden film. Nech idú do riti celý rapidshare.Takto to posrať. Behom noci sa stal z najlepšieho servera najhorší
:(
Veď v nastaveniach si zmeň tarif. Napríklad RapidBig čo predstavuje 20GB na deň.
Všimol som si, že naskočil nový tarif RapidFree. To znamená, že sa mi teda nebudú sťahovať žiadne body?
Všimol som si, že naskočil nový tarif RapidFree. To znamená, že sa mi teda nebudú sťahovať žiadne body?
Ano ale je to (zatial) nefunkcne.Plasmon napísal:Veď v nastaveniach si zmeň tarif. Napríklad RapidBig čo predstavuje 20GB na deň.
No to su curaci, ani mne to nejde mazat.. a tiez mi to automaticky zvysilo ten traffic...
-
Mek
Addict
Dobre... vsetci diskutuju vacsinou o premium uctoch, ale co ak mam collector? Ponuka mi to konverziu na free premium ucet, ako tomu mam rozumiet? Spravia mi z neho ucet s RapidFree programom? Ale ten nema ziadny storage ani nic. Mam tam nauploadovane subory v celkovej velkosti okolo 21 GB. Mam priblizne 12000 premium a 18000 free bodov. Aky postup odporucate?
Inac vsimol som si, ze pisu, ze dalsie detaily budu uverejnene 29.6. Je tridsiateho a nic. Ale este maju cas, kedze nenapisali, v ktorom casovom pasme
Inac vsimol som si, ze pisu, ze dalsie detaily budu uverejnene 29.6. Je tridsiateho a nic. Ale este maju cas, kedze nenapisali, v ktorom casovom pasme
radsej si to nechaj tak, ako mas, bo budes nadavat, jak my ostatni 
kym niesu zname dalsie podrobnosti, tak by som to neriskoval....
Az tam mas 21GB nauploadovanych, tak ta asi nehodia na free, ale na nejaky plateny Medium alebo Big, skonvertuju ti nejakym sposobom Premium body(neviem, naco su Free, mne to zozralo len premium) a bude...
edit: tak dokonca na Supersize, bo Big prekracujes o Giga a nedaju sa mazat subory
kym niesu zname dalsie podrobnosti, tak by som to neriskoval....
Az tam mas 21GB nauploadovanych, tak ta asi nehodia na free, ale na nejaky plateny Medium alebo Big, skonvertuju ti nejakym sposobom Premium body(neviem, naco su Free, mne to zozralo len premium) a bude...
edit: tak dokonca na Supersize, bo Big prekracujes o Giga a nedaju sa mazat subory
-
Mek
Addict
Vdaka za odpoved. Potom to gigo premazem nech ucet vydrzi dlhsie, a ked vyprsia vsetky body nech to pre mna za mna aj zrusia, uz aj tak davno neuploadujem a sosam velmi zriedka.
Prekonvertovali sa mi body na Rapids. Mal som asi 1700 myslím Rapids. A dne mi príde e-mail, že účet mi končí o 4,6 či koľko dňa... Pozerám že čo sa deje, a oni, bazmekovia, mi nahodili balíček RapidBusiness neviem na akú pi*u. Mám tam toho dosť, ale mohli to niekde aspoň uviesť, že to budú takto robiť. Mohol som ušetriť spústu bodov.
Inak ako sa budú dostávať Rapids? Len sa bude platiť alebo sa budú dať nejako „zarobiť“?
Inak ako sa budú dostávať Rapids? Len sa bude platiť alebo sa budú dať nejako „zarobiť“?
Mozno trochu OT, ale predsa:
vcera sa tahal cca 1 GB a v logoch 1501 MB. Neveril som vlastnym ociam. Tak som dnes skusil 643 MB a v logoch 1040 MB. Tahal som cez IDM . Preto som skusil cez operu 80 MB a v logoch mam 101 MB. Deje sa to len u mna, alebo takto ejekabatievaju vsetkych?
vcera sa tahal cca 1 GB a v logoch 1501 MB. Neveril som vlastnym ociam. Tak som dnes skusil 643 MB a v logoch 1040 MB. Tahal som cez IDM . Preto som skusil cez operu 80 MB a v logoch mam 101 MB. Deje sa to len u mna, alebo takto ejekabatievaju vsetkych?
to sa stava aj mne, lenze ja pouzivam Flashget, ktory si za to moze sam. Doteraz mi to bolo jedno (HappyHour+25GB traffic), ale asi budem musiet prejst na iny program.
Dnes som to pozrel. Stiahol som 1400MB a zaratalo mi 2500MB...
U toho IDM by som to pochopil, ak stahuje tak, ako Flashget po viacej vlaknach...U Opery to nechapem vobec...
edit: Stiahnuty 200 megovy subor(209 715 200b), predtym som mal 2468, teraz mam 2258.
Cize rapid berie velkost suboru na bajty, nie zaokruhlene, preto ti mohlo vzniknut tych 20(mne 10) mega rozdiel
edit2: stale nefunguje mazanie suborov, takze zase pridem o Rapids zbytocne
Dnes som to pozrel. Stiahol som 1400MB a zaratalo mi 2500MB...
U toho IDM by som to pochopil, ak stahuje tak, ako Flashget po viacej vlaknach...U Opery to nechapem vobec...
edit: Stiahnuty 200 megovy subor(209 715 200b), predtym som mal 2468, teraz mam 2258.
Cize rapid berie velkost suboru na bajty, nie zaokruhlene, preto ti mohlo vzniknut tych 20(mne 10) mega rozdiel
edit2: stale nefunguje mazanie suborov, takze zase pridem o Rapids zbytocne
dnes mi doslo okolo 22:00 toto:
a konecne dali aj RapidFREE.... konecne PRVA pozitivna vec
ak tomu dobre rozumiem, tak by mi automaticky nemalo menit na iny balik, vsak ano?If you do not wish to take advantage of the automatic upgrade, you can activate the option "Automatically delete inactive files" in your account settings at any time.
Thus your active files will be preserved even without you having to select a bigger hosting package, while inactive files will be automatically cleaned up by our system.
a konecne dali aj RapidFREE.... konecne PRVA pozitivna vec
Pacho666 > Podľa všetkého by to tak malo fungovať, aj ja som si to tak aktivoval.
Ludia jednu vec nechápem. Všade čítam že ak aj neprečerpem v dany den dany limit (napr. teraz 1 GB / small tarif) tak že aj tak sa to strhne, no včera som mal 106 rapids a dnes ich mam tiež..prešiel den a nič mi nestrhlo..vysvetli mi to niekto ? bo som z toho jelen 
Pozerám, že HappyHours podľa všetkého fungujú aj naďalej, čo je pre mňa dobrá správa, na najmenší balík môžem denne stiahnuť 10GB.. 
Snáď niekto bude tam aj naďalej uploadovať veci, že snáď bude čo ťahať.....
Akurát, že mi opäť aktivovali RapidBig, asi preto, že som nemal zapnuté Automatically delete inactive files..
Snáď niekto bude tam aj naďalej uploadovať veci, že snáď bude čo ťahať.....
Akurát, že mi opäť aktivovali RapidBig, asi preto, že som nemal zapnuté Automatically delete inactive files..