ipod touch - kupa - hry zadarmo

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

ipod touch - kupa - hry zadarmo

Príspevok od používateľa macko9 »

ahojte, brat si chce kupit ipod touch 3G, pred kupou by sme potrebovali zodpovedat nejake otazky ktore by nam velmi pomohli
1. nevie ci mu staci 8Gb alebo treba mu viac lebo nevieme kolko mb maju asi hry a filmy na ipod touch mozte sem prosim napisat aku asi cca maju take hry pamät a tiez filmy v dobrom formate a rozliseni na ipod touch :)
2. taktize chcel by tam kopu hier zadarmo - co viem treba nato jailbreak lenze v novom v predajni kupenom to nie je ako taky jailbreak spravit mate dobry navod pre laikov alebo je lepsie kupovat cez inzerat uz s jailbreakom ci to mozem sama zvladnut doma na pc ale co k tomu treba pripadne to robia v apple alebo v inom mobilshope? dakujem
macnet
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: ipod touch - kupa - hry zadarmo

Príspevok od používateľa macnet »

iPod ma malu obrazovku (tusim 3,5"), teda logicky, laicky povedane, mozu byt filmy aj menej kvalitne a bude sa to dat v pohode pozerat. Taky film Tri Dni Condora ma pri rozlisenie 480x320 napriklad velkost 512 MB. Take hry, tam je to dost individualne, ale aspon co som ja pozeral tak okolo 50 MB. Takze podla toho si musis povedat co ti staci.

Jailbreak - ked si schopny/a spytat sa ci to robia aj v Apple, tak to asi skor nerob, mohlo by to zle dopadnut...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa macko9 »

filmy maju az 512mb? lebo ja co mam na pocitaci filmy tie maju super rozlisenie a maju zvycajne vsetky 700mb tak sa mi zda tych 512mb na rozlisenie ipodu vela hmmm? s hrami si mi pomohol dakujem.. a ten jailbreak nepytala som sa v apple ved som si aj myslela ze to bude zakazane ale tak som sa tu spytala - preto potom neviem ako sa tam daju tie hry bez jailbreaku sa nedaju dosiahnut treba za ne platit vysoke sumy? takze ked nechcem prist o zaruku (lebo ked spravim jailbreak tak o nu pridem) tak mu sim za kazdu jednu hru platit inak sa to neda spravit? a kde by mi potom ten jailbreak spravili pls ak to bez toho nejde viete nejaky lacny shop nato alebo nejaky dobry navod kde je popisane od kroku co spravit :) dakujem
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

uff ja len k tvojej kapacite logicky cim viac tym lepsie kupis a za pol roka nadavas lebo ludia neradi mazu ja mam v telefone 8GB a je to plne a vlastne nic s toho co tma je nepotrebujem mozno tak 2GB co su mapy inak su tam filmy mp3 fotky ktore pozrem mozno raz za rok ked daco potrebujem abo tak
Co sa tyka tvojich problemov ohladne hier chod na dake warez forum de najdes hry ako aj navod samotny ale kedze neces prist o zaruku co si nekupis od dakoho troska doverihodneho pouzity ipod
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

macko9: Super rozlíšenie definované ešte nebolo :) a zrejme nebude definované 700MB-my... Hry majú od pár až po desiatky MB...Myslím že za tie hry sa až také "vysoké sumy" neplatia a určite su aj nejaké free, návod na jailbreak samozrejme google.com. Je tam toho dosť
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

najlväčšie hry majú cca okolo 500 mb - viď napr Dexter (prvé čo ma napadlo)
mudrnudl
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mudrnudl »

ja mam na svojom iphone 3gb muziky - neni toho moc, ale pozor ani malo (512 pesniciek; 1,2 dna nepretrziteho pocuvania)
jeden celovecerny film ti zaberie do 600mb - neboj sa po case ta aj tak pozeranie filmov omrzi...
mam tam 270 fotiek a zabaraju mi 460mb - ak si budes z iphonu poctivo kopirovat fotky do pc, tak ta tato polozka vobec nemusi zaujimat
asi 500mb zabera nejaky ten sajrajt, ktory ti telefon popise ako "Others"
aplikacii (teda aj hier) mam okolo 70 a mam tam aj par tych obrovkych - zabera mi to 3gb...
z tych 70 app som hral/pouzival mozno 20 - ostatne sa mi tam povaluju pre inych naruzivych hracov alias priatelov...
ak nechces ist do drahsich strojov ako 3gs alebo 4, tak nekupuj ani 16gb pamate - neoplati sa ti to - jak uz to niekto spominal, pamate budes mat vzdy malo...
Napísať odpoveď