STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
nj, mne to ide v pohode
-
Corn Flake
Guru wannabe
To vážne? Bo mne nejde na pc ani na notebooku
Mne tiez ide, inak dnes akcie na Dragon Age (ceny od 20 €): http://store.steampowered.com/sale/ea_week
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravím,ako zistím steam ID ? 
-
lekoklatik
VIP
C:Program Files:Steam:steam.log
Pripadne sa napoj napr. v csku na server a do konzoly napis status.CsComm Session May-02-2010 01:16:29.322 [3640] ReconnectThread (3640) Starting
CsComm Session May-02-2010 01:33:22.497 [3640] ReconnectThread (3640) Told to exit
CsComm Session May-02-2010 11:02:48.611 [3840] ReconnectThread (3840) Starting
CsComm Session May-02-2010 11:03:25.865 [3320] CreateSession(lekoklatik,7,321)=0 attempt 1
CsComm ConnectionPool May-02-2010 11:03:26.562 [3320] Attempting new connection 0,79.141.166.3:27030 for 0:1:19088376
-
HeadShot ^
Light Star
Vďaka,potreboval som to, 
//Nejaky karma onanovac co mi dal K
len preto že som sa spýtal..
//Nejaky karma onanovac co mi dal K
Dneska si ma pridal nejaky poliak s nickom PolishSteaamSupport hned som vedel o co ide ale nechal som ho co zo seba vypusti
Samozrejme ze som podozrivy z cheatovania a ja ze v akej hre. On furt ze Please give us your account information or we will charge your account... a ja ze I am not polish a on You were reported by Pole
som kukol na jeho profil a mal tam nahrate CS 500+ hodin tak som mu napisal ze Ty mas len CS tak chces nejake hry a on ze nie on ma vsetky hry ktore vyjdu na steame na druhom acc
Nakoniec ze som dostal ban ale ja mu pisem ze stale mozem pouzivat svoj acc a potom siel offline a odstranil sa z priatelov 
hehe nice
tiez s nimi rad pokecam vzdy
-
Cyrus666
Light Professional
mam dost velky problem so steamom a xboxom, ked mam zapaty steam tak sa nedokazem napojit nikomu do party na xboxe ani sa neda zapat hra cez net (napr GOW 2, kamos nemoze zapat hru lebo som v lobby, ked ja zapnem tak ho vyhodi), ked je vypaty steam, vsetko funguje, ako nahle ho dam zapat(steam) tak vyhodi tabulku ze updatuje a potom vyhodi chybu ze sa mu neda napojit, dost ma to sere a hlavne teraz ked chcem aby mi stahoval hru (SW FU - 25 GB) kedze pri tom nemozem nic hrat na steame bo hned vypne stahovanie tak som chcel aspon na xku
pls help
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 18:40)
router Dlink Di-524
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 16:30)
nikto nic? any ideas ? ? ?
pls help
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 18:40)
router Dlink Di-524
//autoeditácia príspevku (29 Jún 2010, 16:30)
nikto nic? any ideas ? ? ?
Nebude treba otvorit nejake porty ?
-
Cyrus666
Light Professional
neviem rozmyslal som nad tym je to asi jedina moznost ze pouzivaju spolocne porty ale preco potom nikto nema taky problem? googlil som ale nikto nic
Ja mam doma podobny problem 
Tiez sme za routerom dvaja a ked sa z dvoch PC chceme napojit na rovnaky TF2 server, tak tomu kto uz na serveri je, to spadne. Steam ucty su samozrejme dva, vsetko legalne, aj na roznych serveroch vieme hrat subezne, ale na jednom nie.
Tiez sme za routerom dvaja a ked sa z dvoch PC chceme napojit na rovnaky TF2 server, tak tomu kto uz na serveri je, to spadne. Steam ucty su samozrejme dva, vsetko legalne, aj na roznych serveroch vieme hrat subezne, ale na jednom nie.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Mám jednú otázku, len tak som si stiahol hru killing floor, non steam verziu, je možné aby mi to za to dali ban na steam účet?
možné je všetko
Ked stahujes nonsteam hry, tak si vytvor nejaky iny profil pri ktorom ta nemusi trapit ban.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ked to steam nevyžaduje, alebo nepotrebuje, (toto je nejaká ruská verzia) stačí steam vypnúť?
Hej. Inac hral som uz nonsteam hry ktore vyzadovali steam profil a tvarili sa ako originalky a nemam doteraz ziadny ban 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pokiaľ tá hra nieje nejak cracknutá že na hranie potrebuješ steam, tak ti to môže byť jedno...
Ja si aj na steame pridávam hry ako "nos-steam game" aby som si mohol písať počas hry a nič....
Ani som sa ešte nestretol s tým že by to nejak kontrolovali a už vôbec ne že by niekto dostal ban. Takže môžeš hrať bez strachu..
Ja si aj na steame pridávam hry ako "nos-steam game" aby som si mohol písať počas hry a nič....
Ani som sa ešte nestretol s tým že by to nejak kontrolovali a už vôbec ne že by niekto dostal ban. Takže môžeš hrať bez strachu..
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Dakujem za rady.
ľudia? chcem kúpiť čosi zo steamu, mám českú kartu a teraz som na SR a v obchode na steame mi píše, že sa moja fakturačná adresa nezhoduje so zemou pobytu. pochopiteľné, ale to je pre nich problém?
vraj mám písať na support... napadlo ma proxy, nejaké české. nemá niekto ešte nejaký nápad?
//nakoniec som to poriešil cez to proxy. ale nájsť funkčné české a s rozumnou rýchlosťou je umenie
//nakoniec som to poriešil cez to proxy. ale nájsť funkčné české a s rozumnou rýchlosťou je umenie