Sniper: Ghost Warrior

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Predator999
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Sniper: Ghost Warrior

Príspevok od používateľa Predator999 »

No mas pravdu no mne sa praveze paci ten prales..A co s atika zbrani mas pravdu ale je tu nieco nowe ako som spominal je to nieco pre fanusikov Sniperov takze nemoze bit vsetko len take ako kazda jedna hra chapes!? :) vzdy sa zid enieco nowe kazdemu sa paci nieco ine napriklad sa tesim velmy na CRYSIS 2 som zvedavy co nam prinesie nowe okrem toho ze opusta prales :(a ide do mesta :cry: ale mozno to bude dobre ony uz vedia co maju robit ja im verim :D
Vasilis
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vasilis »

presne tak aj ked musim priznat ze cez vykendovu nudu som sa nejak do toho snipera pustil a msim povedat ze pokial je to cisto sniperska misia a nie s misia ako napr na tej plosine ropnej tak sa to aj da ale prvych 5 misii ma vobec nebavilo . je to tak ze kazdeho bavi nieco ina napr ja sa zasa tesim na armu 2 operation arowhead
Predator999
Light Expert
Light Expert

Vasilis napísal:presne tak aj ked musim priznat ze cez vykendovu nudu som sa nejak do toho snipera pustil a msim povedat ze pokial je to cisto sniperska misia a nie s misia ako napr na tej plosine ropnej tak sa to aj da ale prvych 5 misii ma vobec nebavilo . je to tak ze kazdeho bavi nieco ina napr ja sa zasa tesim na armu 2 operation arowhead
Presne ide oto apreto tu hru aj spravily ze je to nieco nowe a ine...skratka je to nieco cisto pre fanusikov Sniperov ked mam chut si len tak zastrielat tak si pustim toto aked zas zavodit pustim ine...na tu ARMU sa tesim aj ja :D teda mam ju stiahnutu len su tam vazne chyby napriklad... ked sadnes do vozidla vozidlo pojde same :D aneda sa ovladat,alebo vrtulnik sadnes zlietnes ahned sa ti prevrati :D ale co sa tika grafickej spracovanosti nema chybu...ja si aj planujem kupit original podla man sa to oplati ;)
Vasilis
Light Expert
Light Expert

ja som mal strasne pocit ze iste veci z ghost warrior boli akoby okopirovane s inych hier . ako napr z COJ 2 (sice je to rovnaky engine ale mohli niekto veci inak spravit) alebo cod 4 a mw2
Predator999
Light Expert
Light Expert

pozri sa nato takto..ukaz mi jednu hru co nen okopirovana :D vsak skoro kazda hra je na jedno kopito...ci je to engine alebo zaner..vezmy si FIFU stale rovnakaa j ked je uz rok 2010....CoD stale otom istom len su tam male zmeny Battlefield BC2 je zmena uz len preto ze sa tam da demolovat vsetko....GTA vsak naten princip je kolko hyer!?:MAFIA,The SAboteur atd...uz aj Driver nowy bude poresne to iste ako GTA a tak..skratka kazdy chce zarobit ato je normalne....som si vedomy ze aj CRYSIS 2 ci MAfia 2 bude to iste ako predchocovia len na lepsej grafike ale podstate to bude to iste aby to nevyzeralo ze to bude rovnake zmenily dej,prostredie aj engine :P chcu privolat vela fanusikov atak...kazdy vivojar si pozre ake hry teraz letia az potom idu vitvarat pozru sa aco ich abvy aco by prijaly do hry tak kopiruju z kazdeho trosku ci zo svojich hyer alebo tak aby spravily co naj hru :) natu MAfiu som zvedavy ked stale ju odkladaju :P
Vasilis
Light Expert
Light Expert

je to tak . proste nieje to dokonala hra da sa pri tom zabavit ale je tam velmi vela veici ktore by sa dali zlepsit ale ak sa vude ciy interactiv uberam spravnim smerom tak aj hrozi ze zacnu robit normalne hry . celkovo je asi tato hra pre nich obrovsky krok do predu . dal by som tak 60% a to iba kvoli malemu arzenalu , zlej optimalizacii , a ece by sa nieco naslo
Predator999
Light Expert
Light Expert

VSak ano...ked si pozres ich ostatne hry tak hruza ale tato hra je podla man schopna keby upravily par chyb co podla man bude pred vidanim alebo vidaju patche :) musis uznat sam ze sa snaziaa to ja uznavam..ja anpriklad si zahram Super MAria aak je to grafika!?hmm..nejde ci je krasna ale ide ci ta abvy ohladom hratelnosti..ci ta oslovy...napriklad CS alebo Warcraft preboha vsak pozri natu grafiku sama kocka ale aj napriek tomu to ludi bavy....napriklad ja si zahram CaC Generals stara hra ale je zabavna aj ked su hry krajsie spracovane ale hratelnost 0 bodov..chcem len tim povedat ze nejde oto aka je grafika ale ovladatelnost a nowe veci v hre :) CRYSIS je uzasny ale velmy kratky za par hodin si ho presiel ekby nedaly tam multiplayer tak by bol asi v sufliku :D ja obdivujem tich co virabaju hry len preto co dokazu spravit :D a musims apriznat ze mam vela originaliek ked ma neico bavy tak nesetrim :) atym podporim vivoj hyer :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to je fajn že podporuješ vývoj hier len ešte by sa zišlo trošku podporiť tú slovenčinu :D
no offense
// :)
Predator999
Light Expert
Light Expert

Opak napísal:to je fajn že podporuješ vývoj hier len ešte by sa zišlo trošku podporiť tú slovenčinu :D
no offense
No mam problem stimm ani ty niesi dokonaly :D
Achmed
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Achmed »

zdar hra mi reaguje o 1-1,5 sek. neskôr vie niekto ako to spravit ? dakujem
eckounltd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eckounltd »

newiete kedy bude čeština ??
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Recenzia Tiscali:
http://games.tiscali.cz/reviews/sniper- ... a-recenze/

Celkom prekvapive hodnotenie 8/10 :)
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Hodím tu svoju skromnú "recenziu"...
Nie som veľmi náročný na hry, s takým NB ani byť nemôžem (Intel Core 2 Duo T5870, RAM 4GB, HD4330 512MB) ale hra sa mi celkom zapáčila, síce obsahuje fakt viditeľné chyby: ako bolo už spomínané, to plazenie a lezenie po rebríkoch s oboma rukami na zbrani, jedna rana nožom do nohy, ruky a protivník je hneď mŕtvy, taktiež ma prekvapili trošku divné pohyby postáv a asi najviac ma zarazilo to, že váš kolega je nesmrtelný, resp. neviditeľný. Niektoré misie plníte vo dvojici a nevadí, že stojíte pol metra od neho, jeho guľky nezasahujú vôbec, nikto po ňom nestrieľa. To, či po "headshote" ostane diera v hlave ma veľmi netrápi, necítim potrebu ísť po zásahu kontrolovať mŕtvoly.
Na druhej strane musím pochváliť, podľa mňa, dosť prepracované sniperské mierenie. V tomto prípade je asi najlepšie nastavenie obtiažnosti na "HARD", aby si človek pri strieľaní poriadne všímal vzdialenosť protivníkov, silu a smer vetra a taktiež tlkot srdca. Páči sa mi tzv. bullet-time, resp. zadržanie dychu na pár sekúnd, aby sa vaše sniperské ruky na chvíľu ukľudnili a v pokoji zamierili na cieľ. Medzi ďalšie plusy patrí určite krásna príroda, či už prales alebo pláže. Detailné textury síce nie sú "premakané", ale na prvý, hádam aj druhý pohľad vyzerá krajina fakt úchvatne.
Každému sa páči niečo iné a ako som už spomínal, nie som náročný na detaily v hre, lebo nemám na to podmienky.
Moje hodnotenie po prvých dvoch misiách je 5/10 (za primitívnu fyziku a správanie sa postáv), fanúšikom "snajpovania" však odporúčam. :wink:

//na tento slabší NB by sa mi hodilo zmenšiť rozlíšenie z 1366:768 na 1280:720 (nemení sa pomer strán). Lenže hra mi začne bežať v zmenšenom okne, iné hry mi to nerobili... nemá s tým niekto podobné skúsenosti?
dubacik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dubacik »

nepodarilo sa spustit plikaciu pretoze jej subezne zdielana konfiguracia jenespravna podrobne informacie najdete v denniku udalosti aplikacii

neviete co s tym ?
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

čo najskôr odinštalovať :D
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

oplatí sa tú hru kupovať kvôli MP?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

nie, mp si mozes dat aj cez hamachi
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

nevie niekto poradit ?

ak nastavim hocijake rozlisenie okrem maximalneho tak sa hra zobrazi v okne na danom rozliseni nie na celu obrazovku
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

nejde mi tá hra odinštalovať :( teda neviem ...ani cez control panel, nieje tam...ani cez tune up utilies...a ked dam v zložke kde je nainstalovana backup tak mi vypíše chybu že chýba steam_api.dll ...pričom tam je...a že to mam preinstalovat...aj som a aj tak nejde stale to pise :/
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Prosím vás mne táto hra išla ale teraz mi ide len zvuk a čierna obrazovka. pls čo mám robiť,
Napísať odpoveď