Problem s internetom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ferikeII
Light Expert
Light Expert

Problem s internetom

Príspevok od používateľa ferikeII »

čaute, mal by som taky problem, že mi vždy zamrzne internet. Mam doma 2 PC. Internet ide z jedneho routera. A s druhym PC nieje žiadny problem. Ale na tomto po 2-3 minutach nejde internet. Ani v explorery ani nikde. PC je AMD 6400+ 3.2Ghz. Dosku mam nainštalovanu ide o M3A78... Tu je aj obrazok zapišem napr. google.sk vypiše mi, že hotovo ale nevyjde nič... Vie mi niekto pomôcť? Potom keď resetnem komp. zase ide internet ale len na par minut... diky čau
Prílohy
nonono.JPG
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s internetom

Príspevok od používateľa caesar1987 »

preskenoval si pc s antivirom a antispywarom? mas najnovsie ovladace na sietovku?
ferikeII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ferikeII »

Včera som nainštaloval XP SP3... Sieť mam stiahnutu tuto: http://drivers.softpedia.com/get/NETWOR ... 6223.shtml

K Doske nemam CD, zatial mam nainstalovany: Zvuk, a LAN z dosky. Ale teraz stahujem full Chipset. Možno, že preto to robí? Inač okrem internetu všetko v pohode ide. Internet keď ide tak je strašne pomaly.

ďakujem za odpoveď.
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

to ze mas novy win nemusi znamnat ze je cisty. uz si mohol dostat virus z cd, usb kluca alebo cez siet alebo z internetu.

cipsetom to asi nebude, ale kazdopadne neviem preco sa snazis rozbehat net ked nemas nainstalovane ovladace, mozes tym aj nahodou pokazit pc. Predsa len tie ovladace su na nieco dobre :)

A co sa tyka toho ovladaca tak uz je skoro rok stary, urcite najdes novsi na bud priamo na stranke asusu alebo realteku.
Napísať odpoveď