I/P: MSI 8800GTS 512mb raz ide raz nejde
I/P: MSI 8800GTS 512mb raz ide raz nejde
Zdravim chcem sa spytat za kolko by sa dala predat tato karta je to ta novsia verzia s jadrom G92
http://eu.msi.com/index.php?func=prodde ... od_no=1370
problem je v tom ze karta raz ide a raz naskakuju vsleijake stvorceky a potom karta zamrzne bola uz opravovana v MSI teraz vsak zaruka skoncila a robi to znova, chcel by som teda vediet za kolko by sa to dalo predat...
http://eu.msi.com/index.php?func=prodde ... od_no=1370
problem je v tom ze karta raz ide a raz naskakuju vsleijake stvorceky a potom karta zamrzne bola uz opravovana v MSI teraz vsak zaruka skoncila a robi to znova, chcel by som teda vediet za kolko by sa to dalo predat...
Re: I/P: MSI 8800GTS 512mb raz ide raz nejde
Cca do 10€, ak by si predaval, bol by zaujem. Odkial si?
Revuca, 10 € + posta mozem ju nafotit... dala by sa opravit len mne sa s tym nechce natahovat
Dala by sa opravit? To tazko
, jednoducho pomaly, ale i iste odchdza do kremikoveho neba.
no spravila mi to pred rokom bola opravena vydrzala rok a teraz zase to iste 
Opravit sa to jednoducho neda /nakolko je to HW chyba a karta uz pomaly dosluhuje/, tak aby to bolo spolahlive, takze moja ponuka 10€ plati i nadalej, ak mas zaujem napis SS, dam ti adresu.
este nez ju predas mozes skusit toto:
ale ak to budes skusat tak to pec suciastkami nahor aby ti nahodou nevypadli zospodu ak ich budes mat smerom nadol 
ja osobne som si tak uz raz opravil svoju 8800GTX a pochopitelne sa to da aj s inymi grafikami
Kód: Vybrať všetko
http://extrahardware.cnews.cz/jak-opravit-grafiku-upecte-ji-v-troubeja osobne som si tak uz raz opravil svoju 8800GTX a pochopitelne sa to da aj s inymi grafikami
no ja som sa dohodol s Lubom ze mu ju predam a opekat ju moze on kazdopadne dik za navod
)))
Ja nic opekat neplanujem, nakolko myslim, ze dva /prvy skoncil dost "tragicky"/ neuspesne pokusy stacili...
A dohodu potvrdzujem...
A dohodu potvrdzujem...
s kamošmi sme piekli 4 alebo 5 kariet a všetko v pohode ide ako nové
mal si zlý recept 
Ani by som nepovedal na teplote i case som v oboch pripadoch ubral a stejne v prvom nestacilo, karta bola roztecena /napajacie konektory a pod./ a nakoniec dokona este aj "explodovala"
, v druhom pripade sa roztiekol uz len 4 pin na vetracik a karta stejne nebola plne funkcna.
Tak ju mozes kupit ty, "upiect" /aby fungovala ako ma/ a ja ju od teba potom odkupim za viac, co povies
Tak ju mozes kupit ty, "upiect" /aby fungovala ako ma/ a ja ju od teba potom odkupim za viac, co povies
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
njn zle si piekol ja som tam mal aj tie plastové veci nič sa im nestalo
btw upečené karta bude fungovať niečo cez rok potom sa to pokazí znova a ďalšie upečenie nepomôže
skúšal som s ATI SAPPhIRE X1650
btw upečené karta bude fungovať niečo cez rok potom sa to pokazí znova a ďalšie upečenie nepomôže
skúšal som s ATI SAPPhIRE X1650
Zle? A ako je potom dobre? "Upiect" sa neda vsetko, moze odstranit len malu cast zavad. Ten rok mas odmerany? Sa mi zda, ze ste vsetci nejaky zbehli v tomto
.
Osobne tuto metodu neuznavam a znovu by som do toho nesiel.
Osobne tuto metodu neuznavam a znovu by som do toho nesiel.
mozno si nepomastil brotvan aby sa neprilepila :DDDD
Prepac, ale grafiku kartu nakoniec zrejme nezoberiem, teda zaujem rusim, nakolko potrebujem peniaze ide, prepac.
zdravim ....mate este tu graficku mam vazny zaujem niesom daleko od RA a chodim tam casto tak by som dojsiel ....najlepsie odpoved SS
zdravim uz bohuzial neni... mozte lock