Crysis-padanie hry
Crysis-padanie hry
Zdravim, potreboval by som poradit s touto hrou. Pri spusteni hry cca. po 10 sek. vyskoci okno bud, ze Crysis prestal pracovat alebo CryEngine 2 prestal pracovat. Mam Win 7 64 bit Ultimate. V zostave to nebude bo mam GTX 260 , 4 GB Ram , Procesor 4-jadro 2,5 Ghz. Jedine co ma napadlo je, ze by to mohlo byt v tej grafike bo ju mam teraz novu presny typ graf. je GIGABYTE N26SO-896I Super Overclock. Dakujem za kazdu radu.
Re: Crysis-padanie hry
Minimálne požiadavky
Windows XP / Vista
2.8 GHz CPU
1 GB RAM
12 GB HDD space
DirectX 9.0c compatible sound card
256 MB RAM GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro
Odporúčané požiadavky
Windows XP / Vista
Intel Core 2 DUO 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
2 GB RAM
GeForce 8800 GTS/640
Windows XP / Vista
2.8 GHz CPU
1 GB RAM
12 GB HDD space
DirectX 9.0c compatible sound card
256 MB RAM GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro
Odporúčané požiadavky
Windows XP / Vista
Intel Core 2 DUO 2.2 GHz / AMD Athlon 64 X2 4400+
2 GB RAM
GeForce 8800 GTS/640
Ja mam 4-jadro 2,5 Ghz tak sa nad tym zamysli v min. poziadavkach je 2,8 ghz jednojadro.
pardon 
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
skus totalne odinstaloval ovladace a nainstalovat odznovu od grafickej karty najlepsie tie z CDcka..skusal si aj preinstalovat crysis ? aj to niekedy pomoze..
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2010, 21:51)
//autoeditácia príspevku (01 Júl 2010, 21:51)
Leslie10 je clovek ktory necita a odpoveda totalne od veci asi sa snazi nahrabat co najviac prispevkou...skvido napísal:Ja mam 4-jadro 2,5 Ghz tak sa nad tym zamysli v min. poziadavkach je 2,8 ghz jednojadro.
-
uplink
VIP
Máš legal crysis, alebo černotu? Máš tam najnovší patch? Máš najnovšie updaty na windows 7? Máš dobrý driver na chipset a grafiku? Spúšťaš hru ako administrátor?
Takze poporiadku hru mam stiahnutu updaty na win a ovladce na graf. najnovsie. Hru som skusal spustit s aj bez patchov cez administratora.
-
uplink
VIP
...a aj po tomto všetkom Ti po desiatich sekundách crashne? Jedine že by si skúsil inú medicínu.
to padanie hry mozno moze bit aj kvoli tomuto ale fakt nwm moc sa v tom neviznam , mam grafiku gtx 260 a bol tam jeden kabel ktory som nevedel kam zpojit tak som ho nezapojil
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 8:53)
mam zakladnu dosku ipibl-lb
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 8:53)
mam zakladnu dosku ipibl-lb
-
GIGABYTE
King
Ak ťa to upokojí, mám GTX275 a ten káblik nemám tiež zapojený
Ale takto, ako ti povedal uplink skús iný crack.. Ja som mal problém pri crysis hlavne s tým
Ale takto, ako ti povedal uplink skús iný crack.. Ja som mal problém pri crysis hlavne s tým
crysis padne hned ale teraz som si vsimolze to robi skoro pri vsetkych hrach po dlhsom case ,ale niektore sa iba minimalizuju a hned sa daju spat
mas zapnute automaticke aktualizacie?skus prescanovat pc s antivirakom...
teraz som si vsimol ze vzdy ked to padne na chvilu viskoci tat tabulka je tam asi 5 sekund pretyo som si to nevsimol minule
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 13:16)
drivere mam z cd nainstalovane co bolo pribalene ku grafike
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 13:16)
drivere mam z cd nainstalovane co bolo pribalene ku grafike
-
GIGABYTE
King
Toto stiahni a nainštaluj http://www.nvidia.com/object/win7-winvi ... river.html a daj vedieť či to pomohlo
Plso radu !!! Ja si idem dať Crysis do compu !! A nieviem či ide hrať multiplayer aj na obyčajnom crysis (či k tomu netreba datadisk) !! Ale hru neplánujem kupovať takže to chcem hrať cez hamachi !!! Radu !!! Pls ľudia !!! 
Akože jancijen nič proti, ale hodil som do googla "Crysis cez hamachi" a hneď milión tutoriálov mi hodilo & videá na youtube. Nechápem, 80% ľudí sa pýta najprv známych a až potom hľadá na google, ale prečo? Toto nikdy nepochopím.
SSemteXX napísal:Akože jancijen nič proti, ale hodil som do googla "Crysis cez hamachi" a hneď milión tutoriálov mi hodilo & videá na youtube. Nechápem, 80% ľudí sa pýta najprv známych a až potom hľadá na google, ale prečo? Toto nikdy nepochopím.
Ja nepotrebujem, že ako hrať cez hamachi !!! Ja sa chcem spýtať, že či ide multiplayer cez hamachi aj na obačajnom crysis, že či nemusím sťahovať datadisk (tým myslím crysis wars) !!!
//autoeditácia príspevku (14 Sep 2010, 14:30)
A keď chcem hrať cez hamachi tak musím mať zosieťované kompy ???
Tento problem co ti dole vypisuje mam aj ja s ATI kartou. Cital som navod. Odinstalovat komplet vsetky drivery a nahodit na novo. Ale kedze ja som hnily taketo nieco spravit tak ti nemozem zarucene potvrdit ci to funguje. Ale pod prispevkom pisali ze ano funguje. Ja som si racej kupil novu kartu. Dnes idem pre nu.
mne vyhadzuje to iste co jemu a mam nvidiu