nie, nepomylil som sa v nazve temy, naozaj potrebujem zvysit delay medzi 2 zosietovanymi PC cez router. momentalne je tam delay 1 - 2 ms a potrebujem to docasne dostat az na nejakych 30 ms. pripadne, ak by sa dalo, keby som si mohol nastavit delay "sam na seba", aby som to nemusel riesit cez 2 PC. to znamena, ze pustim nejaky server, z toho isteho PC pustim klienta a proste aby mal na ten loopback server ~30 ms.
bolo by to nejak mozne, ci uz s tymi dvoma PC alebo na jednom ?
Zvysenie odozvy na lokalnej sieti
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Zvysenie odozvy na lokalnej sieti
Ak môžem vedieť, načo to potrebuješ ? Podľa mňa by muselo byť jedine samotné zariadenie preťažené aby nestíhalo odpovedať a tím by sa odozva zvýšila , ale inak to asi ani nieje možné aby bol len samotný lb taký vysoký 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
no prave dakym drastickym sposobom to robit nechcem. skor hladam nejaky soft, ktory by ten delay mohol nejak korigovat
Skus google , ale pochybujem že niečo také je
SKôr niečo na taký princíp že data/ packety by boli dávane do "fronty" kde by mali ten delay .
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ak sa nemylim, tak po zapnuti programu Cain & Abel, ktory sa dal a mozno este aj da stiahnut zo stranky oxid.it by si dokazal dat sniffovat celu siet, posielat ARP pakety a takto ju zahltit, takze by sa ten ping mohol zvysit.
Dalo by sa tím dosiahnuť reštartovanie nanostation m5 ? Tím myslím úplne zhodiť to AP 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
majky358: Pochybujem, jedine ak by malo Nano zapnuty watchdog pri nejakom jednom ci dvoch vypadnutych pingov za kratky cas. A to si nenastavi asi nikto.
Lebo mám tam Read access a chcel by som full ale stím asi ťažko sa pohnem