Jeden html kod
-
Foose19
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Jeden html kod
Caute nenajde sa niekto kto by mi vedel pomoct ?Potrebujem spravit jednoduchy HTML kod ktory mi zabezpeci to aby boli moje web stranky zaheslovane a pristupne az po zadani hesla. Potrebujem web utajit a chcem vediet presne o tom kto na ten web pojde teda aby sa tam dostal iba clovek ktory pozna heslo. Dufam ze ma niekto chape
Predom dakujem
-
audiotrack
VIP
Re: Jeden html kod
a keby trošku pohľadáš? Tento problém tu bol hádam 100x, a celkovo na internete je to jeden z najdiskutovanejších problémov.
-
TGiJack
Medium Star
jj 100x pisana ale nikde ziadne "kody" to je ten problem ...audiotrack napísal:a keby trošku pohľadáš? Tento problém tu bol hádam 100x, a celkovo na internete je to jeden z najdiskutovanejších problémov.
niekedy mam pocit že každy kto tu pride čaka že mu to niekto napise ,uploadne a nastavi na jeho hostingu
Na internete je aj kopec funkčných príkladov, alebo dokonca celých knižníc, ktoré ne ten účel slúžia.
-
audiotrack
VIP
ale nie v html 
-
Foose19
Medium Expert
uz som nasiel ale nakoniec to nieje to co potrebujem takze nic , musim si poradit inak a to mi asi google nenajde to co potrebujem 
-
TGiJack
Medium Star
vies čo spoj sa s týmto človekom z tejto temy http://www.hojko.com/zabezpecenie-dokum ... 43415.htmlFoose19 napísal:uz som nasiel ale nakoniec to nieje to co potrebujem takze nic , musim si poradit inak a to mi asi google nenajde to co potrebujem
on sice zabezpecuje len nejaky priečinok ale konec koncov podobne sa da zabezpecit celý kmen webu