DaNiX64 napísal:To je super hra!! Som velmi rad, ze som sa predvcerom do toho pustil
Mohli spravit viacej levelov... Prvy den som sa dostal do 18. levelu, ten som nevedel prejst. Na druhy den som ho presiel a aj celu hru. Velmi dobre to je!!! Perfektny koniec! A taaa pesnicka! Paraaada.
Vcera som zacal hrat Portal: Prelude. Je to uz o dost tazsie ako povodny portal.
Uz sa tesim na Portal 2
btw asi si urobim tu papierovu kocku
Skus si zahrat aj levely vytvorene komunitou, aj ja som sam jeden vytvoril.
Zabava sa dohranim hry nekonci
Tak dnes som konecne dokoncil achievementy, ostal mi iba posledny - Aperture science ( Earn gold medals on all Portal challenges. ) Zlate mi chybaju v niekolkych leveloch a hlavne tie na cas a najmensi pocet krokov v niektorych leveloch asi nikdy nespravim
Ale pisem hlavne kvoli nasledujucim obrazkom (niekto si dal celkom zalezat):
Mod prelude je velmi dostojnym konkurentom oficialnej hry, trufam si povedat, ze v niektorych ohladoch ju aj prekonava (minimalne niektore urovne su tak sialene obtiazne, ze su fakt vyzvou, aj pre skusenejsieho portalistu)
No tak som sa dostal do 19ky a tam si neviem rady, zajtra este skusim, teraz uz asi nic nevymyslim
Inak do tej 15ky sa to dalo celkom v pohode, potom uz znatelne pritvrdili
ja som si portal stiahol z uTorrent a chcel som si dat slovencinu ale neslo to uz som skusil aj cestinu z viacerich stranok ale nic. Myslim ze asi potrebujem original