Zdroj: hallway
LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
General redeem - pre nás - bude až po redeeme pre ľudí, ktorí nakúpili v SHOP-e
-
bakusgabor
Light Professional
Ako tam Treba napísat Phone number?Chester5 napísal: no hej kempímvieš môj prvý redeem tak chcem stihnúť niečo poriadne no ale aj napriek tomu že som tu celý deň je veľmi malá pravdepodobnosť že stihnem niečo väčšie
![]()
btw otestujte si ako rýchlo dokážete niečo redeemnuť http://www.redeemquick.com/welcome.php
môj rekord je 27 sec
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
v medzinárodnom tvare, to jest napr 00421905123456 proste musíš tam mať tú "predvolbu" 00421bakusgabor napísal:
Ako tam Treba napísat Phone number?
-
Space5800
Medium Professional
Overený nemam žiaden tu je web alarm http://lockerzshare.in/soundalerter/ a toolbary ti zatiaľ nepoviem lebo sa mi nechce zapinať FFCorn Flake napísal:Pls rýchlo mi napíšte link na nejaký plugin na nejaký funkčný a overený alarm
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 20:46)
a ešte aj že ako ho mám použiť atď..
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2010, 21:31)
A ty si asi nevieš prečitať jeho otázku, on sa pýta či treba mať dopredu založený a či posielaju na ten majl ktorým sa prihlasuješ do lockerz... tak nemudrujdEn00 napísal:MUSIS mat paypal zalozeny.. jezis.. to si nevis precitat..?
Greasemonkey scripty (autologin + autofiller pre Lockerz stránky)Space5800 napísal: ...Prezraď svoje tajomstvo!
neni greaseopica nahodov LOCKERZom zakazany? 
-
Space5800
Medium Professional
autofill je povolený takže pokiaľ by len vyplnil polia nevidim v tom problemhakom napísal:neni greaseopica nahodov LOCKERZom zakazany?
Chlapci nerád to hovorím, ale tieto vecičky fungujú iba na testovacích redeemoch
Napríklad minule nebola adresa pre redeem ptzplace.lockerz.com, ale namiesto nej bolo niečo v štýle ptzplace-red.lockerz.com - tak nejak - a rôzne farby.
GM Scripty sú viazané na stránky, pre ktoré je script napísaný - taktiež Lockerz menia aj názvy "políčok" do ktorých sa vypisujú údaje - takže radšej sa cvičte v rýchlom písaní svojich údajov pretože Lockerz môžu mať milióny možností ako adresy a tieto veci meniť.
GM Scripty sú viazané na stránky, pre ktoré je script napísaný - taktiež Lockerz menia aj názvy "políčok" do ktorých sa vypisujú údaje - takže radšej sa cvičte v rýchlom písaní svojich údajov pretože Lockerz môžu mať milióny možností ako adresy a tieto veci meniť.
Dobrý den, prosím vás vie niekto preco ked dam redeem tak mi to potom nechce zobrat to prihlasenie do nho? musel som mat nakupene v shope alebo aka bola podmienka?
ano ano
mne zostava len chaptcha ..
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 7:48)
za viac nez 79 centov.. ale shop nejde pre europu...
cize nikomu s tadeto nejde redeem..
po tomto redeeme ide normalny kde sa mozes zucastnit aj ty..
//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 7:48)
podmienka bola ze si si musel kupit v SHOPeBrunky napísal:Dobrý den, prosím vás vie niekto preco ked dam redeem tak mi to potom nechce zobrat to prihlasenie do nho? musel som mat nakupene v shope alebo aka bola podmienka?
za viac nez 79 centov.. ale shop nejde pre europu...
cize nikomu s tadeto nejde redeem..
po tomto redeeme ide normalny kde sa mozes zucastnit aj ty..
ako ešte stále je ten redeem pre SHOP ... to 10 hod. rozdávajú ceny
-
Chesterka
Light Star
nemám žiadny tip lebo naozaj môže byť hocikedy. btw ty vôbec nespíš keď sa blíži redeemlowmanek napísal:aky je vas tip na ten reedem? pretoze 10 dni nespat...to da zabrat
-
Space5800
Medium Professional
Keď spiš alarmy myslim už nepomôžu, pokiaľ sa dokopeš k nb tak to istý čas potrvá... a čo som čitál tak do pár desiatok sekund boli preč všetky macbooky... s ipodmi to muselo byť rovnakoChester5 napísal: jj, no šak ja chodím viac menej spať normálne a notebook mám zapnutý non stop keď sa blíži redeem a alarmy ma v prípade potreby zobudia, teda dúfamno a včera keď bol shop redeem tak fungovali
// http://talkprizes.com/lockerz_tools/338 ... _free.html --free verzia, upozorni na redeeem otvori ptzplace. PRO + automaticky redeemne item, podľa priority, vyplni adresu... stojí 6$ (či 7?)...Vyzerá to tak že funguje, ku koncu roka ak sa nepodari nič chytiť tak to kupujem
general redemption update:
necampite.. bude to az od 4. jula do 10 .jula
budu sa spustat dva systemy ako nabrat ptz..
necampite.. bude to az od 4. jula do 10 .jula
budu sa spustat dva systemy ako nabrat ptz..
-
Space5800
Medium Professional
respektive od 5 do 11 jula 
-
Chesterka
Light Star
jj u nás až od pondelka 5. júlaSpace5800 napísal:respektive od 5 do 11 jula
co sa zmenilo na redeeme? lebo predtym ked som tam klikol tak som si mohol vybrat elektroniku a oblecenie teraz tam je volaky obrazok a napis redeem only na ktory ked kliknem tak ma hodi na volake prihlasenie ale neda sa mi prihlasit lebo pise: Sorry, you're not in this redemption.
-
Chesterka
Light Star
nemôžeš sa tam dostať lebo ešte stále prebieha retro redeem len pre amíkov. normálny redeem bude pre nás od 5. do 10. júladudo147 napísal:co sa zmenilo na redeeme? lebo predtym ked som tam klikol tak som si mohol vybrat elektroniku a oblecenie teraz tam je volaky obrazok a napis redeem only na ktory ked kliknem tak ma hodi na volake prihlasenie ale neda sa mi prihlasit lebo pise: Sorry, you're not in this redemption.
od toho jje tu tlacitko Hľadať.dudo147 napísal:no tak sorry no...som na lockerz novy a 39 stran sa mi citat nechce aby som pochopil jednej veci...(Chester5: dik za vysvetlenie)
-
Soviet
Darca
Do pi*e s vami ludia..
Zavrela sa tato tema, ze sa tu presne tak isto SPAMovalo ako teraz..
Opat 4ri strany o tom, kedy bude redeem a o tom, co kto ide brat a o tom, co kto chce..
Na keru rit to sem pisete? Vsak je to totalne nepodstatne..
Dufam, ze sa uvedomite, inak verim, ze coskoro sa uz nadobro bez akehokolvek naroku na znovuotvorenie tejto temy opatovne zavrie..
Takze majte rozum..2x citajte a nespamujte..
Zavrela sa tato tema, ze sa tu presne tak isto SPAMovalo ako teraz..
Opat 4ri strany o tom, kedy bude redeem a o tom, co kto ide brat a o tom, co kto chce..
Na keru rit to sem pisete? Vsak je to totalne nepodstatne..
Dufam, ze sa uvedomite, inak verim, ze coskoro sa uz nadobro bez akehokolvek naroku na znovuotvorenie tejto temy opatovne zavrie..
Takze majte rozum..2x citajte a nespamujte..