Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Áno... a ešte by trebadlo dodať, že pravdepodobne niekto získal jeho prihlasovacie údaje a pridal si tam svoj Authentificator, tým pádom tvojho kamoša odstavil od hrania
Alebo jednoducho niekto mu v Account Managemente zapol túto funkciu a zadal unikátny kód, ktorý má každý autentifikátor.
-
gameloft123
Light Expert
Ako si spravím vlastná wow server 3.3.3a ? Stačil by aj taký kde by som sa mohol pripojiť len ja
takže už si nikdy nezahrá ?? alebo dá sa to riešiť ??Nightmear napísal:Áno... a ešte by trebadlo dodať, že pravdepodobne niekto získal jeho prihlasovacie údaje a pridal si tam svoj Authentificator, tým pádom tvojho kamoša odstavil od hraniaAlebo jednoducho niekto mu v Account Managemente zapol túto funkciu a zadal unikátny kód, ktorý má každý autentifikátor.
Nech napise blizzardu ze to ma aktivovane na ucte ale on si nic take nekupoval, nech posle preskenovane svoje udaje aby bolo vidiet ze to je jeho ucet a mozno s tym nieco blizz spravi
taketo problemy s autentifikatorom ani niesu problem. kamarat len poslal oskenovany obciansky preukaz a par veci tam viplnil a do 3 hod mu vratili acc
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 13:26)
//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 13:26)
ErrorFilterDudas50 napísal:pls poznate niekto addon ktory dokaze vypnut tie cervene hlasky typu "out of range" alebo "Can´t use while mounted" a podobne?
tak už poslal niekde svoje acc email atd blizzardu a poslali mu mail v ktorom si má zmeniť heslo ale heslo mu nejde zmeniť píše mu to že nastala chyba neviete čo s tým ?
Chcem sa opýtať že asi koľko toho stiahne hranie Wowka za mesiac... viete brat je hajzel furt sa na mna vyhovarate ze Shape tak by som potreboval odpoveď
-
Kok
Light Professional
mesacne je to nieco okolo 13 eur (nechce sa mi logovat na management aby som zistil presne
, a tej druhej casti postu nerozumiem vobec..
Diky no mne treba velkost dat a nie platbaKok napísal:mesacne je to nieco okolo 13 eur (nechce sa mi logovat na management aby som zistil presne, a tej druhej casti postu nerozumiem vobec..
-
xH4wK
Predam (official) WoW account
Zo vsetkymi DVD a obalmi (Battle chest)
Na acc je cca 5500g
Obsahuje 9 postav na serveri Burning Blade (Aliancia)
Rmrf lvl 80 DK
Top dps EQ (par itemov low pretoze som nestihol nazbierat s guildov)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ade&n=Rmrf
Quik lvl 80 Paladin
Top tank EQ
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ade&n=Quik
Sakfu lvl 49 Mage
Twink equip
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... de&n=Sakfu
Sakne lvl 1 Rogue (Banka) a 5 lvl 1 charov zo zaujimavimi nickami.. (Tizare,Cropit,Datals,Damase,Icyl)
Cena : 130e
*mesiac hrania zdarma.
Zo vsetkymi DVD a obalmi (Battle chest)
Na acc je cca 5500g
Obsahuje 9 postav na serveri Burning Blade (Aliancia)
Rmrf lvl 80 DK
Top dps EQ (par itemov low pretoze som nestihol nazbierat s guildov)
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ade&n=Rmrf
Quik lvl 80 Paladin
Top tank EQ
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ade&n=Quik
Sakfu lvl 49 Mage
Twink equip
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... de&n=Sakfu
Sakne lvl 1 Rogue (Banka) a 5 lvl 1 charov zo zaujimavimi nickami.. (Tizare,Cropit,Datals,Damase,Icyl)
Cena : 130e
*mesiac hrania zdarma.
S tým slovíčkom top si robíš určite srandu že ano ? To ak predáš za 50-70e budeš rád sorry ale je to tak .
-
xH4wK
To uz predavam cca pol roka takto, inzerat nemenim, ak sa zmenil stav vo WoW to mna nezaujima21tomy21 napísal:S tým slovíčkom top si robíš určite srandu že ano ? To ak predáš za 50-70e budeš rád sorry ale je to tak .
Cawte,som zacal hrat WoW-ko a chcem sa spytat ci je pre shamana lepsia staff alebo jednorucna zbran+stit.
Zalezi co si za spec. Ked expis mas to jedno. Ale ked si lvl 80 tak pre ele/resto - jednorucka(nejaka mace) a stit, a ked enha tak dve jednorucky(typy podla skillu)
Aky je vlastne rozdiel medzi goblin a gnomish engineering? co sa viac hodi pre pvp huntra? poradte ak viete..
Gnomske su rozne featurky ktore su skor pre zabavu ako by mali mat nejaky uzitokMiňo_sk napísal:Aky je vlastne rozdiel medzi goblin a gnomish engineering? co sa viac hodi pre pvp huntra? poradte ak viete..
Goblinske - vecicky co robia BUM ale davas dmg aj sebe
Dakde som cital aj o nejakych teleportoch - vies o tom nieco?Lusci napísal: Gnomske su rozne featurky ktore su skor pre zabavu ako by mali mat nejaky uzitok
Goblinske - vecicky co robia BUM ale davas dmg aj sebe
mne ide hlavne o tie vyhody na vyssom skille, napriklad enchanter si moze ocarovat prstene staminou a podobne. vyhody gnomish a goblin engineera su tie iste alebo je rozdiel aj v tom?
Na pvp s engu sa ti hodi jedine raketa do rúk a raketove boty ktoré aj tak nejdu použit v arene a máš uplne jedno aky eng si vyberieš na tom už nezáleží.
Vyskusam teda gnomish eng. vdaka za rady.21tomy21 napísal:Na pvp s engu sa ti hodi jedine raketa do rúk a raketove boty ktoré aj tak nejdu použit v arene a máš uplne jedno aky eng si vyberieš na tom už nezáleží.
Som pozeral neake videa a vacsina ludi ma tie policka na spelly aj po bokoch obrazovky atd. a ja mam len dole tych 9 zakladnych.Da sa to nekde nastavit? alebo je to neaky addon ? A ak ano tak ako sa vola
za odpoved vopred vdaka
za odpoved vopred vdaka