novy renault thalia
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: novy renault thalia
Ale insignia nie je fiesta. Staci otvorit cenniky a pozerat. Lenze komu sa nechce, tomu sa nechce. Vsak? To je jedno, aj tak tato debata nema zmysel, pokial nedolozis padne argumenty, ktore podporia tvoj nazor okrem toho ze sa ti nepaci nazov a logo Dacie.
takuto predvadzacku zozenies do 10 000 je to len vec dohody
toto je tovarenska s 0km http://www.autovia.sk/autobazar/ford-fi ... -m5-838231
toto je tovarenska s 0km http://www.autovia.sk/autobazar/ford-fi ... -m5-838231
-
johny541
King
Tak to musis byt dobry zjednavac s dlhorocnou (storocnou) praxou ked zjednas o tri tisicky. Klobuk dole...ako som pisal, to nema cenu.
Okrem toho sme sa bavili o aute okolo 9000 eur, to znamena +- 200-300 eur. Ty si si to hned vytiahol na desat tisic. Vedz ze rozdiel 1000eur pri takejto sume je dost citelny.
Okrem toho sme sa bavili o aute okolo 9000 eur, to znamena +- 200-300 eur. Ty si si to hned vytiahol na desat tisic. Vedz ze rozdiel 1000eur pri takejto sume je dost citelny.
o jake 3 tisciky ? mas tam cenu 11 700
a o 2000 je takato predvadzacka urcite lacnejsia
a myslim ze pre cloveka ktory ma na nove auto je 1000 zanedbatelna ciastka
a o 2000 je takato predvadzacka urcite lacnejsia
a myslim ze pre cloveka ktory ma na nove auto je 1000 zanedbatelna ciastka
-
johny541
King
Tak to si ani z daleka nemyslim, ze je zanedbatelna. Niekto si kupi nove auto a spori nanho dost dlho poctivou robotou. pretoze chce mat auto s nejakou zarukou na ktorom co to pojazdi. Pri sume 9000 eur je rozdiel medzi autami o jednu tisicku viditelny. Bud som len ja somar a zijem v nerealnom svete na Slovensku, alebo ja uz fakt neviem. No myslim si, ze pokial nepojdes obzriet sandero/nepovozis sa, tak si nemame co povedat. Je mi to luto. Hajis nazor, ktory nemas podlozeny fakticky nicim, iba sympatiami z loga a nazvu.
komu sa paci dacia nech si ju kupi premna zamna.. ja mu to neberiem
je to len moj nazor chapes? kazdemu sa paci nieco ine
sandero mi stacilo vidiet na parkovisku a mal som dost.. akurat aj babka co ma 76r. mi minule hovorila ze daciu by nechcela ani zanic
jej srdcovka je Fiat 500
osobne som za predvadzacie vozidla.. rovnako aj ja som kupoval minuly rok a tento rok zas kamos
takze mam s tym jake take skusenosti a je to cenovo vyhodnejsie ako tovarenske na objednavku
edit: za tu cenu este aj peugeot 207 (pre vacsiu rodinu SW verzia) ajked tu na hojku znacka peugeot neni bars oblubena
Ako hovorim je x dalsich krajsich novych aut v tej cene.. nebudem tu teraz vsetky rozpisovat
sandero mi stacilo vidiet na parkovisku a mal som dost.. akurat aj babka co ma 76r. mi minule hovorila ze daciu by nechcela ani zanic
jej srdcovka je Fiat 500
osobne som za predvadzacie vozidla.. rovnako aj ja som kupoval minuly rok a tento rok zas kamos
takze mam s tym jake take skusenosti a je to cenovo vyhodnejsie ako tovarenske na objednavku
edit: za tu cenu este aj peugeot 207 (pre vacsiu rodinu SW verzia) ajked tu na hojku znacka peugeot neni bars oblubena
Ako hovorim je x dalsich krajsich novych aut v tej cene.. nebudem tu teraz vsetky rozpisovat
-
Stoporko
VIP
Ako sa tu tak preháňate kvôli cene okolo deväť tácov eur: čo takto http://www.nissan.sk/services-fleet/special_offers.html ?
V dácii (sandere) som nesedel - no nie je to trocha iné vozítko ako to, o čom je táto téma - thalia2 ?
V dácii (sandere) som nesedel - no nie je to trocha iné vozítko ako to, o čom je táto téma - thalia2 ?
trussardi, no vidis najprv tvrdis, ze za tu cenu je aj kopec inych lepsich aut a potom napises nejaku predvadzacku fiesty, ktore je nielen drahsia, ale ani nie je nova.
ani ja som ti minus neda, ani som nevedel, ze take nieco sa da na tomto fore.
Stoporko, nisan micra za 9000 je v holej vybave 5dveri, zakladny 48kw motor.
tato tema je sice nazvana thalia ale primarne je o tom, co kupit v tej cenovej kategorii.
ani ja som ti minus neda, ani som nevedel, ze take nieco sa da na tomto fore.
Stoporko, nisan micra za 9000 je v holej vybave 5dveri, zakladny 48kw motor.
tato tema je sice nazvana thalia ale primarne je o tom, co kupit v tej cenovej kategorii.
-
Francek
Star
Za 9000€ aj nejake drobne mas NOTE. Ine auto ako Sombrero.
-
johny541
King
Az na to, ze to auto vyzera otrasne a nie je take variabilne. Ale to tazko s niekym, kto je lenivy si do toho sandera sadnut a prezriet si ho.
-
moosha
Darca
My sme mali 9 rokov Thaliu (r.v. 2001) a za tu dobu sa nam nestalo, ze by nas niekam neodviezla (a to sme s nou boli parkrat pri mori, na juhu Madarska, nespocetne velakrat KE-BA a tak pobodne). Posledne dva-tri roky sice uz chcela troska viac nahradnych dielov a servisu a plasty zacali neprijemne vrzgat, loziska sa museli menit uz pomaly kazdy rok a auto celkom seriozne plavalo, no stale sme dosli tam, kde sme chceli. Ani foter sa na nu nestazoval nejak extremne, okrem vymeny oleja a vymeny tesnenia pod hlavou sa do motora ziadne nahradne diely nepchali (mozno nejaky olejovy filter a podobne chu**** hej, to ale neviem potvrdit). Mali sme tu najvyssiu vybavu (ktora aj tak nemala klimu
) a s elektronikou sa nikdy nic nestalo - az na smerovky, ktore nejak vrzgaju, ale netusim cim to moze byt. Na ine opravy si ani nespominam. Teraz mame Qashqai 2010 v jeden z tych vyssich vybav, takze jazdny komfort je uplne neporovnatelny, ale Thalia nam posluzila
. Teda vooobec to neni az take zle auto
.
na fiestu je teraz akcia 3-dverova za 9k€ a 5-dverova za 10k€ a to s celkom slusnou vybavou, zajtra ju ideme kuknut 
aj swift je teraz za dobru cenu. Akurat mam pred sebou letak a ponukaju ho uz od 7777 euro.
-
RATZINGER666
Darca
swift??? ale noo, pani, trochu zdraveho rozumu, kto by si uz do toho iba sadol?? 
swift je haluz auticko mam 185cm a sadol som si do toho v poho
len to trosku bolo mensie ale sranda do mesta akurat ale na dlhe trate by som asi umrel
-
RATZINGER666
Darca
co je na nom srandovne?
ten rozhlad plus to ako sa snim jazdilo
mal som ho v autoskole a bolo to o dost zivsie ako napr fabca asi aj preto ze tam bol lepsi motor no
-
Holubar
Darca
Swift sa mne osobne nepaci, ako celkovo vsetky modely od Suzuki, ale spravil som raz na nom trasu Zvolen - Senec, motor mal 1.3 benzin. Sedi sa v tom urcite pohodlnejsie jak vo fabii, motor je tiez celom fajn pre nenarocnych. Ak porovnam s fabiou 1.4 55kW, tak je to auto zivsie aj v nizsich otackach.
Ten kamarat, co to ma si to chvali, ale je to jeho prve auto, tak nema moc s cim porovnavat...
Ten kamarat, co to ma si to chvali, ale je to jeho prve auto, tak nema moc s cim porovnavat...
Tazko je ignorovat taku ponuku za taku cenu ako je swift. V tej triede je to myslim si najviac muziky za tie peniaze. 
vyjadrim sa k prispevkom troksa vyssie. kupit si predvadzacie auto moze len nezrely clovek.