Voľby 2010
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2010
Je po volbach zvyknite si. Este rozpustit neonacisticku Pospolitost/NS a bude pokoj.
zas len taraniny a nepravdy. jediny kto sa nestihol ukazat bol dano krajciar ved este ani nenastupili do vlady a uz sa ukazali ved si precitaj o com sa tu pise milion porusenych slubov za ktore sa tak drsne bili ze s mikim v dolezitych funkciach nepojdu no osie hniezdo ved teraz ma byt ministrom dalsi slub poruseny proste volili ich novovolici ktori su ohlupnuti mass-mediami ktori by inak volili sdku pretoze byt ich zlanarilo zas nejakymi slubmi ktore nedodrziaseth82 napísal:Trápi vás teraz "zlepenec", ktorý sa ešte ani nestihol ukázať? Dúfam, že zasa niekto spomenie "a Dzurinda robil X"...
ty si uvedom ty blazon ze netvrdim tie vyplody tvojej fantazie ze seres chce rozvratit slovensko. si uvedom ze je to financnik profitujuci z nezdaru ty si nemal ijst volit na SR urcite mas nejake madaronske korene mal sis zobrat to ich obcianstvo a volit tam niekoho pretoze dopletenost volicov tam vyhrala volby dalsieu klamarovi.
a nikto tu netvrdi ze chcu okupovat cely svet to su zas len vyplody tvojej mysle ovplyvnene nejakymi madarskymi dennikmi co tvrdia taketo nieco aby zakryli ich majitelov...
prajem ti skore vyzdravenie z tvojej poruchy posudzovania toho co je pravda co moze byt pravda a toho co pravda absolut nemoze byt...
a k tym ze a dzurinda robil X bude ze fico robil Y ako ked po 1998 bolo ze a meciar robil Z
Rozpustiť sa dá len niečo čo nemá dušu a vyššiu myšlienku, rozpustiť sa dá len organizácia, nie ľudská duša a nie ľudské presvedčenie. Teda je jedno či tu nejaká pospolitosť existuje. Pokiaľ v kyseline nerozpustíte všetkých čo i len trochu inak uvažujúcich nikdy tu vládnuť skutočne nebudete. Hovorím vy, lebo som presvedčený, že ty makefake si slobodomurár.MakeFake
Odpoveď s citáciou Poslať Napísal: 01 Júl 2010, 12:34
Je po volbach zvyknite si. Este rozpustit neonacisticku Pospolitost/NS a bude pokoj.
makefake daj mi cislo na Sorosa.aj ja sa stanem sionistom.
Seth82
"Systém je taký, aký je a pokiaľ sa nechceš celý život utápať v žiali nad ním a krákaní o tom, ako nám vládne X málo ľudí a ako nám všetci kontrolujú životy, tak si život zariaď tak, aby ti takéto veci nemuseli vadiť."
A o tomto to presne je
"Systém je taký, aký je a pokiaľ sa nechceš celý život utápať v žiali nad ním a krákaní o tom, ako nám vládne X málo ľudí a ako nám všetci kontrolujú životy, tak si život zariaď tak, aby ti takéto veci nemuseli vadiť."
A o tomto to presne je
Teba by nezobrali ani nevieš čo to znamená a aký je rozdiel medzi sionistom a slobodomurárom. A dokonca nepoznáš rozdiel ani medzi Židom a židom.Re: Voľby 2010
makefake daj mi cislo na Sorosa.aj ja sa stanem sionistom.
Ale prejdem k politike-
Nuž čo povedať na toto? Teraz nech sa predvedie Seth alebo Citizen, máte množstvo priestoru na vysvetľovanie prečo strana pani Karafiátovej niečo také tvrdí, keď do poslednej chvíle vravela, že euroval nepodporuje a Grécku pôžičku neposkytne nech by hromy - blesky bili.SDKÚ-DS: R. Fico zablokoval podpísanie eurovalu
http://www.aktuality.sk/clanok/167116/s ... -eurovalu/
Ako vidímesúčasná koalícia hneď an začiatku jej vládnutia šikovne narába s klamstvami a polopravdami ba vždy dokáže každú pokazanú situáciu prevrátiť na svoj prospech. Teraz si dovolia obviniť bývalého premiéra zo stopenia eurovalu, ktorý oni vždy odmietali.
Nuž čudné praktiky. Verme, že najneskôr po roku nastane "defenestrácia" lebo táto falošná vláda nemôže vládnuť 4 roky svojimi pravidelnými klamstvami.
Nuž zostáva mi len pripomenúť, že nová vláda ohrozuje zahraničnú povesť Slovenska zneisťuje investorov a napomáha likvidácii našej súčasnej meny - eura.Diplomati tvrdia, že pre Slovensko to môže mať vážne politické konzekvencie.
-
seth82
Darca
Tak poďme na to pekne postupne, uff toto bude dlhé, ak som niečo niekde poplietol, sorry:
IvanSk - ty si na môj predchádzajúci príspevok smerujúci na teba vôbec nereagoval, takže som uvažoval, či niečo napísať, ale budiž. ///K tomu predchádzajúcemu príspevku - čo mám ja s SDKÚ a s Radičovou? Ja nie som jej fanúšikom, skôr naopak.
1. Koho "náš" - už dosť dlho tu diskutujeme to, že je skupina, ktorá šíri a verí v konšpirácie a je aj skupina, ktorá v ne neverí. Ja som teda narážal na skupinu, ktorá ich verí a ktorá všetky tie veci považuje za absolútnu pravdu a pre ktorej členov je každý oponent "zle informovaný" alebo tomu "nechápe". Takže neviem, o akej pravde to píšeš a čo to tu zasa na mňa vyťahuješ. Ja som nikde nepísal, že svet chápem ako boj "našich a vašich", prestaň si domýšľať. Tak isto ťa nenútim, aby si za objektívnu pravdu považoval to, že Štúr, Bel(nie Bell, ani nevieš, ako sa správne píše meno "otca národa") a iní boli antisemiti. Sranda však je, že ty, "uznávaná historická kapacita", si dokážeš aj suverénne odpovedať, že to jednoducho nie je pravda, no LOL. Cigánov mám na okolí dosť aj ja - ten príklad, čo si sem dal je absolútne irelevantný...
2. Z biblie? Veď tá je plná nenávisti a každého, kto neverí v boha, považuje za neverníka, zatrateného, kto nežije podľa sprostých dogmatických kecov, pôjde do pekla, celá ľudská rasa vznikla z incestu, atď. Citácie ti sem nedám žiadne, nechce sa mi čítať biblia, ale aj ja viem nájsť hocičo na Internetoch, napríklad totoa toto. Je zaujímavé, že jediného môjho citátu z biblie si navodil teóriu, ktorú si aj sám pre seba s neochvejnou istotou potvrdil, a teda to, že z Nového Zákona nič iné nepoznám. Zaujímavé - poznáš ma osobne, alebo tak nejak?
LOLOLOLOL, čože sa ma to pýtaš, že či ježiš niekedy povedal, že sa človek má nechať klamať??? No ak mi niekto povie, "Ale ja vám hovorím, aby ste sa neprotivili zlému; ale tomu, kto ťa uderí po tvojom pravom líci, nastav i to druhé" (Matúš, 5:39), tak je jasné, že nech mi aj skáču po hlave, ale správny kresťan má byť naďalej pokorný a AK ho niekto klame, nemá ho nenávidieť, pretože zaprvé porušuje to, čo som už spomenul a za druhé "Ak je lačný ten, kto ťa nenávidí, nakŕm ho chlebom; ak je smädný, napoj ho vodou..." (Kniha Príslovia 25:21)
3. Prečo by kresťan nemohol voliť SAS? Si tak povrchný, že stále veríš, že každý volí vybranú politickú stranu iba na základe populistických bodov v programe (v tomto prípade istotne narážaš na marihuanu a teplých, takže sa toho chytím)? Poznám hrrrrrbu veriacich (vrátane členov mojej rodiny), ktorí volili SAS nie kvôli teplým a tráve, ale kvôli iným veciam, ktoré ti tu vysvetľovať nebudem.
Citujem:"ak nie si kresťan, z akého dôvodu rozprávaš Kalimu do vierovyznania" - toto je irelevantné, keďže asi som si kaliho s niekym splietol a za to sa ospravedlňujem a beriem späť.
4. Máš pravdu - veriť tomu nebudem, pretože mi tu žiadne výpisy nedáte a zdroje ako prop a podobne čítať nebudem. A znovu zopakujem, že toto je už choré, ty to dokonca považuješ za pohanstvo, teda to, že neverím v to, v čo veríte vy a prirovnávaš to k dianiu z biblie...
5. Presne tak, neviem si to predstaviť, lebo si to v podstate neviete predstaviť v reálnych kontúrach ani vy sami. Ak by čisto náhodne nastala obrovská zmena, prielom v systéme a dali by vám možnosť nastoliť váš vlastný, ideálny systém, hľadeli by ste ako bager na tvrdú hlinu a nevedeli by ste, kam z konopí.
6. Nepresviedčaj ma tu o mojich predstavách, máš krátku pamäť, ja som históriu študoval a istotne o nej nemám tak obmedzené predstavy, ako si to opísal ty. V tom, čo píšeš o zastavení antislovenských a iných podliakov súhlasím, ale to je už diskusia o inom. Myšlienku máš síce peknú, ale je nezrealizovateľná, hlavne nie dovtedy, pokiaľ budú politici takí, akí sú a akí boli (práve preto nepíšem, že akí budú, pretože to neviem). Neviem, akým národovcom má ísť do rúk štátna moc, ale pokiaľ to nebude nik z ĽS-NS a SNS, tak súhlasím. S psychotestami súhlasím tiež.
Finančné skupiny nik nezakáže, pretože nech už sú hocijak nečisté (džejentí), majú priveľkú moc a náväznosť na štruktúru ľudí, ktorá tak skoro nepadne. SIS a jej činnosť by mi už pripomínala diktatúru. Ak by si zakázal politiku v médiách, ako by sa formoval názor ľudí? Alebo by pravdu mala v podstate jedna strana, teda vládnúca strana? Nebolo by to spoločne s tou činnosťou SIS trochu tiež náklonom k diktatúre?
kali520:
1. Neignoruješ síce, ale vždy si dosadíš svoju pravdu
(resp. pravdu z tých médií, ktoré ja už odmietam čítať). Čiže je to Hlava XXII.
2. Za toto sa ospravedlňujem (to kresťanstvo), asi som to doplietol s niekým iným, mea culpa, beriem späť.
3. S tými židmi to beriem, ale napriek tomu som voči apokalyptickým predpovediam a plánom skeptický.
4. Prečo som volil SAS - to som tu už raz písal a zopakujem po stý krát, prečo som ich istotne nevolil - nevolil som ich kvôli ich populistickým liberálnym bodom v programe (tráva a teplí), neuznávam ani jedno a ani druhé. K tomu Sorošovi - nie, v jeho kadejaké plány so Slovenskom neverím, to že podporuje liberálne strany, atď, neznamená, že si cez SAS robí zálusk na naše územie. Nie som zástancom liberalizmu a to sa dá vyčítať či už z témy o cigánoch, teplých, alebo multi-kulti, tak neviem, prečo to tu stále opakuješ. Zároveň si neuvedomujem, že by som niekde napísal, že globálny kapitalizmus je dobrý. Je to jednoducho systém, ktorý tu je a už som aj v minulosti písal, že panikárením z nejakých Sorošových plánov si istotne nepomôžem a nepomôžeš ani ty mne a a ni nikomu inému. Sám si tuším napísal, že ten systém najpravdepodobnejšie nepadne a ak áno, tak nie tak skoro (alebo to bol tehla? už sa mi to všetko pletie), myslím si to isté, ale to neznamená, že som tvrdý zástanca kapitalizmu ako takého.
5. Ja viem, čo sa mi tu snažíš vysvetliť, ale tak isto viem, čo tam Farage tmáril...
6. Ja viem, že neexistujú dokonalé režimy (dokonca som to tu niekde aj napísal, že všetko je to len utopistická teória), takže z tvojej odpovede chápem to, že ak by bol nastolený váš systém, bol by presne tak nedokonalý, ako všetky ostatné a teda odkiaľ berieš istotu, že to, za čo bojuješ (a to, že si proti globálnemu kapitalizmu), bude lepšie a že negatívne nepostihne takú čiastku populácie, ako teraz kapitalizmus...
7. Znovu zopakujem - nepovažujem to za žiaden dôkaz, dokonca ani za nič, čo by malo aspoň trochu blízko k dôkazu. Znovu chcem niečo konkrétne, kde Soroš plánuje niečo na Slovensku.
juho:
Ty si asi pozadu, ale budiž - chceš mi vysvetliť, ako mala strana s 12 percentami vo voľbách presadiť všetky svoje programové body, keď skončila až na treťom mieste vo voľbách? Nie si trochu idealista? Ďalej, ktože to tvrdil, že ak bude Miki minister, že nepôjdu s ním vládnuť? Lebo pokiaľ sa ja pamätám, SAS malo podmienku, že s SDKÚ pôjde iba vtedy, ak Dzurinda nebude lídrom kandidátky, čo sa aj stalo. Takže tu prestaň vypisovať "táraniny a nepravdy".
ROFL, ja som blázon? Ono to je tak, keď vstúpiš do diskusie iba tak, nečítal si si nič predtým a teraz píšeš, že JA som blázon, lebo tvrdím, že Soroš chce rozvrátiť Slovensko. Viem dobre, kto Soroš je, nemusíš ma poučovať. VOlil som a ty si ten posledný človek, ktorý mi má čo porúčať, či ísť voliť, alebo nie. Do mojich koreňov ťa je, synku, veľké h0vno, ale môžem ťa ubezpečiť, že nie sú maďarské, ale aj keby boli, tvojej asociácii s voľbami celkom nechápem. Ktorýže to klamár vyhral voľby? Alebo to píšeš o roku 2006? Síce pravda, voľby vyhral klamár aj teraz, ale ver, že ja som mu nepomohol...Zopakujem, ja nemám nič spoločné s Maďarmi, zmier sa s tým. Na zvyšok tvojho príspevku nebudem reagovať, pretože okrem toho, že píšeš ako 15-ročný fagan, nevieš ani slušne diskutovať, čo tu zatiaľ každý z nás dodržiaval...Považuj ma za koho chceš, vedz ale, že tvoj názor o mne mi je totálne ukradnutý...
IvanSk - ty si na môj predchádzajúci príspevok smerujúci na teba vôbec nereagoval, takže som uvažoval, či niečo napísať, ale budiž. ///K tomu predchádzajúcemu príspevku - čo mám ja s SDKÚ a s Radičovou? Ja nie som jej fanúšikom, skôr naopak.
1. Koho "náš" - už dosť dlho tu diskutujeme to, že je skupina, ktorá šíri a verí v konšpirácie a je aj skupina, ktorá v ne neverí. Ja som teda narážal na skupinu, ktorá ich verí a ktorá všetky tie veci považuje za absolútnu pravdu a pre ktorej členov je každý oponent "zle informovaný" alebo tomu "nechápe". Takže neviem, o akej pravde to píšeš a čo to tu zasa na mňa vyťahuješ. Ja som nikde nepísal, že svet chápem ako boj "našich a vašich", prestaň si domýšľať. Tak isto ťa nenútim, aby si za objektívnu pravdu považoval to, že Štúr, Bel(nie Bell, ani nevieš, ako sa správne píše meno "otca národa") a iní boli antisemiti. Sranda však je, že ty, "uznávaná historická kapacita", si dokážeš aj suverénne odpovedať, že to jednoducho nie je pravda, no LOL. Cigánov mám na okolí dosť aj ja - ten príklad, čo si sem dal je absolútne irelevantný...
2. Z biblie? Veď tá je plná nenávisti a každého, kto neverí v boha, považuje za neverníka, zatrateného, kto nežije podľa sprostých dogmatických kecov, pôjde do pekla, celá ľudská rasa vznikla z incestu, atď. Citácie ti sem nedám žiadne, nechce sa mi čítať biblia, ale aj ja viem nájsť hocičo na Internetoch, napríklad totoa toto. Je zaujímavé, že jediného môjho citátu z biblie si navodil teóriu, ktorú si aj sám pre seba s neochvejnou istotou potvrdil, a teda to, že z Nového Zákona nič iné nepoznám. Zaujímavé - poznáš ma osobne, alebo tak nejak?
LOLOLOLOL, čože sa ma to pýtaš, že či ježiš niekedy povedal, že sa človek má nechať klamať??? No ak mi niekto povie, "Ale ja vám hovorím, aby ste sa neprotivili zlému; ale tomu, kto ťa uderí po tvojom pravom líci, nastav i to druhé" (Matúš, 5:39), tak je jasné, že nech mi aj skáču po hlave, ale správny kresťan má byť naďalej pokorný a AK ho niekto klame, nemá ho nenávidieť, pretože zaprvé porušuje to, čo som už spomenul a za druhé "Ak je lačný ten, kto ťa nenávidí, nakŕm ho chlebom; ak je smädný, napoj ho vodou..." (Kniha Príslovia 25:21)
3. Prečo by kresťan nemohol voliť SAS? Si tak povrchný, že stále veríš, že každý volí vybranú politickú stranu iba na základe populistických bodov v programe (v tomto prípade istotne narážaš na marihuanu a teplých, takže sa toho chytím)? Poznám hrrrrrbu veriacich (vrátane členov mojej rodiny), ktorí volili SAS nie kvôli teplým a tráve, ale kvôli iným veciam, ktoré ti tu vysvetľovať nebudem.
Citujem:"ak nie si kresťan, z akého dôvodu rozprávaš Kalimu do vierovyznania" - toto je irelevantné, keďže asi som si kaliho s niekym splietol a za to sa ospravedlňujem a beriem späť.
4. Máš pravdu - veriť tomu nebudem, pretože mi tu žiadne výpisy nedáte a zdroje ako prop a podobne čítať nebudem. A znovu zopakujem, že toto je už choré, ty to dokonca považuješ za pohanstvo, teda to, že neverím v to, v čo veríte vy a prirovnávaš to k dianiu z biblie...
5. Presne tak, neviem si to predstaviť, lebo si to v podstate neviete predstaviť v reálnych kontúrach ani vy sami. Ak by čisto náhodne nastala obrovská zmena, prielom v systéme a dali by vám možnosť nastoliť váš vlastný, ideálny systém, hľadeli by ste ako bager na tvrdú hlinu a nevedeli by ste, kam z konopí.
6. Nepresviedčaj ma tu o mojich predstavách, máš krátku pamäť, ja som históriu študoval a istotne o nej nemám tak obmedzené predstavy, ako si to opísal ty. V tom, čo píšeš o zastavení antislovenských a iných podliakov súhlasím, ale to je už diskusia o inom. Myšlienku máš síce peknú, ale je nezrealizovateľná, hlavne nie dovtedy, pokiaľ budú politici takí, akí sú a akí boli (práve preto nepíšem, že akí budú, pretože to neviem). Neviem, akým národovcom má ísť do rúk štátna moc, ale pokiaľ to nebude nik z ĽS-NS a SNS, tak súhlasím. S psychotestami súhlasím tiež.
Finančné skupiny nik nezakáže, pretože nech už sú hocijak nečisté (džejentí), majú priveľkú moc a náväznosť na štruktúru ľudí, ktorá tak skoro nepadne. SIS a jej činnosť by mi už pripomínala diktatúru. Ak by si zakázal politiku v médiách, ako by sa formoval názor ľudí? Alebo by pravdu mala v podstate jedna strana, teda vládnúca strana? Nebolo by to spoločne s tou činnosťou SIS trochu tiež náklonom k diktatúre?
kali520:
1. Neignoruješ síce, ale vždy si dosadíš svoju pravdu
2. Za toto sa ospravedlňujem (to kresťanstvo), asi som to doplietol s niekým iným, mea culpa, beriem späť.
3. S tými židmi to beriem, ale napriek tomu som voči apokalyptickým predpovediam a plánom skeptický.
4. Prečo som volil SAS - to som tu už raz písal a zopakujem po stý krát, prečo som ich istotne nevolil - nevolil som ich kvôli ich populistickým liberálnym bodom v programe (tráva a teplí), neuznávam ani jedno a ani druhé. K tomu Sorošovi - nie, v jeho kadejaké plány so Slovenskom neverím, to že podporuje liberálne strany, atď, neznamená, že si cez SAS robí zálusk na naše územie. Nie som zástancom liberalizmu a to sa dá vyčítať či už z témy o cigánoch, teplých, alebo multi-kulti, tak neviem, prečo to tu stále opakuješ. Zároveň si neuvedomujem, že by som niekde napísal, že globálny kapitalizmus je dobrý. Je to jednoducho systém, ktorý tu je a už som aj v minulosti písal, že panikárením z nejakých Sorošových plánov si istotne nepomôžem a nepomôžeš ani ty mne a a ni nikomu inému. Sám si tuším napísal, že ten systém najpravdepodobnejšie nepadne a ak áno, tak nie tak skoro (alebo to bol tehla? už sa mi to všetko pletie), myslím si to isté, ale to neznamená, že som tvrdý zástanca kapitalizmu ako takého.
5. Ja viem, čo sa mi tu snažíš vysvetliť, ale tak isto viem, čo tam Farage tmáril...
6. Ja viem, že neexistujú dokonalé režimy (dokonca som to tu niekde aj napísal, že všetko je to len utopistická teória), takže z tvojej odpovede chápem to, že ak by bol nastolený váš systém, bol by presne tak nedokonalý, ako všetky ostatné a teda odkiaľ berieš istotu, že to, za čo bojuješ (a to, že si proti globálnemu kapitalizmu), bude lepšie a že negatívne nepostihne takú čiastku populácie, ako teraz kapitalizmus...
7. Znovu zopakujem - nepovažujem to za žiaden dôkaz, dokonca ani za nič, čo by malo aspoň trochu blízko k dôkazu. Znovu chcem niečo konkrétne, kde Soroš plánuje niečo na Slovensku.
juho:
Ty si asi pozadu, ale budiž - chceš mi vysvetliť, ako mala strana s 12 percentami vo voľbách presadiť všetky svoje programové body, keď skončila až na treťom mieste vo voľbách? Nie si trochu idealista? Ďalej, ktože to tvrdil, že ak bude Miki minister, že nepôjdu s ním vládnuť? Lebo pokiaľ sa ja pamätám, SAS malo podmienku, že s SDKÚ pôjde iba vtedy, ak Dzurinda nebude lídrom kandidátky, čo sa aj stalo. Takže tu prestaň vypisovať "táraniny a nepravdy".
ROFL, ja som blázon? Ono to je tak, keď vstúpiš do diskusie iba tak, nečítal si si nič predtým a teraz píšeš, že JA som blázon, lebo tvrdím, že Soroš chce rozvrátiť Slovensko. Viem dobre, kto Soroš je, nemusíš ma poučovať. VOlil som a ty si ten posledný človek, ktorý mi má čo porúčať, či ísť voliť, alebo nie. Do mojich koreňov ťa je, synku, veľké h0vno, ale môžem ťa ubezpečiť, že nie sú maďarské, ale aj keby boli, tvojej asociácii s voľbami celkom nechápem. Ktorýže to klamár vyhral voľby? Alebo to píšeš o roku 2006? Síce pravda, voľby vyhral klamár aj teraz, ale ver, že ja som mu nepomohol...Zopakujem, ja nemám nič spoločné s Maďarmi, zmier sa s tým. Na zvyšok tvojho príspevku nebudem reagovať, pretože okrem toho, že píšeš ako 15-ročný fagan, nevieš ani slušne diskutovať, čo tu zatiaľ každý z nás dodržiaval...Považuj ma za koho chceš, vedz ale, že tvoj názor o mne mi je totálne ukradnutý...
Seth nebudem to tu dnes celé komentovať lebo nemám čas mne len stačí ukázať ako si dokážeš sám protirečiť.
2. Z biblie? Veď tá je plná nenávisti a každého, kto neverí v boha, považuje za neverníka, zatrateného,
Ako môžeš raz tvrdiť, že biblia je nenávistná a druhý krát tvrdiť opak? Podľa teba kresťan ktorý sa pridŕža biblie má byť laxný a zmierený so všetkým, skoro ako nejaká pričapená mucha, ktorú keď vopcháte do kúta ostane tam a nehýbe sa. Tak už sa konečne rozhodni čo je pravda. Či ej biblia nenávistná alebo nie je. Mohol si namiesto toho uviesť, že starý zákon ktorý nie je smerodajný pre kresťanskú cirkev nabáda aj k ukrutnostiam.No ak mi niekto povie, "Ale ja vám hovorím, aby ste sa neprotivili zlému; ale tomu, kto ťa uderí po tvojom pravom líci, nastav i to druhé" (Matúš, 5:39), tak je jasné, že nech mi aj skáču po hlave, ale správny kresťan má byť naďalej pokorný a AK ho niekto klame, nemá ho nenávidieť, pretože zaprvé porušuje to, čo som už spomenul a za druhé "Ak je lačný ten, kto ťa nenávidí, nakŕm ho chlebom; ak je smädný, napoj ho vodou..." (Kniha Príslovia 25:21)
Povedz mi jeden dôvod prečo by kresťan mal voliť SAS, potraty drogy, homosvadby. Čo ešte také kresťanské SAS ponúka? ?3. Prečo by kresťan nemohol voliť SAS?
Pochybujem, že Sulík má nejakú šajnu o fungovaní vlády, nedávno tiež robili prieskum v poslaneckom klube SAS, poslanci SAs ani nevedia na čo slúži parlament a čo tam budú robiť, takže myslím si že v tomto má nad nimi navrch ešte aj taký Kotleba.5. Presne tak, neviem si to predstaviť, lebo si to v podstate neviete predstaviť v reálnych kontúrach ani vy sami. Ak by čisto náhodne nastala obrovská zmena, prielom v systéme a dali by vám možnosť nastoliť váš vlastný, ideálny systém, hľadeli by ste ako bager na tvrdú hlinu a nevedeli by ste, kam z konopí.
Finančné skupiny sú tu od revolúcie a tak ako prišli vymiznú. Nič nie je večné a už vôbec nie finančné skupiny, na to treba len odhodlaných nezastrašiteľných ľudí a pokiaľ možno, nebál by som sa použiť ani hrubú silu tam kde sa prepája mafia a tieto inštitúcie a teda dokonca by som povolil odstrel tejto škodnej, ktorá si v tomto štáte dovolí zastrašovať.Finančné skupiny nik nezakáže, pretože nech už sú hocijak nečisté (džejentí), majú priveľkú moc a náväznosť na štruktúru ľudí, ktorá tak skoro nepadne. SIS a jej činnosť by mi už pripomínala diktatúru. Ak by si zakázal politiku v médiách, ako by sa formoval názor ľudí? Alebo by pravdu mala v podstate jedna strana, teda vládnúca strana? Nebolo by to spoločne s tou činnosťou SIS trochu tiež náklonom k diktatúre?
-
seth82
Darca
IvanSK: vidím, že si si všetko zasa interpretoval podľa seba. TO, čo som písal o tom kresťanstve a o tých pravidlách, platí pre kresťanov. Prečítal si si niečo z tých odkazov, čo som poslal? To, že kresťanov poučuje o tom, aby robili to, čo majú robiť, ešte neznamená, že je mierumilovná a že "má každého rada". Zaujímavé je, že si ma najprv obvinil, že neviem nič z Nového Zákona, niečo som ti odcitoval, to si si prekrútil podľa seba a ešte to ďalej kritizuješ.
Čo sa týka SAS, znovu verklikuješ dookola to isté, čo som tu už čítal na sto krát. AK chcem voliť stranu, ktorá mi je sympatická inými bodmi, musí mi ponúknuť niečo, čo by sedelo mojej viere? Nie každý je taký radikál, aby v každom subjekte hľadal nutne podporu jeho obľúbenej tmárskej organizácie. A ako som už napísal sto krát - niekoho zaujali úplne iné body, ako marihuana, teplí, atď (niekto mal už napríklad dosť rozkrádania, že ano), plus kdeže si to našiel o tých interupciách a ich podpore zo strany SAS? Nebodaj to mali v bodoch? Alebo narážaš na Oravca, ktorý sa k tomu aj otvorene vyjadril? Máš príliš oklieštený názor na to, čo by kresťan voliť mal, alebo nemal.
K Sulíkovej šajne o fungovaní vlády - máš nejaký odkaz na ten prieskum? Pretože pokiaľ viem, tak Sulík bol poradcom ministra financií aj za Mikloša a aj za Počiatka, myslíš, že nevedel, kde pracuje a nevedel, ako spoluvypracoval systém rovnej dane a ako ho aplikoval? ROFL nad tým Kotlebom, rozosmial si ma. Myslím, že ten ani nevie, čo je to horizontálne členenie štátnej moci...
Chcem vidieť, ako tento plán niekto uskutoční (rušenie finančných skupín a mafie) a držím daným osobám palce, ale podľa mňa je to utópia...
Čo sa týka SAS, znovu verklikuješ dookola to isté, čo som tu už čítal na sto krát. AK chcem voliť stranu, ktorá mi je sympatická inými bodmi, musí mi ponúknuť niečo, čo by sedelo mojej viere? Nie každý je taký radikál, aby v každom subjekte hľadal nutne podporu jeho obľúbenej tmárskej organizácie. A ako som už napísal sto krát - niekoho zaujali úplne iné body, ako marihuana, teplí, atď (niekto mal už napríklad dosť rozkrádania, že ano), plus kdeže si to našiel o tých interupciách a ich podpore zo strany SAS? Nebodaj to mali v bodoch? Alebo narážaš na Oravca, ktorý sa k tomu aj otvorene vyjadril? Máš príliš oklieštený názor na to, čo by kresťan voliť mal, alebo nemal.
K Sulíkovej šajne o fungovaní vlády - máš nejaký odkaz na ten prieskum? Pretože pokiaľ viem, tak Sulík bol poradcom ministra financií aj za Mikloša a aj za Počiatka, myslíš, že nevedel, kde pracuje a nevedel, ako spoluvypracoval systém rovnej dane a ako ho aplikoval? ROFL nad tým Kotlebom, rozosmial si ma. Myslím, že ten ani nevie, čo je to horizontálne členenie štátnej moci...
Chcem vidieť, ako tento plán niekto uskutoční (rušenie finančných skupín a mafie) a držím daným osobám palce, ale podľa mňa je to utópia...
Napr. ja som tiež kresťanka "papierová" ale chcela som voliť SPS, ktorí majú v programe odluku cirkvi od štátu, to už nejako prekusnem, je to to najmenej. Sú aj horšie veci, ktoré majú strany vo svojich programoch.
a ľudia, nezdá sa vám aspoň trochu "zaujímavé", že nikto nekrúžkoval a nevolil Dzurindu a zrazu je ministrom zahraničných vecí?
chytrák jeden
chytrák jeden
Zaujímavé ani nie, viac menej som to čakal. Je to legitímne a nikto proti tomu nemôže namietať...
Ľudia si volia len poslancov a nie ministrov, takže nevidím dôvod, prečo by to malo byť nejako špeciálne zaujímavé.Eruner napísal:a ľudia, nezdá sa vám aspoň trochu "zaujímavé", že nikto nekrúžkoval a nevolil Dzurindu a zrazu je ministrom zahraničných vecí?
chytrák jeden
Možno šikovnejší z toho pochopia, tým sprostejším to asi aj tak nepomôže..
Každopádne môj pokus zodpovedať aj hlúpo kladené otázky.
http://tv.sme.sk/v/16332/miklos-o-vale- ... eseni.html
http://ekonomika.etrend.sk/ekonomika-sl ... spech.html
http://tv.sme.sk/v/16332/miklos-o-vale- ... eseni.html
http://ekonomika.etrend.sk/ekonomika-sl ... spech.html
Ja vyberam taky rezim ktory bude vyhodny pre mna a mojich blizkych, bude vyhodny pre majoritu a vychadzat z prirodnych zakonov. Istotne viem ze kapitalizmus to neni lebo to je vlada najbohatsich a najzakernejsich, mne by sa viac lubila vlada tych najlepsich s dorazom na rozdlenie spolocnosti takym sposobom ako to urobila priroda sama (rasa, etnicita).seth82 napísal: Ja viem, že neexistujú dokonalé režimy (dokonca som to tu niekde aj napísal, že všetko je to len utopistická teória), takže z tvojej odpovede chápem to, že ak by bol nastolený váš systém, bol by presne tak nedokonalý, ako všetky ostatné a teda odkiaľ berieš istotu, že to, za čo bojuješ (a to, že si proti globálnemu kapitalizmu), bude lepšie a že negatívne nepostihne takú čiastku populácie, ako teraz kapitalizmus...
Inak, mam taky dojem ze s tym Sorosom sa nechapeme. Nikde som netvrdil ze ma zalusk konkretne iba na Slovensko, hovorim ze politika ktoru vedie a ktoru podporuje neni vyhodna pre nas, celkovo pre celu Europu a to z dlhodobeho hladiska. Myslienka libelralizmu a kozmopolitu, globalneho kapitalizmu, tolerancie rozdielov, prehnany humanizmus je zhubna pre spolocnost, sposobi vnutorny rozklad a spolocnost znici sama seba. To co z nej zostane bude len nastroj moci skupiny ktora tieto myslienky zasiala.
Opat si to zle vysvetlujes. Soros nema plan, rovnako ako ta vacsina zidov a zanietenych talmudistov nemaju plan. Ale vedia kto su oni sami aky je ich ciel a kto je ich nepriatel a na zaklade toho tak aj konaju.seth82 napísal:Znovu zopakujem - nepovažujem to za žiaden dôkaz, dokonca ani za nič, čo by malo aspoň trochu blízko k dôkazu. Znovu chcem niečo konkrétne, kde Soroš plánuje niečo na Slovensku.
Seth inak co sa tyka teba, viem odkial fuka vietor, viem ake mas nazory a viem ze v inych temach sa na nich aj zhodneme. Problem je ze ty si SaS volil pre nieco co pre teba moze byt vyhodne, to beriem, druha vec je ci su schopny to plnit. Ono aj keby chceli zridenie ake mame na Slovensku im to nedovovoluje (vid utvaranie koalicie a anitfico a podobne zbytocne hadky) a co si ja myslim ze ani nechcu. Ono je uplne jedno ci si SaS dal hlas ci by si ho dal SDKU alebo KDH jednoducho si volil pravicovy zlepenec. Realita je taka ze v nasej demokracii mame v skutocnosti na vyber len dve strany a to pravicu a lavicu ktore maju rovnake ciele ale ine sposobi uskutocnenia. Co ak som ja chcel volit KDH ale pritom som vobec nechcel aby vo vlade bola SaS? Co ma taky clovek robit? Je to smiesne lebo toto ma od zasad demokracie velmi daleko a v celej tejto teme to mohlo byt vidiet ze sa utovrili iba dva tabori a to bol Fico a antifico, nikde nebola ziadna tretia strana alebo tretia alternativa a co mna osobne dost zarazilo aj ludia ktori by mohli byt na mojej strane barikad resp tretia strana radsej si vyberali len z tychto 2 alternativ. Potom uz radsej ist nevolit ako volit tzv mensie zlo.
A ten tvoj rasisticko segregačný zlepenec by dokázal niečo plniť? Myslíš si, že nájdeš dosť veľa ľudí na to, ktorým by také niečo nevadilo? Či takí ľudia ťa netrápia a zbavíš sa ich, aby sa splnila tvoja predstava o vládnutí?kali520 napísal:...druha vec je ci su schopny to plnit. Ono aj keby chceli zridenie ake mame na Slovensku im to nedovovoluje (vid utvaranie koalicie a anitfico a podobne zbytocne hadky) a co si ja myslim ze ani nechcu. Ono je uplne jedno ci si SaS dal hlas ci by si ho dal SDKU alebo KDH jednoducho si volil pravicovy zlepenec. ...
Inak je zábavné, že kapitalizmus ti vadí, ale rozdelenie na základe rasy a etnicity nie. Či ty máš pocit, že patríš do nejakej nadradenej rasy a tak sa zo svojej súčasnej polohy dostaneš tam, kde sú dnes tí "najbohatší a najzákernejší!?
chrono napísal:A ten tvoj rasisticko segregačný zlepenec by dokázal niečo plniť? Myslíš si, že nájdeš dosť veľa ľudí na to, ktorým by také niečo nevadilo? Či takí ľudia ťa netrápia a zbavíš sa ich, aby sa splnila tvoja predstava o vládnutí?
kali520 napísal:Kto je to odobornik? Pochop konecne ze neexistuju doknoale rezimi a systemi ktore vyhovuju vsetkym, vzdy to je bud oni, my, alebo vy.
chrono napísal:Inak je zábavné, že kapitalizmus ti vadí, ale rozdelenie na základe rasy a etnicity nie. Či ty máš pocit, že patríš do nejakej nadradenej rasy a tak sa zo svojej súčasnej polohy dostaneš tam, kde sú dnes tí "najbohatší a najzákernejší!?
Nadradena rasa je siroky pojem, v com vidis nadradenost, jej standarty a podobne? Lebo to ze napr biely su pred ciernymi je jednoducho fakt.kali520 napísal:Ja vyberam taky rezim ktory bude vyhodny pre mna a mojich blizkych, bude vyhodny pre majoritu a vychadzat z prirodnych zakonov. Istotne viem ze kapitalizmus to neni lebo to je vlada najbohatsich a najzakernejsich, mne by sa viac lubila vlada tych najlepsich s dorazom na rozdlenie spolocnosti takym sposobom ako to urobila priroda sama (rasa, etnicita).
http://beo.sk/mudre-slovo/716-existuje-nadradena-rasa
[/quote]Nadradena rasa je siroky pojem, v com vidis nadradenost, jej standarty a podobne? Lebo to ze napr biely su pred ciernymi je jednoducho fakt.
http://beo.sk/mudre-slovo/716-existuje-nadradena-rasa[/quote]
To, že je niekto čierni vyplýva z podnebia, ktoré je nad územím v ktorom žije. Neviem, aký by očakával rozvoj od ľudí, ktorí žijú v podstate v nehostinnom prostredí. My, bieli Európania, sme tieto klimatické podmienku určite lepšie
väčší rozvoj.
http://beo.sk/mudre-slovo/716-existuje-nadradena-rasa[/quote]
To, že je niekto čierni vyplýva z podnebia, ktoré je nad územím v ktorom žije. Neviem, aký by očakával rozvoj od ľudí, ktorí žijú v podstate v nehostinnom prostredí. My, bieli Európania, sme tieto klimatické podmienku určite lepšie
Blbost. V com je afrika menej nehostinna ako podmienky niekde vo Svedsku? Preco ked cierny mali moznost sa rozvijat v podobnych podmienkach, napr Juzna Amerika, tak su stale zaostali? A Afrika nema vobec ziadne nehostinne podmienky, sleduj MS v juznej afrike rovnake podmienky ako napr u nas v Taliansku, tak neviem o com tu tocis. Cersnosi bez bielej pomoci nevymysleli ani koleso a toto vazne nic nema spolocne z klimatickymi podmienkami.To, že je niekto čierni vyplýva z podnebia, ktoré je nad územím v ktorom žije. Neviem, aký by očakával rozvoj od ľudí, ktorí žijú v podstate v nehostinnom prostredí. My, bieli Európania, sme tieto klimatické podmienku určite lepšie väčší rozvoj.
Diskusia o génoch a prostredí
Argument klimatického vplyvu ako príčiny telesných rasových rozdielov je taký naštrbený, ako neochvejná viera v spoločného rasového predka.
Často sa hovorieva, že špecifické rasové znaky sú priamym dôsledkom pôsobenia prostredia, a preto sú ľahko zmeniteľné. Takéto tvrdenie je však zavádzajúce. Hoci prostredie môže v dlhodobom merítku selektovať a preferovať určité genetické vybavenie (napr. chladné prostredie pre vyššiu inteligenciu), genetické zloženie človeka samotné sa nikdy nemôžu priamo zmeniť pôsobením prostredia.
Pravda je taká, že telesné znaky sú geneticky určené v momente počatia a neexistuje absolútne žiadny dôkaz o tom, že život v chladnom alebo horúcom podnebí by zmenil genetické zloženie ľudí. Keby sa veľká skupina Číňanov presťahovala do Nórska a žila by tam po neobmedzene dlhú dobu, celý čas ostávajúc vo svojej rasovej skupine (sobáše, deti), skutočne by niekto predpokladal, že by sa „vyvinuli“ na modrookých blondiakov, nech už by to trvalo akokoľvek dlhý čas?
Rovnaký argument môže byť použitý obrátene: kto by sa seriózne domnieval, že bieli, presťahovaní do Číny (a ostávajúc stále v rámci svojej genetickej komunity, nemiešajúc sa s miestnou populáciou) by sa po akokoľvek dlhom čase, čo sa týka telesného vzhľadu, stali mongoloidnými?
Ľudia môžu narásť do trochu väčšej výšky alebo žiť o niečo dlhšie s lepšou stravou alebo zdravotnými službami, ale to je tiež len rozšírenie ich genetického potenciálu a nie zmena v génoch samotných. Podnebie nemôže nikdy priamo zmeniť genetickú informáciu ľudí.
Prostredie a výdobytky
Ďalším rozšíreným mýtom je, že niektoré rasové skupiny sa vyvíjali rýchlejšie ako iné, pretože mali náhodou lepšiu geografickú pozíciu. Toto je známe ako environmentálna teória vývoja: niektoré rasy mali „šťastie“ – žili napríklad v údoliach úrodných riek, mali prístup k rôznym druhom domestikovateľných zvierat alebo jedlých rastlín, čiže sa vyvíjali rýchlejšie ako iné rasové zoskupenia, obývajúce zvyšok sveta.
Tento náhľad na svet sa snaží hlavne vysvetliť obrovskú technologickú priepasť, ktorá existovala medzi bielymi Európanmi a čiernymi Afričanmi, americkými Indiánmi, Ázijcami a austrálskymi Aborigénmi počas objavovania a kolonizovania sveta bielymi. Hoci nie je účelom tejto knihy zaoberať sa nadradenosťou a podradnosťou, ktoré sú, napokon, subjektívne (čo je posudzované ako nadradené niekým, môže inými byť posudzované ako podradné), technologická priepasť medzi rasami potrebuje príhodný komentár, už len preto, že zohrala tak dôležitú úlohu v interakcii bielych s ostatnými rasami sveta.
„Environmentálna teória“, ako je vykladaná dnešnými sociológmi, je rozdrvená dvomi hlavnými príkladmi: Egypt a porovnanie autochtónnych kultúr rovníkovej Afriky a Strednej Ameriky.
V Egypte, ako bude ukázané, bieli aj čierni zdieľali prakticky rovnakú zemepisnú polohu po brehoch rieky Níl – no napriek tomu bieli starovekí Egypťania vytvorili civilizáciu, ktorá je dodnes klenotom svetovej histórie, zatiaľ čo výkony čiernych Núbijcov z rovnakej oblasti sú oproti zázrakom pyramíd úplne bezvýznamné. Ak by bola pravdivá teória o „šťastnej náhode podmienok“, rozsiahle rozdiely medzi bielymi Egypťanmi a čiernymi Núbijcami by nikdy nemali existovať, keďže obývali oblasti s rovnakým prostredím.
Zvykne sa tiež hovoriť, že bieli mali na rozdiel od domorodého obyvateľstva výhodu stádového dobytka a koní – toto tvrdenie ignoruje fakt, že bieli Egypťania spočiatku kone nemali a začali ich používať až po tom, ako vytvorili mnohé zo svojich technologických zázrakov. V skutočnosti boli kone do Egypta prvýkrát prinesené inváziou semitských Hyksósov, ktorá nastala až stovky rokov po prvom rozkvete egyptskej civilizácie.
Z knihy Pochod titanov
Rasy sa od seba neodlišujú len tvarom vonkajšieho tela a kože ale kompletne všetkým, tvarom lebky, kostry, svalovými predispozíciami, geneticky, dokonca aj niektoré telesné funkcie u iných rás prebiehajú odlišne. Taktiež zrakom sa odlišujú.To, že je niekto čierni vyplýva z podnebia, ktoré je nad územím v ktorom žije. Neviem, aký by očakával rozvoj od ľudí, ktorí žijú v podstate v nehostinnom prostredí. My, bieli Európania, sme tieto klimatické podmienku určite lepšie väčší rozvoj.
Nie je tajomstvo, že na černochov zaberajú lepšie iné liečivá ako na belochov a pod. To isté platí aj o iných rasách. Našim cieľom by nemalo byť popierať to čo je zjavné ale hľadať rozdiely a skúmať ich, veď to je fascinujúce ako sme si podobní ale zároveň aj odlišní. Preto je spolužitie niektorých rás nemožné, respektíve sa javí ako problematické. Našou úlohou je skúmať prečo je tomu tak, porozumieť týmto veciam nie sa tváriť, že neexistujú a nasilu niekoho nútiť k integrácii s cigámi alebo černochmi.
Nedávno som čítal dobrý článok o Číňanoch, tí ťa taktiež medzi seba nepríjmu pokiaľ sa im neprispôsobíš ale v Európe je to naopak, my sa musíme prispôsobovať cudzím. Číňanov neprerobíš na svoj obraz, oni nechcú západné modely demokracie a nášho tolerantného zriadenia, u nich to funguje tak ako to funguje už tisícročia, nepotrebujú aby im nejaký našinec rozprával o tolerancii a učil ich správnemu chovaniu či prístupu alebo slobode. A to je ten problém aj u nás. My sme vždy boli svojskí ale posledné desaťročia nám stále tlačia zo západu do hláv akí máme byť a čo máme rešpektovať. To že niekto na západe niečo rešpektuje neznamená že to musím rešpektovať aj ja a že ak to nerešpektujem som barbar.