Program na pridanie basov
Program na pridanie basov
Ahojte , hľadám nejaký šikovný program na pridanie basov . Jednoducho keď si prehrávam hudbu v počítači , tak by som si chcela zosilniť basy .......... subwoofer nemám .... čiže len tak cez programík by som si chcela tie basy zosilniť ... ak viete , poraďte nejaký dobrý program ...........
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Program na pridanie basov
winamp ??? alebo hocijaký iný prehrávač s eqvalizérom
driver Realtek HD audio manager ma super ekvalizer, mas na vyber rozne ako live,club,rock a samozrejme aj bass
ale vo windows media playery si daj ZVOLIT MOZNOSTI PREHRAVANIA (taka sipka pod nadpisom prehravanie), potom ROZSIRENIE a nakoniec EFEKTY SRS WOW a tam das zapnut a uz iba hybes tymi "palickami" vlavo vpravo
ale vo windows media playery si daj ZVOLIT MOZNOSTI PREHRAVANIA (taka sipka pod nadpisom prehravanie), potom ROZSIRENIE a nakoniec EFEKTY SRS WOW a tam das zapnut a uz iba hybes tymi "palickami" vlavo vpravo
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dokáže to aj Winamp.
Options > Equalizer > Load Preset > Preset...
Tam máš tiež na výber Club, Techno, Live, atď...
Options > Equalizer > Load Preset > Preset...
Tam máš tiež na výber Club, Techno, Live, atď...
ak mas WIN7 tak to ma aj vstavane.
prave tlacidlo na ikonui zvuku pri hodinach(vpravo dole)--prehravacie zariadenia--speakers--vlastnosti--vylepsenia--tam si to uz najdes!
K+ potesi
prave tlacidlo na ikonui zvuku pri hodinach(vpravo dole)--prehravacie zariadenia--speakers--vlastnosti--vylepsenia--tam si to uz najdes!
K+ potesi