Strana SaS

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa beardie »

je to aj na ich stranke, bez chyby v nadpise:
http://strana-sas.sk/socialny-stat-=-gr ... ankrot/137
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

sku*vena SAS nalakali masovo mladych volicov na dekriminilizaciu marihuany a samozrejme nic z toho, nevedeli si to presadit medzi ostatnou buducou koaliciou a nieje to ani v koalicnych tezach na ich volebne obdobie, cize nebude z toho nic!Akurat ze vdaka nim fico dostal na hubu, a teraz budeme mat premierku Radicovu... :roll:

To iste urobili aj s odvodovym bonusom... sku*vena SAS....

Prosim neohradzajte sa tym ze tí a tí urobili horsie veci...
beardie
Redeemer
Redeemer

co si cakal, kremese? :D

odvodovy bonus alebo ina forma a uprava odvodov bude, skor alebo neskor
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak volim politicku stranu preto aby nieco spravila co mala v programe, hej len tie odvody nebude podla programu sas, cize vsetko na com zakladali svoju kampan je lož :!:
beardie
Redeemer
Redeemer

ale no, slubovala v kampani iba 2 veci?
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

viacero, ale odvod je napodstatnejši a dekriminalizacia najmedialnejsia, v podstate o com hovorili cely cas ze nechcu byt ako tí a tí, tak sa nimi stali, nic len sluby
beardie
Redeemer
Redeemer

najskor je potrebne riesit najdolezitejsie problemy, drogy staci ku koncu volebneho obdobia ;-)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Meh, poniektorí tu nechcú alebo nevedia pochopiť jeden dôležitý fakt, teda to, že SAS voľby nevyhrala a mala od toho na míle ďaleko. SAS skončila vo voľbách na treťom mieste, s iba 12timi percentami, jej cieľ bol dostať sa do parlamentu - ako mohol niekto čakať, že strana, ktorej osud bol vopred jasný (a teda to, že sa stane členom koalície), bude schopná presadiť všetky svoje programové body? Veď to bolo vopred jasné, že pri tvorení koalície bude musieť každý subjekt v niečom ustúpiť a treba brať do úvahy aj fakt, že okrem SAS tam žiadna liberálna strana nie je - čo ste čakali? Ak si volil SAS iba kvôli dekriminalizácii marihuany, tak si naivný, mediálne to bolo rozhlasované iba preto, lebo to bol na pomery našej krajiny dosť kontroverzný bod (to isté aj registrácie partnerstiev teplých)...

Aj keby bol premiérom strašiak z kapustového poľa, je to furt lepšie ako Fico...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Element napísal:sku*vena SAS nalakali masovo mladych volicov na dekriminilizaciu marihuany a samozrejme nic z toho, nevedeli si to presadit medzi ostatnou buducou koaliciou a nieje to ani v koalicnych tezach na ich volebne obdobie, cize nebude z toho nic!Akurat ze vdaka nim fico dostal na hubu, a teraz budeme mat premierku Radicovu... :roll:

Prosim neohradzajte sa tym ze tí a tí urobili horsie veci...
:?: :?: :?: ved maju nato 4 roky...teraz si len rozdelili rezorty! toto neznasam :smt098 :evil:
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

seth82 napísal:Meh, poniektorí tu nechcú alebo nevedia pochopiť jeden dôležitý fakt, teda to, že SAS voľby nevyhrala a mala od toho na míle ďaleko. SAS skončila vo voľbách na treťom mieste, s iba 12timi percentami, jej cieľ bol dostať sa do parlamentu - ako mohol niekto čakať, že strana, ktorej osud bol vopred jasný (a teda to, že sa stane členom koalície), bude schopná presadiť všetky svoje programové body? Veď to bolo vopred jasné, že pri tvorení koalície bude musieť každý subjekt v niečom ustúpiť a treba brať do úvahy aj fakt, že okrem SAS tam žiadna liberálna strana nie je - čo ste čakali? Ak si volil SAS iba kvôli dekriminalizácii marihuany, tak si naivný, mediálne to bolo rozhlasované iba preto, lebo to bol na pomery našej krajiny dosť kontroverzný bod (to isté aj registrácie partnerstiev teplých)...

Aj keby bol premiérom strašiak z kapustového poľa, je to furt lepšie ako Fico...
"sku*vena SAS nalakali masovo mladych volicov na dekriminilizaciu marihuany a samozrejme nic z toho, nevedeli si to presadit medzi ostatnou buducou koaliciou a nieje to ani v koalicnych tezach na ich volebne obdobie, cize nebude z toho nic!Akurat ze vdaka nim fico dostal na hubu, a teraz budeme mat premierku Radicovu...

Prosim neohradzajte sa tym ze tí a tí urobili horsie veci..."

Toto je moj prvy prispevok mas pocit ze je tam niekde ze saska vyhrala?Ja som volil smer, sas som uviedol ako priklad volicov ktorí ich volili, ja nehovorim o vsetkych programovych bodoch ale o tychto dvoch na ktorych si postavili medialnu kampan, a nakoniec ustupili od nich... a to s tym ficom je iba tvoj nazor, moj je ze je stale lepsi ako radicova...
beardie
Redeemer
Redeemer

ked si volil Smer, co ta trapi nejaka SaS?
nechaj na volicov SaSky, co si budu myslet ;-)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Element napísal:Ja som volil smer, sas som uviedol ako priklad volicov ktorí ich volili, ja nehovorim o vsetkych programovych bodoch ale o tychto dvoch na ktorych si postavili medialnu kampan, a nakoniec ustupili od nich... a to s tym ficom je iba tvoj nazor, moj je ze je stale lepsi ako radicova...
Ty si volil stranu, ktorá svoj program nesplnila aj keď voľby vyhrala a znovu si ich napriek tomu volil? Prečo si teda myslíš, že práve ty máš právo niečo tvrdiť o SaS na začiatku volebného obdobia?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Element: Ja som nikde vo svojom príspevku netvrdil, že ty si napísal, že SAS vyhrala. Snažil som sa iba vysvetliť to, že ako strana s 12timi percentami nemohla vyskakovať po plafón a nemohla žiadať o presadenie všetkých svojich programových bodov, pričom všetci vieme, že priorita bola odvodový bonus. Je zaujímavé sledovať, že ako volič SMERu sa odvažuješ rýpať do strany, ktorá ešte nemala šancu nič dokázať, pričom SMER na to mal 4 roky a okrem rozkrádania nič nesplnili (teda nič podstatné). IMHO, každá zo strán terajšej novej koalície v niektorých svojich bodoch ustúpila, napríklad KDH s Vatikánskou Zmluvou, a tak ďalej.

A čo je s tým odvodovým bonusom? Veď je na programovom vyhlásení vlády, citujem:"Presadíme zásadnú reformu a zjednodušenie odvodového systému s cieľom znížiť odvodové zaťaženie. Zavedieme odvodový bonus za predpokladu fiskálnej neutrality a zohľadnenia dopadov na marginalizované skupiny." Tak čo akože podľa teba spravili s odvodovým bonusom?
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Beardie: no zaujimaju ma vsetci volici nielen SAS, viac menej som chcel v tomto vlakne vidiet ich reakcie

Chrono: Ano volil som smer, nieco nesplnili mas pravdu, moje hlavne dovody boli ze som nechcel aby sa dostalo k moci zoskupenie KDH MOST SDKU SAS, lebo sa mi to vobec nepaci, sice koalicia smer hzds sns, mala dost skandalov ale to vacsinou na ministerstvach ktore mali sns alebo hzds, a celkovo sa ako volic citim s nimi spokojny. Dalsi argument je ze nechcem radicovu za premierku. No a o SAS to tvrdim preto lebo podla mna nemaju dostatocny pocet odbornikov v strane a ked menovali za ministra kultury krajcera tak mi vyšla pomaly slza...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Už som sa to raz pýtal a spýtam sa to znova - v čom je Maďarič tak výnimočne rozdielny od Krajcera? Veď majú podobnú minulosť, plus Krajcer má vyštudované a právo a teda by sa dalo predpokladať, že má väčší prehľad o veciach štátnych (a teda o fungovaní ministerstva) ako nejaký absolvent VŠMÚ, alebo nie?
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Mňa by Element zaujímalo s čím si tak spokojný? Keď sám kritizuješ že mali veľa škandálov? A SMER má plno odborníkov :D Ale odborníkov na zavádzanie , klamstvo a zatajovanie tak ako to urobili zo štátnym rozpočtom, kde sa 2 dni po voľbách zázračne objavili analýzy, potrebné na predpoveď vývinu štátneho deficitu na tento rok. Ak boli takí skvelí hospodári prečo sa ho báli zverejniť?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Nová vláda ešte ani nemá mandát a stále vládne stará a už tu máme v zopár témach smeráckych honelníkov :cokolvek: ,ktorých bytostne trápi čí budú vyslyšané pravicové sľuby :) no to je rozkošné. Nuž keď máte toľko starostí, môžem sa zdôveriť že ja sa zatiaľ cítim fajn, nemám depresiu z nesplnených sľubov, ani žiadne zmarené ilúzie, tak sa už o mňa toľko nebojte. Som okej, ale vaša starostlivosť ma teší.
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak krajcer pracoval akurat v markize redaktor a predtym v slov. rozhlase, podla mna toho madaric stihol viac http://sk.wikipedia.org/wiki/Marek_Maďarič tu nejde o to kto co ma vystudovane skor o to ake ma dotycny skusenosti, toto sa tyka hlavne politiky kde madaric posobi dlhodobo.

skuki ja som pisal ze skandaly boli na ministerstvach co malo hzds a sns na smerackych bolo minimalne, navyse media nafukli vsetko co malo nieco s ficom spolocne, masivna kampan v mediach proti nemu sposobila ze vela ludom sa nepaci fico, ale poviem to tak jednoducho, on zadlzoval slovensko preto aby nemusel brat potom peniaze ludom skrz socialne davky, dane atd

slay k tvojmu postoju sa ani nemusim vyjadrovat vzhladom nato ze tvoja najaktivnejsia tema je antifico cize nemozes mat na toto subjektivny nazor
beardie
Redeemer
Redeemer

Element napísal:on zadlzoval slovensko preto aby nemusel brat potom peniaze ludom skrz socialne davky, dane atd
keby si sa trosku zamyslel, tak by si pochopil, ze poziciavat peniaze sa neda do nekonecna, bola by to cesta do Grecka
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Element napísal:poviem to tak jednoducho, on zadlzoval slovensko preto aby nemusel brat potom peniaze ludom skrz socialne davky, dane atd
:lol: A kto ten dlh podľa teba zaplatí? Mimozemšťania? Ty a ja a ostatní ľudia. A bude to sto krát bolestnejšie než keby Róbert Fico, dokázal žiť tak ako si naša ekonomika môže dovoliť a nekupoval si naivných voličov ako ty. Už doteraz šlo 10 percent rozpočtu každý rok na splátku len úrokov dlhu, teraz to bude vďaka Ficovi viac a tých 10 percent rozpočtu mohlo ísť kľudne na sociálne veci, školstvo, zdravotníctvo, ale vďaka ľudom ako ty, ktorí volia ľudí ako Fico to tak nebude. A pokiaľ nová vláda skonsoliduje rozvrátené verejné financie po Ficovi a bude znižovať deficit tak príde k ďalšiemu zadlženiu. Spamätaj sa kamarát, ja nie som najaktívnejší v téme antifico len tak.
Element napísal: cize nemozes mat na toto subjektivny nazor
Vďaka za kompliment, vždy som sa snažil o objektívnosť. Niekedy to ide viac, niekedy menej.
Napísať odpoveď