Ipod Touch

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ipod Touch

Príspevok od používateľa Runes »

Cafte ako to je s ipodmi, ja som mal jedine ten od tmobilu :-)
Ted maju v rakusku Ipod Touch 8gb za 150€ a neviem su tam tiez dake generacie abo tak ????
Respektive co viete povedat k tomuto
chodte na stranku http://www.mediamarkt.at/ tam si vlavo kliknite na ten letak pod napisom mediaflyer a potom nalistujte uplne poslednu stranu

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 15:52)
aby sme sa chapali jedna sa mi oto ze ipody maju rozne generacie a neviem cim sa odlisuju proste som uplna lama do toho. A za 150€ to je v pohdoe cena ne :-)
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Re: Rozdelenie IPOD touch

Príspevok od používateľa Space5800 »

http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Touch#Models
ľudia učte sa googliť, hľadať na wiki... je to dobrá vec :)
//osobne pokiaľ by sa mi jednalo len o hudbu tak by som žiadny prehravač od apple nekupoval :)
macnet
Expert
Expert

Re: Ipod Touch

Príspevok od používateľa macnet »

Co tak trochu aj skusit hladat? Na internete je dost vela informacii aj v slovencine a nikto nebude prepisovat informacie na dvakrat...

Vo vseobecnosti - iPod Touch ma tri generacie. Stvrta sa ocaka tento rok v septembri. Pri tretej generacii mozes vyberat z 8, 32, 64 GB modelu. Tento z toho tvojho rakuskeho obchodu nie je pravdepodobne najnovsia generacia, ale nie som si isty.

// BTW najvacsi primitivizmus je, ked nikto nereaguje na tvoj prispevok a ty zalozis dalsiu temu...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lol no tak som asi primitiv :-D najst som nasiel stacilo dat ipod generation ale co mi to povie ked aj tak sa v nich nevyznam mimo toho ze som nevedel ktora generacia je hento. Ako vidim asi ani nikto nevie.
macnet
Expert
Expert

Nikto nevie, aka to je generacia, pretoze to tam nie je napisane. A z prsta si to vazne nevycucam.
Skus mi napriklad povedat, ze kto je na tejto fotke (ja to nie som)....
To je nazorna ukazka urovne tvojej otazky. Ale nemyslim to v tom zlom voci tebe, ja ti nechcem zle... :)
Prílohy
foto.jpg
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

OMFG ty si skade dosiel z lesa more ja fakt netusim o ipodoch ani barani T.T ja netusim v com sa odlisuju a ci sa odlisuju len vo vnutri netusim ci je to ako pri PSP ze 1000 je tlsta 2000 tensia a 3000 ma kameru a podobne vtakoviny. Ked nemas co povedat tak nic nehovor. Napr henten ipod ma 8,89cm napr 2 generacia mohla mat o daco menej abo tak netusim preto som sa pytal ci neviete dakto ktora je to. Milujem zhavych novacikov na fore
macnet
Expert
Expert

Problem je, ze kazdy iPod touch ma tusim uhlopriecku 3,5" a inak sa mi to zistit nedari. Nechces tam napisat? Navyse, teraz ma napadlo je ta cena aj s DPH?

No a k tym invektivam, radsej by si si mohol skontrolovat po sebe ako pises... Zhavy novacik? O com hovori cislo poctu prispevkov? Mozno by si bol prekvapeny, nieco mam uz odzite, bol som na mnohych forach, nikde som nikomu nechcel zle.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:-D nie datum registracie a pocet prisevkov a gramatika meheh vseobecne zname ze umna problem :-) ale to sme uz total OT. a pisat pochybujem ze mi dakto vcera abo dneska odpise kedze som to nasiel vcera a najneskor dneska vecer musim dat vediet ci to chcem abo nie, preto som to hodil dvojmo aj do pomoci
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vo všeobecnosti.
Apple ipod touch -
http://www.pixmania.sk/sk/sk/rf/apple-ipod-touc/411__15
nikto ti nepovie o akú gen. ide keďže z obrázku nič iné nevyčítaš.
celá rodina máme apple vymoženosti :)
ja touch, sestra nano, otec momentálne shuffle...
do inej značky by som nešiel - prečo? User friendly, iTunes - premňa super soft, svižný, mám ho ako prehrávač hudby/obchod s hudbou/ obchod s hrami atď :)
Keď sa raz zahrizneś do značky zvanej apple tak inú nebudeš chcieť :)
keby niečo nevieš pýtaj sa, touch mám 1,5 roka, plánujem novú generáciu + nové nano (samozrejme z usa)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

No jak velke rozdiely su medzi generaciami pre bezneho uzivatela ??? ico som na wiki kukol tak akurat OS tusim ale neviem ci od toho daco zalezi
Filipito
Darca
Darca

os si tam môžeš dať aký chceš.
rozdiel je v hw , tj. lepší CPU atď , samozrejm tretia generácia je najlepšia ale aj tak sa najviac oplatí 2 generácia 16gb, aspoň z môjho pohľadu
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ale tie, s lepším hw sú len 32 a 64gb.
8 gb má slabší hw
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Stavim sa, ze Filip vlastni iTouch 2G 16Gb :D ako sak je to v pohode, ale 32Gb 3G je lepsia kupa, aj ked drahsia, ale vykonnostny rozdiel je tam velky, staci si pustit Youtube videa .. no, keby si mam teraz kupit iPod Touch, tak radsej si pockam na jesen (september) a na novy iTouch 4G :)
Filipito
Darca
Darca

Drago ty radsej loto nepodavaj. Pokial mam itouch 1,5 roka tak 3g nemozem mat, a pisal som v inej teme ze 8gb co mam je malo ale 32gb je uz podla mna vela. Mam 2g 8gb
Napísať odpoveď