Medal of Honor (2010)
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Medal of Honor (2010)
Nový spôsob, ako získať beta key
http://apps.facebook.com/moh-betaklic/
-staň sa fanúšikom
-pozvi štyroch priateľov
-key je tvoj
K+ poteší
http://apps.facebook.com/moh-betaklic/
-staň sa fanúšikom
-pozvi štyroch priateľov
-key je tvoj
K+ poteší
Diky za tip, funguje to, akurat som dostal svoj key a aj na MoH beta stranke funguje redeem.
tak kluce uz mame vsetci a teraz sup sem ake su vase reakcie. Ja som si najprv nevedel zvyknut, ale dnes som sa od toho nevedel odtrhnut:P
je to COD a BC2 co mne celkom vyhovuje ale viac sa to podoba na BC2
sak bodaj by nie:)
je to COD a BC2 co mne celkom vyhovuje ale viac sa to podoba na BC2
je to fajn, celkom pecka. Uz sa neviem dockat komplet verzie.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chalani len ja mam zle usi alebo su nakopirovane zvuky z BC2 ??
...neskutocna je tam podoba toho prostredia, grafiky a zvukov..tak samozrejme je to zatial len beta ktora ma smiesnych 700mb...
ano su tam zvuky z BC2, aspon teda zvuky zo sniperky su a vozidla tiez. Po grafickej stranke to bolo jasne hned od zaciatku, pouziva to rovnaky engine ako BC2 (MP cast hry).
nooo tak som si to konecne zahral...
po prvotnych problemoch sa pripojit na nejaky server(bolo dost plno), som sa konecne dostal do hry...
Hra sa mi hra dobre, na SP sa tesim, podoba s BC2 sa nezaprie (v dobrom slova zmysle)
Az na bugy technickeho razu ako napr. pripajanie na server by mohlo nejak signalizovat(nie ze ja stlacam Join 40krat a nic a naraz stmavne screen a pusti sa to), alebo Server browser(ked ho nacita po prvy krat, stlacim sipku dolu a ono ma hodi uplne nakoniec a nic tam neni - ziadne servre - musim vyskrolovat zase hore na zaciatok zoznamu
)
Takisto mi hra parkrat padla, bez nejakej chyby alebo niecoho...Hadam to do vydania opravia...
Ale inak dobra hra, odporucam
po prvotnych problemoch sa pripojit na nejaky server(bolo dost plno), som sa konecne dostal do hry...
Hra sa mi hra dobre, na SP sa tesim, podoba s BC2 sa nezaprie (v dobrom slova zmysle)
Az na bugy technickeho razu ako napr. pripajanie na server by mohlo nejak signalizovat(nie ze ja stlacam Join 40krat a nic a naraz stmavne screen a pusti sa to), alebo Server browser(ked ho nacita po prvy krat, stlacim sipku dolu a ono ma hodi uplne nakoniec a nic tam neni - ziadne servre - musim vyskrolovat zase hore na zaciatok zoznamu
Takisto mi hra parkrat padla, bez nejakej chyby alebo niecoho...Hadam to do vydania opravia...
Ale inak dobra hra, odporucam
jou ten server browser je otravny, ale nejako som si zvykol, ze dam pripojit a treba cakat chvilu:)
inac mne sa tie chyby dost podobaju chybam co boli pri bete BC2.
inac mne sa tie chyby dost podobaju chybam co boli pri bete BC2.
Mne strasne vadi ze ked chcem dakoho zabit,musim donho nasolit pomaly pol zasobnika,to je tak blbo aj v BC2?
Hej, to je trosku divne...Alebo maju ostatni velmi dobre a ucinne nepriestrelne vesty 
Betu BC2 som hral len chvilku, ale nesla mi dobre, stale padala, tak som ju vyhodil. A s plnou verziou nemam problem
Betu BC2 som hral len chvilku, ale nesla mi dobre, stale padala, tak som ju vyhodil. A s plnou verziou nemam problem
aj v BC2 musis do nich fajne napumpovat ale iba na normalnych servroch na HC staci jedna, dve a je dole. Snad budu HC aj pre MoH.
Cital som ze tiez budu HC,tak to sa potom tesim ze staci jedna,dve 
dam trocha zaciatocnicku otazku - tie rozne bonusy ako navadzane rakety a tak, sa ziskavaju ako?
Zabitim velkeho poctu nepriatelov v rade bez zomretia?
Zabitim velkeho poctu nepriatelov v rade bez zomretia?
ano, aspon ja som to tak pochopil;)
-
Sphinx
Addict
ano 5, 7, 9, killov za sebou tusim, to je ako v CoD tzv. killstreak
ja budem rad ked do plnej verzie zakomponuju tlacitko quit. Neviem ci som slepy ale normalne z hry neviem odist, len cez alt+F4 
hehe 
ked sa vyhodis z hry(z matchu) tak uplne napravo je Exit game
a odpojit sa z matchu ide tak, ze ked si zivy, das ESC a posledna moznost ta hodi do menu
tiez by mohli spravit exit do OS v kazdom menu...a hlavne aj ked som mrtvy.
ked sa vyhodis z hry(z matchu) tak uplne napravo je Exit game
a odpojit sa z matchu ide tak, ze ked si zivy, das ESC a posledna moznost ta hodi do menu
tiez by mohli spravit exit do OS v kazdom menu...a hlavne aj ked som mrtvy.
dik, takze som len slepy:P
vedel som, ze tam taka moznost musi byt:P
vedel som, ze tam taka moznost musi byt:P
aj ja som parkrat nedobrovolne pouzil magicku kombinaciu, ked mi zatuhol loading 
nzc
nzc
-
Runes
Addict
No na par miestach bug ala flashpoint skrceny pri stene pomalicky dopredu a hups presiel som cez stenu 
Tiez mi tam chyba normal exit. a hlavne mi chyba vyklananie (vykuknutie spoza steny) ale azda najvacsia traparna je ze minimalnu prekazku nevie prekonat postava sama stal som vedla schodiska robil som ukrok vpravo a nevedel vykrocit hore hoci som bol na urovni 1 max 2 schodu proste musel som si zacuvat a az potom vybehnut hore
Tiez mi tam chyba normal exit. a hlavne mi chyba vyklananie (vykuknutie spoza steny) ale azda najvacsia traparna je ze minimalnu prekazku nevie prekonat postava sama stal som vedla schodiska robil som ukrok vpravo a nevedel vykrocit hore hoci som bol na urovni 1 max 2 schodu proste musel som si zacuvat a az potom vybehnut hore