STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
Ahojte,
tak vcera som si konecne kupil prvu hru cez steam. Po dlhom vahani:P
Otazka je ci sa ta hra da normalne stiahnut a nainstalovat kde ja budem chciet.
Nic take ako downloads som tam nevidel len install co je ok, ale pri instalacii vobec mi nedalo moznost vyberu cesty kam hra ma byt nainstalovana. Dost ma to otravilo...d.
Nic take ako downloads som tam nevidel len install co je ok, ale pri instalacii vobec mi nedalo moznost vyberu cesty kam hra ma byt nainstalovana. Dost ma to otravilo...d.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Sťahuje sa to tam, kde máš nainštalovaný steam, do zložky steam apps
hmm... dik za odpoved, mohlo ma to napadnut:P
no nic preinstalujem steam;)
no nic preinstalujem steam;)
Ked si raz zacal, uz nebudes moct prestatstuka napísal:Ahojte,
tak tomu verim - uz pokukavam po borderlands 
Neviem kam to mam napisat lebo to je skor problem Windows LIVE ale kupil som tu hru cez steam tak to pisem tu...
Ako som pisal kupil som Flatout Ultimate Carnage cez steam stiahol ale na hranie MP potrebujem Windows LIVE ucet tak som ho vytvoril pripojil sa ale chcelo este nejaky gamertag na xboxe (neviem preco ked je to hra na PC) tak som ho vytvoril a ked sa pripajam tak mi hodi hlasku Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE. Skusal som zmenit krajinu zo SK na VB ale nic. Myslel som si ze je to tym ze mam ucet s koncovkou hotmail.sk tak som vytvoril s hotmail.com ale ziaden rozdiel. Nevie dakto co za region to je alebo co??
Ako som pisal kupil som Flatout Ultimate Carnage cez steam stiahol ale na hranie MP potrebujem Windows LIVE ucet tak som ho vytvoril pripojil sa ale chcelo este nejaky gamertag na xboxe (neviem preco ked je to hra na PC) tak som ho vytvoril a ked sa pripajam tak mi hodi hlasku Can't connect to LIVE. You may be using a Windows Live ID from a region that is not supported by LIVE. Skusal som zmenit krajinu zo SK na VB ale nic. Myslel som si ze je to tym ze mam ucet s koncovkou hotmail.sk tak som vytvoril s hotmail.com ale ziaden rozdiel. Nevie dakto co za region to je alebo co??
Ked si sa zaregistroval z krajiny SR, uz to nejde zmenit! Nikdy! To iste sa stalo mne. Proste ti MP uz nepojde, pisal som aj na MS support 3x, ak to raz tak zaregistrujes, si v haji. Jedine, co si mozes spravit, je Offline profil lokalne. Navyse ak si uz vyplnal CD-Key a akceptovalo ti ho a nespravilo profil, tak ten CD-Key uz nemozes pouzit.
No ja som mohol pouzit CD-key aj pri 2.,3... ucte
O offline profile viem ale s tym sa neda hrat MP. Treba vytvorit ten xbox ucet s krajinou napr. UK a ide to v pohode!
-
Corn Flake
Guru wannabe
To vážne? Tak to mi ho na chvíľu požičaj 
sak mozem ked mas flatoutCorn Flake napísal:To vážne? Tak to mi ho na chvíľu požičaj
icefire, o chvíľku máme LIVE aj na Slovensku čiže o svoje hry sa neboj.
dúfam že som ťa aspoň troška potešil
Filipito, to je dobra sprava. Ja som si nastastie na Steam-e po dlhych support tahanicach vydobil nove licencne cislo, ale lahke to nebolo. Takze de facto budem mat dve licencie na Dirt 2, ak to spojazdnia 
A lutujem ludi, ktorym to CD-Key zhltlo a nemozu to vobec hrat (zatial).
A lutujem ludi, ktorym to CD-Key zhltlo a nemozu to vobec hrat (zatial).
nemozem neragovat...do vianoc 09 som za hru nikdy nezaplatil a patril som k notorickym warezakom a v priebehu pol roka mam na steame uz 11 hier za ktore som zaplatil..steam uplne zmenil moj pohlad na vec, zrazu mi platit za hru pride uplne normalne a fer aj voci vyrobcom atd..icefiresr napísal:Ked si raz zacal, uz nebudes moct prestat
[ale zatial len akciove hry, 40-50E mi stale pride strasne vela
Live na slovensku ? To mas odkial ?Filipito napísal:icefire, o chvíľku máme LIVE aj na Slovensku čiže o svoje hry sa neboj.dúfam že som ťa aspoň troška potešil
Filipito: netrep, ziadne Live v SR sa nechysta
Takze moje neuspesne aktivovane hry zostanu aj nadalej zablokovane. Ale CZ Live dostane... Uzasne.
nj, treba najprv citat podporovane krajiny a potom davat CDkeye no
mne slovenske Live vobec nechyba a ani nebude, ak ho u nas nespustia
Keby sa to dalo aspon potom zmenit dodatocne, ale neda sa. Nechapem, preco ta moznost nie je aspon Greyed-out. Poznam XY dalsich ludi, co takto skoncili. A ver tomu, ze nie je sranda prist o 50€ hru tymto sposobom.
icefiresr: kedy ti zobralo ten CD-key??? Ja ked som sa prvykrat pripajal na live som zadal CD-key ale potom mi vypisalo tu blbost s regionom. Potom som vytvoril este niekolko uctov ked som sa skusal pripojit a uz odo mna nepytalo CD-key iba furt ze you are in unsupported region. Mne funguje 1 key na viac uctoch mozno to uz opravili ze key sa vztahuje na steam ucet alebo nvm ako je to mozne 
Nie, u mna to tak nefunguje. Prvy krat sa to naviazalo na ucet, kde bolo region Slovensko a potom, ked som to chcel naviazat na ucet s regionom UK, tak mi napisalo This CD-Key has been already used. A key sa nevztahuje na Steam ucet, ale na Live ucet.