LOCK !!!
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: K: AGP Kartu
radeon x1650pro 256mb..kolko ponukas?
Re: K: AGP Kartu
ATI Radeon HD 3650 AGP, ale do konca mesiaca neni urcite na predaj!
Re: I/K: AGP Kartu
G0lDiER_ ake hry ti na tom utiahlo ? resp. hod sem parametre pls a tiez hod nejaku cenu
akim14 ne dik tu mam teraz doma a nejde mi problem asi so slabym zdrojom resp. chipset maticnej ak by si vedel ako to vyriesit tak to mas u mna
akim14 ne dik tu mam teraz doma a nejde mi problem asi so slabym zdrojom resp. chipset maticnej ak by si vedel ako to vyriesit tak to mas u mna
-
G0lDiER_
King
Neviem ti vobec povedat ako je to vykonovo, ja som hry vobec nehral (ani nehram)
Mal som ju k zostave, hral som vzdy iba CS..
25e?
Mal som ju k zostave, hral som vzdy iba CS..
25e?
-
Betarik
Professional
na tu ati x 1650 potrebujes aspon 400w zdroj len tak aby si vedel 
//ja mam x1950GT mal som 350w zdroj na grafike sa mi ani ventilator nenastartoval musel som si kupit zdroj 450w teraz uz je vsetko v pohode
//ja mam x1950GT mal som 350w zdroj na grafike sa mi ani ventilator nenastartoval musel som si kupit zdroj 450w teraz uz je vsetko v pohode
-
bry4n1
Light Star
Betarik, len tak pre info : mam x1950pro 512mb ddr3 + 300/350W noname zdroj a vse je ok <:
btw aku hodnotu ma vyssie uvedena graficka karta? je este v zaruke nejakych 5-6 mesiacov.
btw aku hodnotu ma vyssie uvedena graficka karta? je este v zaruke nejakych 5-6 mesiacov.
tak neviem asi aj ta HD3650 co mam teraz by mi isla dobre keby ze mam silnejsi zdroj
-
Betarik
Professional
HD nema ani zdaleka taku spotrebu ako x1650 a vyssie mal som HD presne tu co mas ty a na 300W zdroji mi sla v pohode
ako ona ide vo win dobre ale robi chyby v hrach tak neviem ci chipset maticnej ci zdroj ci vysoke teploty 
-
Betarik
Professional
pocuj ja som mal tu graficku kartu mal som via chipset a tiez mi nesla dobre teda slo vsetko v pohode okrem cs 1.6 ake chyby ti robi ? aku mas dosku aky mas chipset ? ake mas ovladace ? stiahni si GPU-Z a hod sem screan
tak vacsinou chyby v HUD pri hrach ale aj textury su ine ako by mali byt vacsinou tzv. vnorenie textur do seba no neviem to popisat hodim potom screen z nejakej hry
-
Betarik
Professional
fuha skusal si nove ovladace ? agp hot fix ? ja som mal tiez via chipset ale okrem cska mi slo vsetko v pohode
kukni sem
http://www.pcforum.sk/ati-graficke-karty-vf13.html
tam hladaj je tam kokec tem ohladom 3650 dokonca som to tam riesil aj ja tam ti urcite pomozu
ale v zdroji to urcite nebude snad som pomohol
tu je ten moj problem
http://www.pcforum.sk/vykon-grafiky-pro ... 80758.html
a docital som sa v jednej teme ze mal jeden clovek taky isty problem ako ty vyriesil to ze si nahodil win 7
kukni sem
http://www.pcforum.sk/ati-graficke-karty-vf13.html
tam hladaj je tam kokec tem ohladom 3650 dokonca som to tam riesil aj ja tam ti urcite pomozu
ale v zdroji to urcite nebude snad som pomohol
tu je ten moj problem
http://www.pcforum.sk/vykon-grafiky-pro ... 80758.html
a docital som sa v jednej teme ze mal jeden clovek taky isty problem ako ty vyriesil to ze si nahodil win 7
no skusal som vselico ale neviem ze co akurat som sa docital ze to bude bud zdrojom alebo vysokymi teplotami alebo tym chipsetom tak neviem
vdaka za kazdu radu
-
Betarik
Professional
este by som skusil ati omega driver
skus ak si neskusal
kludne mi napis na icq nechcem tu spamovat ...