Mám alebo nemám ?
-
Kilers-return
Light Expert
Mám alebo nemám ?
Cawte .. mam taki dotaz že bívam z častou z takou jednou babou chodievame aj spolu von , aj blizko seba sedime atd.. len sa bojim jej dat pusu .. myslite ze by som jej mal dat len tak a ze co urobi ? ci si ma odtrhne od seba alebo nie ? .. poradte pls .. vopred dik
Re: Mám alebo nemám ?
hh dalsia uzasna tema.ako my mame vediet co ona spravi?jednoducho sa nepytaj sprav to a uvidis.kolko mas 14?
-
Kilers-return
Light Expert
15 ak ťa to zaujma ale ja len nechcem náhodou že ak to ona nebude chcieť tak sa nasere a nebudeme ani kamoši .. vieš o to mi ide nenahnevať ju preto sa radšej pítam ..citizen napísal:hh dalsia uzasna tema.ako my mame vediet co ona spravi?jednoducho sa nepytaj sprav to a uvidis.kolko mas 14?
a to jej chces hned bachnut francuzaka?ked ste az taky fajn kamosi tak skus.ty musis vediet co treba.ci len na lice taku kamaratsku alebo hned ostro
'Anicka, vies co, spravim nieco s cim mozno nebudes suhlasit, okej?' .....cmuuuk, a bud bude nasledovat facka, alebo prijemne prekvapenie.
-
Kilers-return
Light Expert
Myslis ze by som to mal takto skusiť ?
hh skus aj ruku na kolienko dat
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Bože ďalšia no brain tema. Myslím že je jasne ž nemôžem z ničoho nič ju odrieť po zadku a pobozkať ju. Proste ju zavolaj niekde vonku, sprav dobru atmosferu a sam vycítiš kedy je ten vhody moment na pusu.
Prečo čakať ? Veď zato nič nedáš, a facku ti nedá
-
Kilers-return
Light Expert
HeH
mysliš že nedá ? No tak uvidm zajtra možno z toho dačo vykúzlim xD .. ale šak píšte dalej čo si o tom myslíte xD
ale ty si snou v akom vztahu?aky si mal plan vlastne na lico ci francuzak?
-
Kilers-return
Light Expert
nemusi byt hned francuzak
.. može aj normal na usta nee ? xD .. vo vztahu ?? noo dost siilni kamosi a ked sme sami aj bliizko seba sedime sak chaapes ako myslim ja len sa bojim ze ak jej dam tu pusu tak sa nahneva 
pokial to bude normalne ziadne unahlene tak asi okey.boha tosu temy.tu nikto nepozna jej povahu ako reaguje na dane veci.skus uvidis.chces vela od neznamych ludi
-
Kilers-return
Light Expert
Šak jasne maš pravdu .. ja len tak že čo si o tom myslíte vy ..
ze to sprav to ked pojdes na pohovor do roboty tiez sa budes pytat ako mas buducemu sefovi klast otazky?snaz sa byt samostatny.
-
Kilers-return
Light Expert
-
Janio
Zablokovaný
Tak prečo by ti mala dať facku ? Ste dobrí kamaráti a kamaráti sa nebiju. Ja by som bol rád ak by mi pekná kamarátka dala pusu, tebe by to vadilo a vlepil by si jej ?
-
Kilers-return
Light Expert
Hmm niečo na tom bude Janio ..
-
Janio
Zablokovaný
Určite natom niečo je, ak nič neposereš tak sa nič nestane. Hlavne vystihni tu srávnu chvíľu a nikde sa nežem. Tak nech ti to vynde
Napíš potom info, mal by si ísť spať na 15 si už dlho hore
-
Kilers-return
Light Expert
Tak DiiK ..No okey tak skusim zajtra
A napíšem čo a ako xD ..
-
hrban
Addict
ja len dodám, že každá skúsenosť (ak ju správne spracuješ) ťa posúva ďalej, či už dobrá alebo zlá a ozaj nemáš čo stratiť, takže také veci ako odvaha nerieš (samozrejme to neznamená, že sa strmhlav rúť do pitchovín, ale toto ti nemá ako ublížiť)