Zariadenie na ovladanie hlasitosti + headphones out

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zariadenie na ovladanie hlasitosti + headphones out

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

caute,
hladam nejake zariadenie, ktore by malo jeden audio vstup (napr 2 cinche, tzn analogovy), jeden cinchovy vystup a jeden vystup na sluchatka (tzn jack, napr 3.5mm).

v tom celom by mi slo v podstate iba o ovladanie hlasitosti (najlepsie 2 potenciometre, nezavisle pre oby dva vystupy) a aby sa cinchovy vystup "vypol", ked zapojim sluchatka.

za tym vystupom cinchovym by bol uz zosilovac, to znamena ze v tom zariadeni na ovladanie hlasitosti nechcem (nepotrebujem) zosilovac vstavany.

na tych reprakoch , ktore budu zapojene do cinchu je pokazene ovladanie hlasitosti, takze preto takto.

klasicky zosilovac nevyhovuje, lebo tam sa ovladanie hlasitosti nevztahuje na cinchovy vystup, iba na sluchatkovy.

dakujem.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Zariadenie na ovladanie hlasitosti + headphones out

Príspevok od používateľa juslik »

ak ti to nevadi skus si take vyrobit..mala by to byt jednoducha schema..2 potenciometre a vystupy a vstupy ake potrebujes a zapojit by si to uz mohol vedet :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

tu v topolcianskom krame asi nezozeniem veci na to, a objednavat to, sa radsej kaslem na to :/
ako by som spravil to vypnutie cinchoveho vystupu pri pripojeni jacku?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

To co potrebujes je zdierka 3.5mm,ktora ma prepinaci kontakt.Cize ak strcis jack do zdierky,tak sa zapne/vypne kontakt,ktory potom ty vies vyuzit napr.na odpajanie dalsieho vystupu.Viac najdes napr tu-http://en.wikipedia.org/wiki/TRS_connector.
Napísať odpoveď