Acer Aspire One 751hr co nan hovorite ako odbornici?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
11dzefo11
Novice
Novice

Acer Aspire One 751hr co nan hovorite ako odbornici?

Príspevok od používateľa 11dzefo11 »

Zdravim priatelka ma v plane kupit tento notebook: http://pctuning.tyden.cz/hardware/noteb ... ok?start=1 chce kupit od jedneho znameho za 250eur

Chcem sa spitat na jeho vlasnosti a majiteloov na ich skusenosti.
Ďakujem za kazdu radu.
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Acer Aspire One 751hr co nan hovorite ako odbornici?

Príspevok od používateľa Runes »

250€ heh to uz je pouzivane ???? lebo za 280 mas fungel novy http://www.alza.sk/acer-aspire-one-751h ... 116323.htm len cierny no
podla stranky aceru je to to iste len farba ina
http://www.acer.cz/acer/product.do?link ... xHistory=6

//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 11:32)
Ked to je pouzivane tak viac ako 180 by som zato nedal a aj to podla toho kolko to bolo pouzivane.
Co sa tyka tychto bookov ono je to vsetko to iste ja mam asus v podobnej konfiguracii a verdikt je taky ze pokial chce nato msurfovat pisat vo worde a tak proste chce len mobilitu a vydrz tak hej ale pokial chce natom hrat daku flashovu hru napr na facebooku tak nato zabudni je to nanic. A kedze kazda baba hra simsov tak asi absolutne nie. Umna to plni funkciu toho ze ked idem do skoly a cem na net tak to berem ak idem do skoly s tym ze bduem daco robit abo dlhsia prestavka ze sa budem hrat tak berem normal velky book. Este jednu vyhodu ma ta mala vec a to teraz v lete v aute ked idem na dlhsiu cestu pripojim to na AUX a mam taku MP3jku jak nikto :D. Jou a co sa tyka filmov tak to ide ale nie HD tam sa rapidne zahreje a baterka ide dole.
11dzefo11
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 11dzefo11 »

ma este zaruku 2 roky je praktiicky novy max. mesiac stary...notebook chce lebo ide na vysku a jej viuzitie bude asi internet, word a tak, hry asi len malinko ....skor som chcel vediet ci sa nejako kazia alebo podobne neduhy, lebo som pocul od viacerich ze Acer sa kazy a dost :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Acer sa kazi dost ako kazda ina znacka :-) Acer mal problem s tym ze mal napr labilne panty a tak ale ten HW sa nema ako pokazit lebo napr si zober tento model co chces kupit ani jeden komponent neni acer napr HDD je tam toshiba :-) Proste ten disk sa tam pokazi z rovnakou pravdepodobnostou ako v ASUSE abo Toshibe ...
Neviem na aku vysku ide slecna ale vravim na take to domace tukanie je to OK ale na takom malom displeji sa jej bude naprd pisat dlhsi text bude muset furt rolovat hore dole hore dole ... Ten book je fakt nato pohotovostne tukanie. Ja mam 15,4 normal book a aj tak ked pisem radsej pripojim externy monitor abo tak. Radsej nech si kupi aspon daku 14´ku co jej da na baterke 1,5 hod ale bude jej to pohodlnejsie. Sak nech si ho pozica na jeden den a nech si skusi nanom robit dake veci a potom skus pozicat daky 15´a nech skusi nanom robit to iste co jej bude lepsie, pokial nepotrebuje 7hod na baterke byt tak je volba jasna.

Kazdopadne napis na aku vysku ide.
A 250€ za mesiac pouzivany notebook :-/ neviem ja bych cez sumu 200 za to urcite nedal.

//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 12:29)
Jou este ma napada moj prvy notebook bol acer teraz ma 5 rokov ak zabudnem nato ze sa mu ulomili dvierka na cdromke a vykyvany displej tak tomu booku nic nieje je akurat opotrebovany prenasanim a mojim nicenim inak ide v pohode teda baterka je tak na 10 min max
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

To su rozprávky staré tri roky chlapci... Acer išiel kvalitatívne hore, vstúpili si do svedomia, kdežto taký Asus si z toho svedomia asi vystúpil... Mávali na starších modeloch labilné šasi, radi praskali a lámali sa, ale už je to OK, dokonca sa tie mašiny montujú v závode Toshiby. Ja som kúpil Aspire one pred cca 2,5 rokom a doteraz mu nič nie je, nebadať ani výrazný pokles kapacity batérie... :-)
V každom prípade je cena vysoká, je jedno či má mesiac alebo týždeň. Na druhej strane chápem aj majiteľa, že predáva skoro nový netbook, ale o tom je biznis...
Napísať odpoveď