Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
jak jasne ze nie donekonecna napriklad dovtedy kym by neskoncila kriza
Kamarát, požičať si počas horších časov, rozumne použiť a splatiť počas dobrých časov je schodná myšlienka, ale to sa u nás nedeje. Róbert Fico za jedno volebné obdobie ZDVOJNÁSOBIL celý náš štátny dlh. Zadlžoval Slovensko aj keď jeho vláda zdedila po predchádzajúcej 10% plus rast. To je svinstvo. Tu sa už dávno stratila akákoľvek rozumná miera. Zdvojnásobil si a aj minul celú rezervu premiéra za polrok, ktorá mala byť do konca roka. My už máme poriadny dlh, nemôžeme sa takým tempom ešte viac zadlžovať, už na to nie je priestor. Do dvoch troch rokov pravdepodobne vďaka Ficovi skončíme ako Maďarsko. To nie je vôbec nereálny scenár. Len ty zjavne nemáš prehľad o veciach a keď Fico mučennícky hovorí ako všetko pre ľudí na tlačovke, tak ty si z toho namäkko, pritom pravda je opak.Element napísal:jak jasne ze nie donekonecna napriklad dovtedy kym by neskoncila kriza
Dúfam, že si dôchodcovia užili svoje vianočné príspevky a celé Vianoce sa tešili z toho ako ich vnúčatá budú splácať aj s peknými úrokmi ďalšie štvrťstoročie.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Element: Krajcer má dosť podobnú kariéru mimo politiky ako Maďarič a čo sa týka politiky samotnej, myslím, že dosť praxe nabral aj svojimi reláciami, hoci sa priamo v politike nepohyboval. A Maďarič taktiež učený z neba nespadol, do politiky vstúpil v roku 2002 a bol iba vedúcim tlačového oddelenia, do roku 2006, kedy sa stal ministrom kultúry namiesto Chmela a presne vtedy Krajcer začal s politickými reláciami. Takže do postu ministra kultúry bol Maďarič tak isto neskúsený ako Krajcer teraz a práve preto mi Maďarič nejako extrémne skúsený nepripadá. Plus stačí si všimnúť jeho totálnu neschopnosť diskutovať, zopár diskusných relácií s ním je toho dôkazom...
IMHO k tým škandálom - tie škandály mohol Fico zatrhnúť, efektívne svojich koaličných partnerov potrestať a postarať sa o transparentnosť ďalších zmlúv a tendrov, ibaže SMER na čele s Ficom nemal na to žiadnu vôľu a preto je presne tak isto zodpovedný za bordel z dielne ministrov SNS, ako oni samotní.
IMHO k tým škandálom - tie škandály mohol Fico zatrhnúť, efektívne svojich koaličných partnerov potrestať a postarať sa o transparentnosť ďalších zmlúv a tendrov, ibaže SMER na čele s Ficom nemal na to žiadnu vôľu a preto je presne tak isto zodpovedný za bordel z dielne ministrov SNS, ako oni samotní.
aby sme vyliecili zaslepenych ludi (sulik like)... tak sa musime pokusit ukazat im realnu pravdu aj ked vieme ze ju bez kusku hanby zavrhnu
http://www.osobnosti.sk/index.php?os=zivotopis&ID=1891
Kód: Vybrať všetko
(1998) mu televízia zverila post v politickej relácii Sito-
seth82
Darca
juho: a čo my s tým? Veď ja som bral informácie o Krajcerovi presne z tohoto webu, akurát som narážal na to, že samostatne začal vlastnú politickú reláciu. A akože nám to (Sulík positive) otvorilo oči a ako nás to malo vyliečiť? A čo tým chcel vlastne pán povedať?
Element ti tu píšeš to čo hovorí Fico a nie to o čo sa dá oprieť dôkazmi...Práve preto si požičal lebo nič nnespravil.Nič systémové čo by aspoň trochu spomalilo zadlžovanie sa.Tak sa staneme panákmi pre banky ktoré si budú diktovať či nám požičajú a za aký úrok...
fico sns zobral cele ministerstvo co doteraz nikto so slovenskych premierov neurobil, a neviem ako ma ešte lepšie zasiahnut.IMHO k tým škandálom - tie škandály mohol Fico zatrhnúť, efektívne svojich koaličných partnerov potrestať a postarať sa o transparentnosť ďalších zmlúv a tendrov, ibaže SMER na čele s Ficom nemal na to žiadnu vôľu a preto je presne tak isto zodpovedný za bordel z dielne ministrov SNS, ako oni samotní.
ano zvojnasobil lebo je kriza a ostatne staty su na tom rovnako, ja neviem ty si myslis ze pocas celosvetovej krizi sa najde na slovensku niekto kto kuzelnou palickou predide vsetkym dlhom a rastucej nezamestnanosti?Isto sa to neda kazdemu europskemu statu okrem nemecka narastol dlh aj deficit, to s tou rezervou je zas prehnane... tak pouzil tu rezervu hned ked bolo treba naco by cakal a potom by mu cela ostala nie?A urcite nedopadneme ako madarsko, prosim ta prestan na nechat masirovat mediami..Kamarát, požičať si počas horších časov, rozumne použiť a splatiť počas dobrých časov je schodná myšlienka, ale to sa u nás nedeje. Róbert Fico za jedno volebné obdobie ZDVOJNÁSOBIL celý náš štátny dlh. Zadlžoval Slovensko aj keď jeho vláda zdedila po predchádzajúcej 10% plus rast. To je svinstvo. Tu sa už dávno stratila akákoľvek rozumná miera. Zdvojnásobil si a aj minul celú rezervu premiéra za polrok, ktorá mala byť do konca roka. My už máme poriadny dlh, nemôžeme sa takým tempom ešte viac zadlžovať, už na to nie je priestor. Do dvoch troch rokov pravdepodobne vďaka Ficovi skončíme ako Maďarsko. To nie je vôbec nereálny scenár. Len ty zjavne nemáš prehľad o veciach a keď Fico mučennícky hovorí ako všetko pre ľudí na tlačovke, tak ty si z toho namäkko, pritom pravda je opak.
podla mna rozdiel v politike posobit (madaric), a o politike diskutovat (krajcer)...Element: Krajcer má dosť podobnú kariéru mimo politiky ako Maďarič a čo sa týka politiky samotnej, myslím, že dosť praxe nabral aj svojimi reláciami, hoci sa priamo v politike nepohyboval. A Maďarič taktiež učený z neba nespadol, do politiky vstúpil v roku 2002 a bol iba vedúcim tlačového oddelenia, do roku 2006, kedy sa stal ministrom kultúry namiesto Chmela a presne vtedy Krajcer začal s politickými reláciami. Takže do postu ministra kultúry bol Maďarič tak isto neskúsený ako Krajcer teraz a práve preto mi Maďarič nejako extrémne skúsený nepripadá. Plus stačí si všimnúť jeho totálnu neschopnosť diskutovať, zopár diskusných relácií s ním je toho dôkazom...
neviem ci mam vobec diskutovat s clovekom ktory mi napise "element ti tu" no povedz mi o co sa neda opret dokazmi?Element ti tu píšeš to čo hovorí Fico a nie to o čo sa dá oprieť dôkazmi...Práve preto si požičal lebo nič nnespravil.Nič systémové čo by aspoň trochu spomalilo zadlžovanie sa.Tak sa staneme panákmi pre banky ktoré si budú diktovať či nám požičajú a za aký úrok...
Nevedel som, že Maďarič sa ako politik už narodil (podľa mňa sú obaja rovnako nekompetentní, ale minister môže byť ktokoľvek, takže sa s tým nedá nič robiť).Element napísal:podla mna rozdiel v politike posobit (madaric), a o politike diskutovat (krajcer)...
A to píše niekto, kto napísal "pocas celosvetovej krizi ".Element napísal:neviem ci mam vobec diskutovat s clovekom ktory mi napise "element ti tu"
to som hned cakal ze nieco take vytiahnes ale pomylit sa v slove "krizi" a "ti" si myslim ze to je rozdiel, nieco ako madaric a krajcerchrono napísal:Nevedel som, že Maďarič sa ako politik už narodil (podľa mňa sú obaja rovnako nekompetentní, ale minister môže byť ktokoľvek, takže sa s tým nedá nič robiť).
A to píše niekto, kto napísal "pocas celosvetovej krizi ".
Podľa mňa je Maďarič to isté ako Krajcer. 
Element prepáč že som človek ktorý robí chyby rovnako ako ty!Gramatická chyba je gramatická chyba.Fico ale najskôr obhajoval predaj emisií a nie raz spomenul že to bolo za primeranú cenu a transparentné a v súlade so zákonom...A neskôr pod tlakom (a myslím si že aj po vnútornej dohode medzi SMERom a SNS) im ho odobral - populizmus. A Estónsku sa to celkom darí.A je tam stredopravá vládna koalícia. A použil rezervu hneď keď bolo treba?
Myslím si že skôr ju bolo treba ľuďom postihnutými povodňami, než na viac účelové ihriská, ktoré otváral aj na dva-krát...A tiež si nemyslím že dopadneme ako Maďarsko. Keďže Fico už nie je premiérom a vymenila sa nám vláda.A to že dlh nám rástol rýchlejšie ako Grécku to popierať nemôžeš!To je fakt.A Maďarič mal presne také isté politické skúsenosti ako má teraz Krajcer, len s tým rozdielom že si myslím že Krajcer je oveľa lepší rečník...
-
seth82
Darca
Element: citujem ťa:" Fico SNS zobral celé ministerstvo...atď " - a čo tým zmenil? Potrestal niekoho, odobral imunitu, vyvodil z podvodov dôsledky? To, že spravil populistický ťah a pobrnkal na nervičky Slotovcom, neznamená, že sa všetok ten bordel zmyl zo seba zodpovednosť...A ďalej, tie škandály istotne nepochádzali iba z postov SNS...
Ako konkrétne viac pôsobil Maďarič v tej politike do roku 2006? Že bol vedúcim tlačového oddelenia SMERU? Ty to považuješ za niečo viac, ako v prípade Krajcera? To potom aj každý iný zamestnanec tlačového oddelenia SMERu v podstate pôsobil v politike, aj upratovačky a sekretárky...
Ako konkrétne viac pôsobil Maďarič v tej politike do roku 2006? Že bol vedúcim tlačového oddelenia SMERU? Ty to považuješ za niečo viac, ako v prípade Krajcera? To potom aj každý iný zamestnanec tlačového oddelenia SMERu v podstate pôsobil v politike, aj upratovačky a sekretárky...
s tou jeho rezervou som sa kopol trocha priznavam si chybu, dobre ja uzatvaram tuto diskusiu zle sa diskutuje ked sa mozete iba branit, ja mam svoj nazor a nikto mi ho nezobere nezabudnite tiez pozerat aj na terajšie kauzy lebo smer bude na ne ukazovat... peace
terajsie kauzy su stale kauzy Smeru, napr Mikolajove tendre s priamym zadanim 
-
seth82
Darca
Element: ver tomu, že budem prihliadať aj na terajšie kauzy. Nie som veľkým fanboyom SDKÚ a už vôbec nie traitors KDH a preto si o to viac posvietim na SAS. Uvidím, ako si budú vodiť, pretože už samotné populistické ťahy á la dekriminalizácia trávy, registrované partnerstvá a v neposlednom rade aj naverbovanie Krajcera sa mi nepáčili (a preto mám hlboko v paži neúspech v presadení spomínaných dvoch programových bodov), ale ešte vždy sú u mňa zatiaľ stranou s čistým štítom. Toto (možno) štvorročné obdobie bude pre mňa dôležité, pretože si počkám, ako dopadne a to rozhodne o mojom potencionálnom návrate na Slovensko, takže kritikou istotne nebudem šetriť ani v prípade tejto koalície...
Diskusia je práve nato aby si svoj názor vystavil kritike a tým ho vylepšoval, nie na to aby sa tu niekto presviedčal. Argument proti argumentu, má zmysel práve vtedy ak si strany oponujú. Ak by tu chodili len ľudia, ktorí si myslia to isté čo ja, tak by pre mňa nemalo zmysel tu chodiť. No načo? Asi by som sa nič nové nedozvedel.Element napísal:uzatvaram tuto diskusiu zle sa diskutuje ked sa mozete iba branit, ja mam svoj nazor a nikto mi ho nezobere
Postavil si sa k tomu ako obmedzenec, "Ja mám svoj názor a nikto mi ho nevezme". Jéžišku no kľudne si ho maj, nikto ti ho neberie a každému je srdečne jedno čo si myslíš keď sa odhlasuješ pri odchode z tohto fóra. Ak si ty so svojím názor spokojný a myslíš si, že už lepší nemôže byť, tak potom si šťastný človek.
http://ekonomika.sme.sk/c/5452610/misko ... hodin.html
Dúfam že to takto bude ďalej pokračovať. Je jedno že to je článok zo SME. Ide o jeho obsah
Dúfam že to takto bude ďalej pokračovať. Je jedno že to je článok zo SME. Ide o jeho obsah
-
krija
VIP
mikolaj bol ministrom skolstva a toto ministerstvo smer SNS nezobralbeardie napísal:terajsie kauzy su stale kauzy Smeru, napr Mikolajove tendre s priamym zadanim
[/quote]
Zaujímalo by ma dokedy budú "terajšie kauzy" kauzami Smeru? Koľko to potrvá, ešte 2 roky sa bude táto koalícia vyhovárať na SMER? Alebo 1 rok? Alebo 4 roky?
Predtým im to s vyhováraním sa na Mečiara vydržalo dosť dlho