Zahadne procesy v Spravcovy uloh systemu Windows - virus?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Zahadne procesy v Spravcovy uloh systemu Windows - virus?

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Som instaloval jednu hru MMO. Samozrejme oficialnu. A kedze som sa nevedel prihlasit, tak som skusal vselico mozne a aj to, ze som vypol vsetky firewalli a antivirusi. Ked sa mi hru podarilo rozbehat, stala sa mi taka vec, ze mi zacala strasne trhat a neskor vyskocila modra obrazovka(s rozbehanou hrou uz som mal zapnuty firewall). Mimochodom hra nie je narocna. PC som restartol a po restarte som si pozrel Spravcu uloh. Doteraz som tam nemal tieto nove procesy ktore su zvyraznene farbami(pozri obrazok), procesy oznacene oranzovuo farbou - nie som si isty ci som ich tam nemal uz skor a proces lsass.exe mal byt tiez oznaceny cervenym len som zabudol ako takt eraz pozeram. Cez google som si vyhladal co su zac tie procesi. Niektore sa mozu javit ako virusi ci trojany, no ja som preskenoval SpyBotom a NOD32 nic mi nenaslo. Lenze SpyBot mi startuje velmo podivne a kedze doteraz som tam tie procesy nemal tak ich povazujem za zbytocne. Preto sa chcem spytat, ci tym nic nepokazim ak ich zmazem alebo existuje vobec nejaky program ktory najde hocijaky virus? NOD mam original ale stracam v nom doveru kedze nic nenasiel a ja mam na tie procesy velke podozrenie.
Prílohy
coto.jpg
coto.jpg
anyway
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Zahadne procesy v Spravcovy uloh systemu Windows - virus?

Príspevok od používateľa anyway »

-skús toto http://www.processlibrary.com/directory/files/
máš k tomu aj odporúčania
-možeš skúsit aj ESET SySInspector a porovnat to
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Odporucam hladat detaily o procesoch na stranke microsoftu. Prve vysledky cez google su vacsinou odkazy na nespolahlive stranky, ktore oznacia menej zname procesy za trojanov. Nasledne ponuknu odstranenie, ktore samozrejme nic nevyriesi, lebo je to virus/trojan/...
TheMEMBER
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TheMEMBER »

Tak som si prezrel tie podozrive procesy na stranke microsoftu a zda sa ze su dolezite. Teda windowsacke. Len mam pocit ze niektore som tam predtym nevidel a odrazu tam su, pretoze pri vypnuti antiviru a spybotu a nic nebezi okrem firewallu, zvukovky a par veci, tak som mal vyuzitu pamet len cca 380M, teraz je to 410M. Mozno som moc paranoidny, ale tak hadam to nie je nic vazne. Kazdopadne, dakujem za ochotu pomoct. Inac, keby nieco, mozte sem este pridat nejake rady alebo podobne.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TheMEMBER: Zvysenu vyuzitu pamat mozu kludne zaberat aj automaticke aktualizacie, napriklad sa pridal dalsi proces alebo ovladace.
Napísať odpoveď