Neviem si rady :/
Neviem si rady :/
Caute mam taku mensiu dilemu avsak pre mna dost zlozitu
Dal som sa do kopy s babou je tomu vlastne 7 mesiacov zo zaciatku vsetko klapalo tak ako malo asi 5 mesiacov sme sa nepohadali v sexe v vsetko fungovalo tak ako malo ... ale prisiel proste cas kedy sme sa zacali hadat kvoli uuplnym sprostostiam je pravda ze za vsetko som mohol ja svojim chovanim klamal som ju a tak proste fajcil pozachrbat aj ked som jej slubil ze prestan ... no a pred nedavnom jeden vecer mi zacala vravet ze v nicom sme si neni podobny hadame sa kvoli uuplnym sprostostiam a tak ... Ako porozpravat sa vieme o vsetkom a ked je vsetko OK je to to najkrajsie co moze byt pre mna ze som s nou ale ked sa pohadame vacsinou vzdy kvoli mojej vine ale ja to kolko krat tak nemyslim chcem si spravit srandu a ona vsetko zobere tak vazne ja 17 ona tiez 17(na jej vek by som jej vyzretost typol tak na 20) ... no a teraz par dni dozadu som jej navrhol pauzu na 2 dni len kvoli tomu ako ju mam rad a chccel som proste aby sme sa nehadali a utriedit si myslienky v hlave , prijimula to s hnevom a hovorila mi ze ked dam pauzu uz sa nevrati ale riskol som to lebo ju strasne moc milujem a nechcem o nu prist ... avsak vtedy ako som jej to povedal zobrala sa a isla prec samozrejme isiel som s nou a vravela mi ze nech jej mam dat pokoj ze mame pauzu tak som odisiel teda za najlepsim kamaratom a tomu som vsetko porozpraval a potom mi napisala sms ze sklamal si ma ... neodpisoval som lebo som fakt nevedel co jej na to napisat .. apotom mi volala cela uplakana ze uz nechce mat pauzu a tak vsetko sa vyriesilo ale ze si nemyslela ze by som ju opustil a toho zas bola sklamana a smutna ale co som mal robit
... vsetko bolo OK 2 dni uuplne skvele ale zas kvoli mojej blbosti som jej povedal ze idem domov ale isiel som do baru ku kamosovi ktori to vlastni a on riesi teraz mojej frajerky a jej najlepsiu kamaratku tak som bol chvilku s nimi a ona sa zas urazila nato ze isla za mnou a ja som sa prechadzal s nimi dvoma (zo strany toho chalana je strasny zaujem a chcel som mu pomoct) no a take veci mi vravela nato ze sme viac kao pol roka spolu nech si nemyslim ze sa so mnou nerozide a tak ze ked jej to stale budme robit
... nech sa snazim ako najviac viem vzdy to doser*m a ja neviem uz ako sa mma spravat dobre ... Strasne moc ju milujem je to ocsi neskutocne sak to kazdy sam pozna ale mozno je to na kkt ze je to moja prva laska vo vela veciach radsej sklopym usi a nechcem sa hadat ale ona je taka ze si musi povedat svoje aj keby mali motyky strielat
... Date mi nejake rady ? a nejako ja nwm ako sa ku babam chovat neviem vo vztahoch to vobec nemam pochodene , co sa tyka sexu je to pravy opak
... Nechcem o nu prist ale hadame sa furt pomaly kazdy tyzdne a mna to zabija ze furt len kvoli mne 
Re: Neviem si rady :/
tak vyrieste hadku poriadnym sexom 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
precitlivela sedemnastka, ktora sa ta snazi mat pod kontrolou ? ... NEBRAT !
...
mal by si pre nu stracat svoju tvar ? nie ... nabuduce jej nevrav, ze ides domov, ale ze chces ist este za kamaratom ... to by mala a mohla vedet akceptovat, ak jej vadi prave to ze si jej klamal
... ale rozhodne sa nenechaj nou obmedzovat ... fajcenim a vychadzkami to zacina a skoncis pod papucou tak, ze budes robit co jej na ociach uvidis a to len preto aby nemala odutu hubu, pricom ty s tym suhlasit nebudes - a to je soudruzi trosku malo 
mal by si pre nu stracat svoju tvar ? nie ... nabuduce jej nevrav, ze ides domov, ale ze chces ist este za kamaratom ... to by mala a mohla vedet akceptovat, ak jej vadi prave to ze si jej klamal
-
Janio
Zablokovaný
Omg, tak ti poviem rovno že sa správaš ako hlupák. Proste žena má vždy pravdu aj keď ju nemá to si musíš zapamätať. Neviem prečo ju klameš tebe sa určite nepáčilo keby ťa takto klamala. A to že prišla za tebou sama že nechce pauzu tak môžeš byť rád pretože iné dievča by sa na teba vykašlala. Ostáva ti jedine sa že sa snou o tom porozprávaš a že všetko je tvoja chyba, že to budeš chcieť zmeniť atď. Monžno ti prepači ( určite) ale hlavne jej to povec keď nebude nahnevaná. Dokáž jej že ju máš rád a nabudúce si premyslí čo spravíš, alebo čo povieš aby ste sa nehadali. Musíte byť tolerantý
nordkapp_pb - nesuhlasim písal že väčšinou kvoli nemu sa pohadali takže by som povedal že to je normálne. A to že jej klame je fakt moc + Nevravím že sa ma nechať obmezdovať, ale keď to sľúbil tak by to mal dodržať/ aspoň sa snažiť mne sa zda že chlap je aj tým chlapom že slub dodrží. A fakt treba si uvedomiť že bozkávať sa s fajčiarom je ako vylizať popolník. A ako tak pozerám tak pod paučou nie je...
nordkapp_pb - nesuhlasim písal že väčšinou kvoli nemu sa pohadali takže by som povedal že to je normálne. A to že jej klame je fakt moc + Nevravím že sa ma nechať obmezdovať, ale keď to sľúbil tak by to mal dodržať/ aspoň sa snažiť mne sa zda že chlap je aj tým chlapom že slub dodrží. A fakt treba si uvedomiť že bozkávať sa s fajčiarom je ako vylizať popolník. A ako tak pozerám tak pod paučou nie je...
tak toto ma dostalo to nemyslis vazne... to akoze keby mali viac rokov napr 25 a zili spolu v domacnosti a mal by sa riadit podla toho ze ma vzdy pravdu zena tak to kde by sme boli...Janio napísal:Omg, tak ti poviem rovno že sa správaš ako hlupák. Proste žena má vždy pravdu aj keď ju nemá to si musíš zapamätať.
-
Janio
Zablokovaný
Myslím to vážne. Zle si to pochopil, myslel som to tak že zbytočne sa je hádať o somarinách pretože nepresvedči ju že on ma pravdu že sa mýli, proste ak to nie je potrebné a jedna sa o totálnu somarinu radšej povedať "asi máš pravdu", alebo niečo podobné a je to vyriešené. Myslím si že je to oveľa lepšie ako sa hádať pre všetko. BTW - Je jasne že v 25 keď budu žiť spolu nebude počúvať len ženu, ale budu spoločne všetko riešiť. A taka podstatná vec že väčšinou sa tam správaju mladé dievčata v 25 už by rozum mala mať a pochopi že keď určite nemá pravdu ustupy
myslim si ze ak je inteligentna tak pochopi ze pravdu ona nema..to nehovorim konkretne tu....ja si myslim ze by sa to tak riesit nemalo ako ty pises
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Janio ... ved som tam napisal ze by jej mohol povedat radsej pravdu a tu by mala chapat a ak nie tak hajde
...
to o tom popolniku teda neviem ... byvalka je zaryta nefajciarka, ja si na cigy siahnut nenecham a nikdy sa nestazovala, dokonca niekomu na nejaky taky argument povedala ze to neni ziadna pravda
... ony zuvacky a take veci funguju nie len po kazdom jedle 
to o tom popolniku teda neviem ... byvalka je zaryta nefajciarka, ja si na cigy siahnut nenecham a nikdy sa nestazovala, dokonca niekomu na nejaky taky argument povedala ze to neni ziadna pravda
od fajcenia su aj biciky hnusne zevraj:D.... myslis ze by si sa nedokazal zbavit fajceniu koli babe?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zevraj ... nic take sa ku mne nedonieslo ... ovela menej im po tejto stranke prospievaju koreniste jedla a tak
...
nie ... ja sa toho vzdavat ani nechcem ... a ak to nemam robit pre seba, preco by som to robil pre zensku ?

// podriadil si cely zivot, zaujmy, zaluby a neresti nejakej stihacke co ? ... len si posluz Anonymus Karmaonanus
...
nie ... ja sa toho vzdavat ani nechcem ... a ak to nemam robit pre seba, preco by som to robil pre zensku ?
// podriadil si cely zivot, zaujmy, zaluby a neresti nejakej stihacke co ? ... len si posluz Anonymus Karmaonanus
daj jej kosom, mozno sa potom este spolu k sebe vratite a bude vam to klapat, ked nie tak sa rozidete definitivne...,,mozno sa uvedomi, mozno ne
-
lollo
Professional
hmm ako citam tak ten kto robi zle si Ty a nie ona. Ako si aj sam uviedol povies jej ze ides domov a namiesto toho ides ku kamaratovi do baru, to nie je koser voci nej, nemyslis? 
Ako veci nedosrat? To sa neda, stale sa najde nieco...
Co tak byt ozaj chlap a drzat svoje slovo? ved mas 17 nie si ko*ot? a chapes kolko je 2 a 2 to, ze nevies ako vo vztahu ta az tak velmi neospravedlnuje.
Ak si povedal ze fajcis prestanes tak to aspon obmedz ked je s tebou, co oko nevidi srdce neboli, dufam ze ti to dojde co som chcel povedat.
Ako veci nedosrat? To sa neda, stale sa najde nieco...
Co tak byt ozaj chlap a drzat svoje slovo? ved mas 17 nie si ko*ot? a chapes kolko je 2 a 2 to, ze nevies ako vo vztahu ta az tak velmi neospravedlnuje.
Ak si povedal ze fajcis prestanes tak to aspon obmedz ked je s tebou, co oko nevidi srdce neboli, dufam ze ti to dojde co som chcel povedat.
-
bolek
Guru
Každý robíme blbosti, takže neber to tak, že je všetko tvoja vina. Skús radšej zistiť, v čom je problém- že nedokážeš byť k nej úprimný úplne a vymýšľaš si hovadiny? Skús zistiť, prečo jej nepovieš pravdu- že sa jej to nebude páčiť, že bude chcieť ísť všade s tebou a ty chceš byť aj sám, že ti to bude vyčítať... Podľa mňa tu je problém, ktorý treba vyriešiť. Fajčenie a spol.: pokiaľ nechceš sám, tak kvôli niekomu neprestaneš, ani sa ti to nepodarí. Tu spraviť jedine nejaký rozumný kompromis, že nebudeš fajčiť, keď si s ňou alebo nejakú dohodu. vzťah je o kompromisoch a komunikácii.
No mal by si jej hovoriť pravdu, mňa to tiež vedelo dosť nasrať keď baba povedala že ide domov že ma učenie a hodinu na to som ju stretol vonku. Proste ak ideš za kamošom povedz že ideš za kamošom to je jedno.
No na druhej strane zasa sa nenechávaj obmedzovať a nikdy nerob to čo nechceš a je Ti to nepríjemne. Pamätaj že máš plné právo ísť s kamošom na pivo, trebars aj s kamoškou ísť na pivo
No na druhej strane zasa sa nenechávaj obmedzovať a nikdy nerob to čo nechceš a je Ti to nepríjemne. Pamätaj že máš plné právo ísť s kamošom na pivo, trebars aj s kamoškou ísť na pivo
-
cORP.
Addict
no ,ona je nevyzreta a naladova pubertiacka nic ine ,ty si zas zasran ktory bere zivot este prilis jednoducho a neuvedomuje si ze jeho ciny niekomu mozu aj vadit
bud rozhovor a nejaky kompromis alebo hajde prec 
Ked ta chce komandovat po 7 mesicoch vztahu a riadit ti zivot, predstav si ako to bude vyzerat po 3 rokoch ci po dlhsom manzelstve.. vajcia na suchy zips u nej v sperkovnici.
najlesie to vyjadril mi-chau,
ja by som len dodal, ked spolu spavate, tak si to snou poriadne uzi a ked najdes nejaku lepsiu, tak zapni ber vajcia so sperkovnice a hajde prec
ja by som len dodal, ked spolu spavate, tak si to snou poriadne uzi a ked najdes nejaku lepsiu, tak zapni ber vajcia so sperkovnice a hajde prec
-
lollo
Professional
mi-chau, nevo he? trosku hlupe, vypovedna hodnota vasich postov 0b....
Myslim ze aj keby s nou nespal kde je problem aby robili spolu kompromisi? zato ze chlapec sem tam povie klamstvo a just mu na to pride tak je debil ale na druhej strane si myslim naco jej klame ked ju ma rad? a nechce aby kvoli nemu mala hlavu v smutku?
Myslim ze aj keby s nou nespal kde je problem aby robili spolu kompromisi? zato ze chlapec sem tam povie klamstvo a just mu na to pride tak je debil ale na druhej strane si myslim naco jej klame ked ju ma rad? a nechce aby kvoli nemu mala hlavu v smutku?
keby bol starsi tak mu poviem "chlape ak si myslis ze mas tvrdu hlavu skus nou buchnut do nejakej steny a uvidis co je tvrdsie
"
Ale ma 17 a zivot pred sebou a darmo mu budes radit neklam lebo ta nech,
on to sam vie a nerobi s tym nic, tak asi to moc vazne este neberie ten vztah,
Nech si aspon uzije chlapec ked ma moznost a mozno ho nakoniec tym sexom presvedci ze sa mu pre nu oplati trosku sa zmenit
Ale ma 17 a zivot pred sebou a darmo mu budes radit neklam lebo ta nech,
on to sam vie a nerobi s tym nic, tak asi to moc vazne este neberie ten vztah,
Nech si aspon uzije chlapec ked ma moznost a mozno ho nakoniec tym sexom presvedci ze sa mu pre nu oplati trosku sa zmenit