Chladiaca podlozka pod NB
pocuj, a ten zalman je na aku uhlopriecku??? lebo ja mam 15,4"... a ta akasa je jedina, co som nasiel na googli pre moju velkostKibo napísal:jaj, to som si nevsimol![]()
no v kazdom pripade by som isiel do hlinikovej, podlatoho co som ponachadzal, ta co si dal link je z umekej hmoty, ta na obr s dvoma otvormi pre vetraky je hlinikova a stoji cca 1300 sk
bloodko: dost kreativne s tymi zapalkovymi skatulkami
ok diki moc... ja blby som vcera objednal tu akasa podlozku... ale nevadi, ved ked mi dojde, tak ju vyskusam... mozno bude dobra, a ked nie, tak ju reklamujem a kupim si tu zalman.. este raz dakujem Kibo za pomocKibo napísal:je to na 15 ja na tom ficim a mam 15,4, chalanisko na nete pisal, ze to pouzilva aj na 17 a ze to v pohode uchladi
myslim ze to je stale tonaj na trhu, ale je este zalman nc-2000, skussi nieco postudovat aj o tom, o tom neviem nic
Re: Chladiaca podlozka pod NB
NB sa mi tak prehrieva, že sa mi pri dlhšom hraní vypne displej. Pomohla by mi chladiaca podložka? NB Acer aspire 5920
Zalman NC1000 je dobra podlozka. Ja mam NC2000 a nemozem sa stazovat.
-
host5
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
zdarec chcel by som sa opýtať že akú podložku by ste mi poradili pod tento notas http://datacomp.sk/hp-probook-4510s-vq7 ... 61008.html
akurát OS mám vistu, ramku 4GB a HDD 500GB
chcel som nejakú od zalmana... pozeram som na tu NC1000 len neviem či nebude malá....ten notas je taký širokouhly nejaký ....tak poradte pls už mi to aj súri a neviem sa rozhodnúť.
Dík.
akurát OS mám vistu, ramku 4GB a HDD 500GB
chcel som nejakú od zalmana... pozeram som na tu NC1000 len neviem či nebude malá....ten notas je taký širokouhly nejaký ....tak poradte pls už mi to aj súri a neviem sa rozhodnúť.
Dík.
-
Kibo
Hardcore addict
To už bude záležať, ako má to HP rozložené črevá, lebo je ešte o cca 2cm širšie ako môj notebook a už ten z NC-1000 pretŕča
Už by som asi uvažoval nad NC-2000...
-
host5
Light Star
no prehrieva sa mi CPU až na 100 stupnov a potom vypne...a ľavá strana je strašne horúca...pravá nič...čiže nalavej to bude
Ja som rok a pol pouzival Zalman NC2000. Je to fajn podlozka, sice trosku drahsia, ale myslim ze sa oplati priplatit. Teploty klesli asi o 7-10°C. [NC2000 je na 17'' notas takez tebe odporucam Zalman NC1000]
EDIT: Az teraz som si vsimol ze uz som raz prispel do tejto temy, tak pardon
EDIT: Az teraz som si vsimol ze uz som raz prispel do tejto temy, tak pardon
-
host5
Light Star
http://www.alza.sk/zalman-zm-nc1500-d120546.htm tato není lepšia? myslím rozmerovo na môj notas lebo mám 15.6" je to wide....je rozdiel v nc1000 a nc1500?
-
Kibo
Hardcore addict
Tá je širokouhlá, takže choď smelo do nej 
nc3000u alebo nc2000 ktorá z nich je lepšia nemáte s nimi nejaké skúsenosti? Pre NB 16"
Vlastne ako tak pozerám tak na alze je nc3000 zatiaľ nedostupná takže asi to bude ta 2000 no aj tak si nechám poradiť
Vlastne ako tak pozerám tak na alze je nc3000 zatiaľ nedostupná takže asi to bude ta 2000 no aj tak si nechám poradiť
-
Tomasko
Guru wannabe
pre mna je zaujimava aj zalman nc2500 plus, ta ma aj priestor na disk, co je podla mna super vyhoda
PLS mám notebook
http://www.alza.sk/asus-k72jk-ty021-d165609.htm
PLS Akú dobrú chladiacu podložku by ste mi doporučily
do takých 30€?
http://www.alza.sk/asus-k72jk-ty021-d165609.htm
PLS Akú dobrú chladiacu podložku by ste mi doporučily
do takých 30€?
ta ZALMAN ZM-NC1500 bude stacit na 15,6 notebook? ked pozeram tie rozmery podlozky a notebooku tak mi to akosi nesedi.
Problem je cv tom aký výkon podložky by bol akurát. Či v tom neni rozdiel?cuco666 napísal:ta ZALMAN ZM-NC1500 bude stacit na 15,6 notebook? ked pozeram tie rozmery podlozky a notebooku tak mi to akosi nesedi.
Problem je cv tom aký výkon podložky by bol akurát. Či v tom neni rozdiel?
Tak vykon bv som potreboval co najvacsi kedze mam dost vysoke teploty na skoro novom notebooku.
Tak vykon bv som potreboval co najvacsi kedze mam dost vysoke teploty na skoro novom notebooku.
ja ma asus 15.6 s rozmermy 375x265mm a uvazoval som nad ZALMAN NC1000 ale jeho rozmery su len 308x330mm tak ci to nevadi ze je mensia na dlzku skoro o 7cm
a neviem ako maju tie podlozky ventilatory.. mne sa to prehrieva viac vzadu... rozmyslam nad tymto http://www.vega-shop.sk/?cmd=tovar_detail&product=23351 sice trochu drahsi ale hadam sa to oplati a stiahne to nejaku tu telpotu...