K: Zakladnu dosku na AMD Sempron (? asi soket 754 ?)

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
savi
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

K: Zakladnu dosku na AMD Sempron (? asi soket 754 ?)

Príspevok od používateľa savi »

Caute kúpim zakladovku do ktorej by sedel AMD Sempron 2800+ 1,6 GHz
Neviem to určite ale mal by to bzť pravdepodobne soket 754
Mám takuto dosku MSI 7135 :
http://www.alza.sk/msi-k8n-neo3-f-d51061.htm

Tá mi asi pravdepodobne odišla a ked že mi všetko ostatne ostalo tak zhanam bud taku istu, podobnu alebo inu ale do ktorej by sedel spominany procak a mala slot PCIexpres na grafiku.
Ked zapnem komp vsetko sa mi na nej pusti aj fany vsetko blika ale monitor sa nechce zapnut, tak si mylsim ze odišla doska, nakolko som skusal aj grafiku v AGP slote a nič

Cenu ponuknite a uvidime či sa dohodneme :)
Shano
Darca
Darca

Re: K: Zakladnu dosku na AMD Sempron (? asi soket 754 ?)

Príspevok od používateľa Shano »

nekupoj dokial si nebudes isty. kludne to moze spravit aj ramka aj cokolvek ine. skus najskor ramku odniekoho pozicat a popripade by som este skusil funkcnost CPU.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Mne sa stalo daco podobne na starom PC. proste zapnem ho a vsetko nabehne, kontrolky, ventilatory ale monitor absolutne bez reakcie. Aj som kupil novu dosku a stale to robi. Cuduj sa svete, asi o pol roka sa mi to stalo aj na novom PC, tam mam este zaruku a povedali mi ze to je procesorom. Takze aby si nekupoval dosku zbytocne ako ja :oops:
Shano
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shano »

prave som vpraci a bol tu komp co spravil to iste co tvoj. a chyba? ramka....
savi
Expert
Expert

Príspevok od používateľa savi »

Hmmmno tak to som nečakal teda, že by to mohla byť procesorom, ramkou aj troska a tusim som aj skusil vymienať. Akurat neviem odkial teraz zozeniem procak asom na vyskusanie.

:?: A keby teda bola chyba v procesore tak ako sa da vyskusat jeho funkcnost ked mi nic nenabehne??

Videl som to uz na viacerych kompoch, že by na všetkých odišli procaky to je čidne nie?
Raz dom frajerke menil vnutornosti a mala tam vstetko normalne komp isiel. Prehodim dosku za inu aj s iným CPU = nefungovalo to, tak prehadzujem tu staru spät a zrazu tento problem NECHAAPEM TOMU zapojil osm vsetko ako sa ma, nie som v tom zaciatocnik.

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 23:32)
No tak vymenil som tie dve 256 RAMky za inú jednu 256 a PC naskočil :o :o no neni možne :D
Jooj velmy ma to potesilo. Dik chalani :smt006
Zamknuté