Day of Defeat: Source
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Day of Defeat: Source
DOD:S vobec nieje o prestrelkach v mestach (na tu hru podla mna treba mat logiku)..Treba premyslat, ako, kedy vlajku zobrat a podobne..Nieje to len hlava nehlava do predu a vsetkych vystrielat..Jedine, ze tam nemas ziadne SP misie a podobne..DOD:S je nieco na styl COD2 skorej..Proste mapa, kde je treba zbierat vlajky, aby dany team vyhral..MP strielacka..Presedel som pri tom vela hodil..ci uz ako klasicky hrac, alebo clanovy hrac s real zapasmi..Mna ta hra vzdy bavila, takze z mojho pohladu odporucam..Serverov je dostatok a kazdy si pride na svoje 
GothaR napísal:Akurat je na steame akcia na Red Orchestra, ale rozmyslam, ci by nebolo lepsie zobrat DOD:S, hral niekto obidve hry? DOD mi z videi pripada ako CS v druhej svetovej, RO zas ako lepsia simulacia realnych bojov na vacsich mapach, atd.
Je naozaj DOD iba o prestrelkach v mestach, pripadne inych mensich mapach alebo je tam aj nieco navyse?
Hral som aj Red Orchestru a aj DODS.
RO - som hral iba single player, ale bolo to celkom dobré mapy sú skutočne reálne, ale viac neviem ako sa hrá MP. Single sa boti správali dosť blbo, ale o tankoch to nemôžem povedať, tanky sú tam skvelé najmä Tiger
DODS - Je podľa mňa o trošku inšie ako RO , v boji musíš byť stále v pohybe ak chceš niečo uhrať, naopak v RO musíš pomaly postupovať ku nepriateľovi
No pocas poslednej akcie som uz kupil DOD:S
A fakt je to rychle, zo zaciatku ked som nepoznal mapu, tak som bol dost nasrdeny, ze som to kupil, ale potom to uz bolo lepsie, ked som vedel kam mam bezat. Ked su timy vyrovnane a bojuje sa o 1-2 body s vlajkou, tak je to celkom sranda, za tie 2 eura to je ok 
Ale kupim si asi aj RO, je za 5€, takze ked dnes nepojdem na pivo, tak sa to akurat dorovna
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2010, 16:33)
Hmm, tak k RO je aj datadisk Darkest Hour, kde je aj vylodenie v Normandii, hm hm
Ale kupim si asi aj RO, je za 5€, takze ked dnes nepojdem na pivo, tak sa to akurat dorovna
//autoeditácia príspevku (04 Júl 2010, 16:33)
Hmm, tak k RO je aj datadisk Darkest Hour, kde je aj vylodenie v Normandii, hm hm
-
Sphinx
Addict
Pozývam vás na naše servery
S.G 4E Public /Medic/
86.110.226.44:27040
a
S.G 4E Sniper only /Medic/
86.110.226.44:27042
/bohuzial koli malej navstevnosti tj. cca 10 dni v mesiaci co boli servery plne .. sme zrusili hosting.
S.G 4E Public /Medic/
86.110.226.44:27040
a
S.G 4E Sniper only /Medic/
86.110.226.44:27042
/bohuzial koli malej navstevnosti tj. cca 10 dni v mesiaci co boli servery plne .. sme zrusili hosting.
Nemate niekto dobry SK/CZ server na klasicky day of defeat? steam (nie source)
Hravam na jedno francuzskom serveri, ktory je nonstop plny 32/32, ale hladam nieco SK alebo CZ. diky
Hravam na jedno francuzskom serveri, ktory je nonstop plny 32/32, ale hladam nieco SK alebo CZ. diky
-
D4nusKO
Medium Expert
Podla mna super hra
naprv som hraval NS ale teraz cez sviatky je DOD Source za 3,99€ no nekup to
tak som si kupil a drtim na Steam Serveroch.Je to moc chytlava hra najme to ze nejde oto len stale kalit ako v CS ale treba obcas aj hlavu zapnut ci sa rozbehnes pre tu vlajku alebo ne alebo odpalis ten tank alebo nie
proste vychytavka
Kdo nezahra ten nevie co je dobre
a nelutujem tu cenu co som zato dal 
haha, dva či tri dni dozadu bol za 2€D4nusKO napísal:teraz cez sviatky je DOD Source za 3,99€ no nekup to
Škoda len že nieje prakticky žiadny SK/CZ server.
Btw, ak by niekto chcel vyskúšať na pár dní DOD:S na steame nech mi napíše
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja som si dod kupil a je to sranda, važne ma to chitilo.
-
Sphinx
Addict
mali sme CZ/SK server no koli malej navstevnosti (asi 4 dni full z mesiaca) sme ho zrusili .ale inak dods je moja srdcovka
Slovanian dod portal?
Hanbi sa!
Hanbi sa!
Sorry to je chyba, google translator mi Slovania preložil ako Slovanian, tak som to tam dal, a ked som dal potom Slovania preložilo mi to Slavic, tak musím header prerobiť, ale nemám moc čas. Ale ak si všimneš všade inde píšem Slavic.
Tse... Slovak tam daj a je to.. A google translator na taketo banality?
BTW, slovensky portal - slovenska webstranka. Mas polku v SK a polku v EN... Sa rozhodni a daj cely web do jednej lokalizacie.
BTW, slovensky portal - slovenska webstranka. Mas polku v SK a polku v EN... Sa rozhodni a daj cely web do jednej lokalizacie.
Ale slovákov to málo hrá musím zahrnúť vúčšiu oblasť tak som dal Slovanov to je celkom dobré, Bojujeme s nedostatkom hráčou to neni ako cs, a to je jeden server na slovensku. A ty hrávaš tiež dods?
Niekedy hravam...
A anglicania/amici su slovania?:D
A anglicania/amici su slovania?:D
Však 90% hovorí po EN, tak nehovor, také banality 
Neviete niekto o nejakom obchode na Slovensku, kde sa dá kúpiť krabicová verzia DoD:S (cd-key aj s CDčkom) ? Hrávam to už dosť dlho a patril by sa už origoš, tá hra si to zaslúži.
P.S.: Mapeko to som ja, mao ..
P.S.: Mapeko to som ja, mao ..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Síce bez CD, ale počkaj si na zľavu, možno bude zase za 2€ 
nie nie, právže nechcem zo steamu. Chcem to mať fyzicky doma. Nech vidím za čo som si zaplatil 
-
Sphinx
Addict
krabicovku som ani nevidel ze by niekde ponukali