Mám alebo nemám ?
-
Kilers-return
Light Expert
Re: Mám alebo nemám ?
Aha takže spítať sa jej či by nešla von atď a v správnej chvíli ju pobozkať ..
Jasné...Inak s ňou potom chceš aj chodiť??Kilers-return napísal:Aha takže spítať sa jej či by nešla von atď a v správnej chvíli ju pobozkať ..
-
KaptMichal
King
Hlavne jej nepis lebo z tvojej gramatiky sa zjanci

-
Kilers-return
Light Expert
bindo011 : jasne ze snou cchem chodit xD
KaptMichal : neboj ja mam v poho gramatiku mne sa len na nete nechce rozmyslat nad gramatikou
KaptMichal : neboj ja mam v poho gramatiku mne sa len na nete nechce rozmyslat nad gramatikou
no ako, pusa uz bola? a facka?
A zas sa nelakaj ak ti da aj taku "priatelsku" facku, mozno ty nieco bude chciet naznacit
A ruku na kolienko, to asi nie ked este ani pusa nebola
A zas sa nelakaj ak ti da aj taku "priatelsku" facku, mozno ty nieco bude chciet naznacit
A ruku na kolienko, to asi nie ked este ani pusa nebola
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ešte že sa máš načo vyhovoriťKilers-return napísal: KaptMichal : neboj ja mam v poho gramatiku mne sa len na nete nechce rozmyslat nad gramatikou
-
Kilers-return
Light Expert
Noo nebol som snou lebo celi čas pršalo a nemohla sit von
(
boze ludia co tu pisete ze blba tema alebo ze naco riesi take somariny... tak asi nema skusenosti tak chce radu... tak bud vobec nepiste alebo mu normalne poradte aj z vasich skusenosti.. si myslite ze stoji o tie dristy ze aka trapna tema? vy ste tiez zacinali od podlahy a niekomu to ide lahsie niekto sa rozbieha tazsie
jojo len kazdy sa uci na vlastnych chybach nie je tak?
-
Kilers-return
Light Expert
Tak tak mizuno .. bud poradte alebo nepište .. ja som chcel len vediet nazory a nie aka je toto slahnuta tema ..
ty si chcel radu.
-
Kilers-return
Light Expert
Jezis nazor alebo rada .. proste co si o tom myslite ci to mam spravit atd.. a ze ako bude podla vas reagovat ..
no ved ale to je na tom to blbe ze my sme nemali ako vediet ako zareaguje.chapes?to vies len ty sam najlepsie ty ju poznas.preto sa radsej nabuduce nikoho nepytaj pokial nejde o zivot a snaz sa sam.
citizen: tak naco tu pises?
boze jemu by stacilo keby tu niektori napisal " ja ked som sa odvazil dat jednej babe pusu tak sa len usmiala a uz sme sa zacali bozkavat a bolo to krasne"
proste nieco take
boze jemu by stacilo keby tu niektori napisal " ja ked som sa odvazil dat jednej babe pusu tak sa len usmiala a uz sme sa zacali bozkavat a bolo to krasne"
proste nieco take
to som mu poradil ty sa tu co oduvas.prv som mu poradil jej len taku detsku na lico aby zistil co spravi.
-
Kilers-return
Light Expert
LoL no na líce jej budem dávať 
no da sa zacat aj tak
-
Kilers-return
Light Expert
Sak jasne ale tak neni to trosku trapne ? Na lice ? To uz potom radsej taku mensiu na usta .. mne sa to na lice dako nevidi 
potom mozes zliezt na papulu
pri vsetkom sa zacina pomalsie ale vidis hned chces takto zacat tak si sa nas nemsuel pytat stracat cas a hned sa nanu vrhnut jak v tych americkych filmoch
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
citizen - to je zase vec názoru. Ja si myslím že už nie je deculo aby dával pusu na líčko. Myslím že pre začiatok letná pusa na pery
BTW - papulu ? To majú zvierta a ty ako tak pozerám...