Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
Fúha, to je photoshop, alebo tak boli fakt naukladané? 
-
adox
Light Professional
Fakt tak boli poukladané, veď majú aj iné ŠPZ...nie že by sa aj to nedalo spraviť v PS 
a je to pred Parkom Miniatúr Inwałd v Polsku
a je to pred Parkom Miniatúr Inwałd v Polsku
-
chlapec10
Addict
prilis tmava, prilis zasumena
Kompozicia by bola fajn, ale bohuzial tie zapory ju robia nepouzitelnou
Kompozicia by bola fajn, ale bohuzial tie zapory ju robia nepouzitelnou
-
hojko
Site Admin
Stanquo: Podla mna je to uplne nekvalitna fotka, ktora je velmi zasumena, tmava, nema vyvazenu bielu farbu, pride mi rozmazana a celkovo na nej nie je nic zaujimave.
-
chlapec10
Addict
No, tak zas som mal predlzeny pracovny vikend,
Vysledok? Utopil som fotak, a mam pocit ze podava este lepsie vykony, vysledok vidite
Vysledok? Utopil som fotak, a mam pocit ze podava este lepsie vykony, vysledok vidite
ten kuly ma fakt obrovsku hlavu ... je tazke ho fotit 
-
chlapec10
Addict
Ahojte,
Pisem rovnaky post sem aj do poradne kupy.
Velmi rad vam pomozem/poradim s kupou fotaku, ale PROSIM, piste do topicu, NIE SUKROMNE SPRAVY, preto lebo pomaly sa vas zacina dost zbierat a zacina sa to kopit a ide o to, ze vela otazok sa opakuje a pisem to iste, takto najdete rovnaku informaciu tu v topicu a keby ste mali inu, napisete post a odpoviem vam a odpoved moze posluzit aj buducim aspirantom na kupu
Dik za pochopenie
Pisem rovnaky post sem aj do poradne kupy.
Velmi rad vam pomozem/poradim s kupou fotaku, ale PROSIM, piste do topicu, NIE SUKROMNE SPRAVY, preto lebo pomaly sa vas zacina dost zbierat a zacina sa to kopit a ide o to, ze vela otazok sa opakuje a pisem to iste, takto najdete rovnaku informaciu tu v topicu a keby ste mali inu, napisete post a odpoviem vam a odpoved moze posluzit aj buducim aspirantom na kupu
Dik za pochopenie
-
uplink
VIP
Nie je to nič moc, ale aspoň je vidieť čo je na tej fotke z hora, tie stromy sa mi nechcelo "ošetrovať" som lenivý 
ta fotka je prazdna jak obsahom tak kompozicne a je len strata casu ju este aj upravovat...
radsej skusit iny pohlad iny uhol....
inac nic v zlom chlapec10 ale nied nat to dat copyright do stredu tucnym pismom bez transparentnosti
ale na to ze si utopil fotak vyzera ze vie plavat... mojmu sa take kuzlo nepodarilo
radsej skusit iny pohlad iny uhol....
inac nic v zlom chlapec10 ale nied nat to dat copyright do stredu tucnym pismom bez transparentnosti
ale na to ze si utopil fotak vyzera ze vie plavat... mojmu sa take kuzlo nepodarilo
s kopyrajtom to uz vysvetloval. a cez kuliho mozes dat aj velky penis, to mas to iste, takze jeho meno to este zachranuje
-
chlapec10
Addict
ten copyright tu riesite na kadzej druhej mojej fotke
Tie fotky som nerobil zadarmo a nemam potrebu riskovat ze ich niekto niekam stiahne a/alebo pouzije. A debatovat ci ten watermark mohol byt mensi/transparentny atd atd je pre mna absolutne irelevantne.
Podciarknute: Mozem sem davat len moje sukromne spravene fotky, samozrejme na tie nemam dovod davat watermark/text alebo sem mozem davat fotky aj co spravim pracovne ale budu chranene
Tie fotky som nerobil zadarmo a nemam potrebu riskovat ze ich niekto niekam stiahne a/alebo pouzije. A debatovat ci ten watermark mohol byt mensi/transparentny atd atd je pre mna absolutne irelevantne.
Podciarknute: Mozem sem davat len moje sukromne spravene fotky, samozrejme na tie nemam dovod davat watermark/text alebo sem mozem davat fotky aj co spravim pracovne ale budu chranene
je jasne ze vlastny copyright mozes dat aj cez celu fotku tak aby na nej nebolo nic vidiet je to tvoja vec, proti gustu ziaden disputat
a ten prispevok predtym som necital tak ze som to nevedel
ja len ze vsetko sa da robit s rozumom ked clovek chce ale je to vec kazdeho fotografa...
ja som to len poznamenal, aj ked je to za peniaze premna to prestava byt foto...toz kazdemu vadi nieco ine
btw i cube absolutny suhlas
a ten prispevok predtym som necital tak ze som to nevedel
ja len ze vsetko sa da robit s rozumom ked clovek chce ale je to vec kazdeho fotografa...
ja som to len poznamenal, aj ked je to za peniaze premna to prestava byt foto...toz kazdemu vadi nieco ine
btw i cube absolutny suhlas
Pridavam sem par fotiek z majstrovstiev sveta v bezmotorovom lietani, ktore sa konaju v Prievidzi.
Dokonalý kontrast počasia... Na ľavo pekne, slnko, občas oblak a na pravo totálne čierno. Myslel som, že sa asi utopíme z toho, ale nakoniec z toho mraku ani nezapršalo;)
[Východná, 05. 07. 2010]
[Východná, 05. 07. 2010]
-
lekoklatik
VIP
DR8 je to riadne popi*i : )
mimochodom davajte si na tych vasich zarobkovo cinnych foteniach pozor na prostredie
//kazdopadne je to fail. A slepotou ocividne trpeli aj dalsi ludia. Kameramana ospravedlnuje asi len to ze cumel do hladacika. Ale tupost to je. Tie fotaky vytahovat muselo byt cool
mimochodom davajte si na tych vasich zarobkovo cinnych foteniach pozor na prostredie
//kazdopadne je to fail. A slepotou ocividne trpeli aj dalsi ludia. Kameramana ospravedlnuje asi len to ze cumel do hladacika. Ale tupost to je. Tie fotaky vytahovat muselo byt cool
to video moc vtipne neni, tiez nechapem, ci zenich a nevesta trpia slepotou alebo co
-
martinez13
Light Professional
v tom videu je podla mňa ten fotograf asi amatér alebo čo.. nechápem prečo sa nepostavil dozadu napríklad zo statívom a nezoomoval a kameraman by mal pekný výhlad po celú dobu na nich.. veď hentie fotky čo robil sa len od pol pása takže podla mňa zbytočnosť fotenia.. zavadzal kameramanovi, asi sa nijako nedohodli a takto to dopadne
..