naivne deti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JST
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

naivne deti

Príspevok od používateľa JST »

Prečo si ľudia vymýšlajú, že milujú? Nemyslím teraz tie nejaké kecy chlapov, kt. "balamútia" hlavy mladým babám o tom, že ich milujú, aby sa s nimi vyspali.. Myslím malé pubertálne detičky, alebo aj nevyzreté - zväčša ženy a dievčatá -ktoré sa tvária, ako strašne sú zamilované, pritom to tak na 100000% nie je.. už som to spomínala, taký príklad, poznám kopu takých tých 16tiek, ktoré sa pýšia tým, že koľko už majú za sebou vzťahov.. keď im človek povie, že na vzťahy nie su zrelé, tak povedia, že ale hej, som, veď pozri kolko som ich už mala.. Lenže ukazovateľom zrelosti na vzťah práveže nie je to, koľko som ich mala, či? Veď ak by som bola zrelá na vzťah, tak by som si začala len s niekym, koho skutočne ľúbim, a takých vzťahov nemôžem mať 20 do roka.. Tieto dievčatká majú ale každé dva týždne nového, a vždy ho rovnako " milujú ", a už ma to prestáva baviť.. Myslíte si, že ovplyvňuje výška IQ to, či je niekto schopný normálne milovať? Lebo ja už fakt neviem, nechcem nikoho odsudzovať, ale na týchto babách je jasne vidieť, že veľa rozumu nemajú :D, možno to ovplyvňuje to, že si nahovárajú, že ľúbia.. :D gratulujem tomu, kto ma pochopí, napísala som to strašne chaoticky a nezrozumitelne, ale som s nervami v koncoch :D
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: naivne deti

Príspevok od používateľa Eras »

Mne osobne to pripada tak, ze dneska je moda, kto nema partnera, nieje IN. Preto tie 16ky maju za kazdych okolnosti "partnera", lebo ked nemaju, tak bud nevydrzi pohlad na "kamaratky" (ano, uvodzovky, lebo samy sebe zavidia) oblizujuce sa zase s jej vlastnym "partnerom" alebo sa citi menejcenna (v tych 2 moznostiach je maly rozdielik). Aspon ja to vidim z pohladu cloveka, co ma 2 sesternice v tomto veku a x krat ma dokazu prekvapit podobnymi "vztahmi".
JST
Medium Expert
Medium Expert

može byť.. asi proste len musia byť stredobodom pozornosti, ked nikoho nahodou nemaju, tka je radost citat tie smutnozamilovane statusy na fb, kt. hovoria teda za vsetko.. osobne mi ich je dost luto.. len ked sa nato clovek pozrie, kt. si uvedomuje, ze co to lubit naozaj znamena.. mi to pripada ako take.. ja neviem, dehonestovanie lasky? ak by bola laska taka povrchna, ako ju ony prezentuju..
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Je to tak, ako si písala. Takéto dievčatá aj podľa môjho názoru nemajú absolútne žiadny rozum. Ak striedajú frajerov ako ponožky, tak potom to je iba o tom, aby sa mohli chváliť kamoškám, koľkých takýchto "hodnotných" vzťahov už majú za sebou. A to mi príde dosť choré a nenormálne...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Je tu reč len o dievčatách... A čo prelietavé mužské pohlavie čo využíva práve takéto "hlúpe pipky"? tí už rozum majú? bez vetra sa ani lístok nepohne :wink:
Tak či tak sú to deti (či už vekovo, alebo v horšom prípade rozumovo), niekto z toho vyrastie, niekomu to zostane... :)
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

mam znameho, co mal kazdy tyzden inu frajerku, prenho to bola proste zabava, ziadna zalubenost
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

tak vyska IQ ovplyvnuje do urcitej miery urcite to, ze tieto "deti" striedaju partnerov ako ponozky, ale urcite len do urcitej miery, pretoze ukazovatelov a okolnosti preco sa tak spravaju tam moze byt "X", neovplyvnuje ale to, ze ako strasne "miluju"...tam je iny problem, tazko povedat, u niekoho je to mozno to, ze je to uz taky zauzivany zvyk, proste musi byt vo vztahu len tak zo zvyku...ako to tu bolo napisane...mozno preto, ze je to IN, moze ist aj o to, ze nevedia co to je lubit, co to je naozaj lubit...ale to ma navaznost na daslich "X" veci...to je strasne zlozita tema...myslim, ze jednoznacnu odpoved na to autor ani nedostane...pretoze ich je nespocetne vela
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Aj v nich je chyba aj v chlapoch. Akože mne to tak pripadá, že každý chce mať za každú cenu vzťah.
Ale ja taká niesom.
Je taká doba, no čo už..
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Zhadzovat to na dobu je pomerne jednoduche (Ako sa to v mnohych pripadoch robi ;-) ) ale ja myslim, ze tento svet to tak tymto ludom priam vnucuje, je taka moda a prechadzat sa sam po Auparku asi vazne nie je IN. Aj mna stve ked si dvaja ludia co su spolu mesiac - mimochodom uz oslavuju vyrocie - napisu pod spolocnu fotku **4ever**. Mi to pripada akoby sa dusevne nevyzreti ludia hrali na dospelych.
A ked sme uz pri tom v kom je chyba tak si myslim, ze chybu robia prave tieto "dievcatka" pretoze chalani ich len vyuziu a pochvalia sa. Naopak o tych dievcatach sa potom hovori ako o kvurach takze same na to doplacaju... A je to len otazka casu, popripade prostredia ci su svoje chyby uvedomia a zmenia sa alebo nie.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zakladny rozdiel tu myslim vidime v tom, ze tie diewchathka su strasne zalaskovane, resp. to tak prezentuju - ako pise JST. Tahat do toho "studs" ktori to zne?vy?uzivaju, je trochu mimo. Ti nikdy netvrdia ako to dane dievca miluju.

btw. odporucam http://www.youtube.com/watch?v=4OfC7GkDgx0
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Eras napísal:mam znameho, co mal kazdy tyzden inu frajerku, prenho to bola proste zabava, ziadna zalubenost
ja poznam 2 pripady z jednej dediny zapadajuce do tejto temy. On je znamy ako odblanovac a ona ako nymfomanka.
Ta baba to bol/je/ fakt pripad. Jeden tyzden oslavovala s kamaratkami, ze je s novym frajerom uz 2 tyzdne a ako ho strasne miluje a o tyzden nato behala urevana a kazdemu vykladala, aka je krava, lebo ho podviedla a on jej dal kopacky :roll:

drbnute to je, nie naivne.
JST
Medium Expert
Medium Expert

suhlasim asi so vsetkym co tu bolo povedane.. ono sa to tyka hlavne ludi na dedinach, tu je to predsa len trochu zaostalejsie, ale mesta nie su vynimkou.. sa tesim na ten den, ked si tieto deticky uvedomia, ze ake su sproste..
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Pokial by ale hovorili len o uzivani si zivota tak by som to nebral ako velky problem, pretoze jedna vec je spat kazdy tyzden s inym/inou a druha je presne ta, ze potom tieto babenQi chytaju depky lebo boli strasne zamilovane...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

No myslim ze je celkom zbytočne sa nad tym rozčuľovat pokiaľ to nie su nase deti :) nerobí to dobre zdraviu... Ale jst priznaj si to ze ti chyba niekto kto by ta ľúbil a ty jeho tiez... Trochu im to závidíš aj napriek tomu ze je to take povrchné... Take trúbky a akých maju chalanov a ty inteligentna mozno sympatická slečna nemas nikoho...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

čisto teoreticky:

čo je na tom zlé keď niekto niekoho ľúbi?, myslíš, že 16 ročný človek nemá city?
(je jasné, že jedna strana v tomto veku to zvyčajne skončí rýchlo, pretože ešte neviem rozoznať čo je to láska a preto sa ti možno zdá, že má niekto náladové statusy a často mení "partnera")

nevid9m v tom nič zlé, v 75% prípadoch to nemusí byť láska, ale nehádž všetkých do jedného vreca.

zaľúbiť sa dá ľahko - samozrejme že málokedy je to v tomto veku láska na celý život, zvyčajne práve presne na takú krátku dobu.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

no musim suhlasit s bushidom :) velmi pekne povedane, ale kur*a mas pravdu tak to je...

JST

ci uz dievcatka na dedine alebo v meste je to jedno povedal by som ze je to tak 50 na 50, pricom skor na dedine si otukas viac ako v meste(chodis stale len s jednymi ludmi von) a ci to su 15 alebo 16 ci nebodaj 17 stale si myslim ze v kazdej vekovej kategorii toto najdeme... hovori sa ze 2x do tej istej rieky nevstupis, vies ze to bude blbe vies ze to vydrzi kratko ale predsa ide do toho :/ no holt smola tak to je a vidim to sam

Mne osobne by ani nevadilo ze striedaju partnerov ako ponozky naj robia co chcu pokial sa to netyka mna, mna serie u niektorych taka ta velka sebaistota ktora hranici az z drzostou... ale co uz, mne sa niekedy pri tom rozum pozastavuje ako aj tento vikend... proste nerozumiem
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

JST napísal:Prečo si ľudia vymýšlajú, že milujú? Nemyslím teraz tie nejaké kecy chlapov, kt. "balamútia" hlavy mladým babám o tom, že ich milujú, aby sa s nimi vyspali.. Myslím malé pubertálne detičky, alebo aj nevyzreté - zväčša ženy a dievčatá -ktoré sa tvária, ako strašne sú zamilované, pritom to tak na 100000% nie je.. už som to spomínala, taký príklad, poznám kopu takých tých 16tiek, ktoré sa pýšia tým, že koľko už majú za sebou vzťahov.. keď im človek povie, že na vzťahy nie su zrelé, tak povedia, že ale hej, som, veď pozri kolko som ich už mala.. Lenže ukazovateľom zrelosti na vzťah práveže nie je to, koľko som ich mala, či? Veď ak by som bola zrelá na vzťah, tak by som si začala len s niekym, koho skutočne ľúbim, a takých vzťahov nemôžem mať 20 do roka.. Tieto dievčatká majú ale každé dva týždne nového, a vždy ho rovnako " milujú ", a už ma to prestáva baviť.. Myslíte si, že ovplyvňuje výška IQ to, či je niekto schopný normálne milovať? Lebo ja už fakt neviem, nechcem nikoho odsudzovať, ale na týchto babách je jasne vidieť, že veľa rozumu nemajú :D, možno to ovplyvňuje to, že si nahovárajú, že ľúbia.. :D gratulujem tomu, kto ma pochopí, napísala som to strašne chaoticky a nezrozumitelne, ale som s nervami v koncoch :D
Prečo im to chcete zakazovať?!....Veď je to také pekné :smt057 :P
JST
Medium Expert
Medium Expert

Bushido napísal:No myslim ze je celkom zbytočne sa nad tym rozčuľovat pokiaľ to nie su nase deti :) nerobí to dobre zdraviu... Ale jst priznaj si to ze ti chyba niekto kto by ta ľúbil a ty jeho tiez... Trochu im to závidíš aj napriek tomu ze je to take povrchné... Take trúbky a akých maju chalanov a ty inteligentna mozno sympatická slečna nemas nikoho...

nezavidim im, kebyze chcem, aj ja mozem s niekym chodit :D lenze ja viem co je to lubit, a nemienim byt s nikym koho nelubim.. ten kt. lubim nema zaujem ... :D

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2010, 9:57)
Forsaken napísal:čisto teoreticky:

čo je na tom zlé keď niekto niekoho ľúbi?, myslíš, že 16 ročný človek nemá city?
(je jasné, že jedna strana v tomto veku to zvyčajne skončí rýchlo, pretože ešte neviem rozoznať čo je to láska a preto sa ti možno zdá, že má niekto náladové statusy a často mení "partnera")

nevid9m v tom nič zlé, v 75% prípadoch to nemusí byť láska, ale nehádž všetkých do jedného vreca.

zaľúbiť sa dá ľahko - samozrejme že málokedy je to v tomto veku láska na celý život, zvyčajne práve presne na takú krátku dobu.

aj ja mam 16 rokov, a viem co to lubit skutocne znamena.. vadi mi to, ze tieto deti to ale nevedia, ale tvrdia to a to viem isto ze to nevedia..

//autoeditácia príspevku (06 Júl 2010, 10:01)
lollo napísal:no musim suhlasit s bushidom :) velmi pekne povedane, ale kur*a mas pravdu tak to je...

JST

ci uz dievcatka na dedine alebo v meste je to jedno povedal by som ze je to tak 50 na 50, pricom skor na dedine si otukas viac ako v meste(chodis stale len s jednymi ludmi von) a ci to su 15 alebo 16 ci nebodaj 17 stale si myslim ze v kazdej vekovej kategorii toto najdeme... hovori sa ze 2x do tej istej rieky nevstupis, vies ze to bude blbe vies ze to vydrzi kratko ale predsa ide do toho :/ no holt smola tak to je a vidim to sam

Mne osobne by ani nevadilo ze striedaju partnerov ako ponozky naj robia co chcu pokial sa to netyka mna, mna serie u niektorych taka ta velka sebaistota ktora hranici az z drzostou... ale co uz, mne sa niekedy pri tom rozum pozastavuje ako aj tento vikend... proste nerozumiem

porovnavam mesto aj dedinu, lebo v obidvoch prostrediach som dost castro, v obidvoch mam kamaratov, a aj taketo skupinky deti, a castejsie to je teda na dedine..ale moze byt v tom, ze co mam kamaratov z mesta tak su to vacsinou gymplaci, predsa len , gympel je elita :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

aj ja mam 16 rokov, a viem co to lubit skutocne znamena..
Ja byť na tvojom mieste tak to radšej nevravím ale iba si to pomyslím sám pre seba a potom o nejaké 3-4 roky by som sa nad tým výrokom buď zasmial aký som bol hlúpy alebo by som sa iba usmial, že to tak naozaj bolo

// K tej K- : Chlapče keď vyrastieš tak pochopíš, že mám pravdu ;-)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Dieg0 napísal: Ja byť na tvojom mieste tak to radšej nevravím ale iba si to pomyslím sám pre seba a potom o nejaké 3-4 roky by som sa nad tým výrokom buď zasmial aký som bol hlúpy alebo by som sa iba usmial, že to tak naozaj bolo

:D ved si to za tri roky mozem precitat aj tu..
Napísať odpoveď