Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Svizer
Light Expert
Light Expert

Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

Príspevok od používateľa Svizer »

Ano alkohol je droga a aj cigarety ale je to droga z ineho sudka a takych co to piju a fajcia nemozno oznacit sa zfetovane trosky.Skoda sa bavit o tom ci aj kava je droga a aku zavislost sposobuje, ved tu vobec nejde o to ale o to co sposobuje a kava nesposobuje na vonok nic takeho, nemas halucinacie, nevidis bludy a tak podobne.

Marihuanu a aj ine drogy treba razantne zakazat a tvrdo trestat. Je jedno ci to ma clovek pri sebe alebo to uzije. Fetakov rovno posielat na liecenie a pokial ju este neuzil, tak tvrde postihy od stoviek hodin VPP az po pripadne vazenie.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ved tvoj nazor nema ziadnu hodnotu, keby si sa zamyslel nad problematikou, keby si poznal niekoho kto mal skusenosti s drogami, alebo by si v tom bol hoc aj ty sam...nazor by si mal trosku iny...lebo toto co si napisal je cisto demencia, keby si porozmyslal, zistis, ze sa tym nic nevyriesi.

//Darca minuska...ano mam s tym skusenosti, dostaval som dobreho kamarata z takych sraciek ake si ty nevies ani predstavit, lebo ked ides vonku a vidis ze ta sleduje cierne auto tak to uz si na tom dost zle.
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Svizer napísal:Ano alkohol je droga a aj cigarety ale takych co to piju a fajcia nemozno oznacit sa zfetovane trosky.
Chlapec ty asi nežiješ :shock:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Svizer napísal:Ano alkohol je droga a aj cigarety ale je to droga z ineho sudka a takych co to piju a fajcia nemozno oznacit sa zfetovane trosky...
Alkohol zabil a znicil viac zivotov ako vsetky nelegalne drogy dokopy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

pishta napísal:
Alkohol zabil a znicil viac zivotov ako vsetky nelegalne drogy dokopy...
Je aj najviac používaný, takže to celkom logické. Slovenska patrí k tým krajinám, kde je alkohol silno spoločensky vžitý, chľastá sa všade a furt, chľastajú všetci.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ale aj ked spocitame ludi, kt. zabil alkohol v Gemerskej Polome, tak ich pocet bude vyssi ako pocet ludi, kt. zabila marihuana na celom svete :).
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

moosha: A mozno to bude tym, ze alkohol a marihuana su dve uplne odlisne veci ;) Jedine co ich spaja je asi to, ze sa po ich poziti nemoze soferovat.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Tak ako sa na Jamaike neteší veľkej oblube slivovica, tak je to aj na Slovensku s trávou... :roll:. Všetko je to o "tradícií" a podľa mňa sa o pár generácií dočkamé dekriminalizácie aj u nás a ľudia budú mať voči tráve iný postoj.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No myslím si, že na Jamajke by boli po takom kvalitnom domácom silnom pálenom dobre naprach. :lol:
Svizer
Light Expert
Light Expert

Lub0$ kolko mate rokov, mate viac ako 30 rokov a pochodili ste kus sveta, pochodili ste koncerty a objavovali ste sa v roznej spolocnosti od trosiek a bezdomovcov az po milionarov?Ak ano tak Vas nazor akceptujem ale pomyslim si na to svoje.Ja mam skusenosti upne ine.

Pishta, drogy ako take su este stale v nasej spolocnosti mensie tabu a to, ze dopravnu nehodu sposobil alkohol a vzal ludsky zivot je bezne vsade vo svete.Nikoho ale nezaujimaju statistiky ze sa niekto predavkoval na ulici, upadol do komy a o mesiac zomrel alebo ze sa predrogoval na koncerte. Za smrt sposobenu alkoholom mozu najma dopravne nehody a este aj agresivita v niektorych pripadoch,ved urcite si neraz videl v televizii ako sa kamarati v krcme pohadali a jeden zabil druheho nozom alebo sekerou.A bude to aj tym co pisal Hughito, ze je alkohol viacej rozsireny.
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lick »

som za dekriminalizaciu, ale vobec nie za lezalizaciu, sam fajcim travu uz niekolkorokov viac menej denne ale lezalizacia by znamenala velmi velmi zleho, decka by sa zblaznili nic by ste nepoculi len trava trava .. imo mohlo by to byt zalozene na zakonoch podobnych v skandinavii, tam je tiez iste mnozstvo a ktore je len pokuta, myslim ze to je 18 gramov .. samozrejme na slovensku by to mohlo byt spominanych 5 .. vynimkou by mohlo byt fajcenie doma ktore nikomu v podstate nevadi :-)

nikdy som nefajcil vonku a nikdy ani nebudem. nechcem davat priklad mladsim. kazdopadne kto fajci s rozumom tak to proste uskodit nemoze :-)

amen :smt033

edit: este by som chcel dodat ze po uz spominanej dekriminalizacii by sa mali zaviest iste pravidla napriklad ze nemozes soferovat .. taktiez by sa malo vyriesit aj to aby si zamestnavatel mohol skontrolovat ci je dotycny skureny .. a podobne opatrenia by sa mali zaviest :-) tot uz asi vsetko odomna
Svizer
Light Expert
Light Expert

Lick ked fajcis niekolko rokov a denne, tak si potom zavisly? Kolko je to 18 gramov, asi tak decovy pohar?
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lick »

ja som nepovedal ze denne vyfajcim kamion, dam si 2-3 sluky z coho sa v podstate len ukludnim, odreagujem vypnem z hlavu prestanem mysliet na pracu .. kolko je 18 gramov ti nepoviem, tolko doma nemam
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Svizer: pokiaľ nemáš 75rokov a viac, nebol si v koncentráku alebo gulagu, nestíhalo ťa STB, režim ti nezabil niekoho z rodiny, nepodpísal si Chartu a nezvonil si kľúčami na námestí tak sa nemáš právo vyjadrovať o náckoch a komančoch... nezdá sa ti tvoj "argument," ktorý som aplikoval na inú tému, trocha pritiahnutý za vlasy? Ako by človek pod 30 rokov nemal právo mať vlastný názor, ako by nemohol byť v istých veciach skúsenejší ako starší ľudia...?

S druhou časťou tvojho príspevku súhlasím, no tá prvá je na poľutovanie :(
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Svizer, 30 nemam, ale ostatne veci som zazil tak ako ich opisujes, a co teraz ako?
Svizer
Light Expert
Light Expert

Ciastocne mate pravdu Stoporko, pravo na nazor mame vsetci, je to zakotvene Ustavou SR a ja nechcem nikomu brat pravo na nazor.Zda sa mi vsak divne ak clovek co len zacal chodit na strednu skolu sa ma vyjadrovat k otazkam tykajucich sa alkoholu, drog a inych veci pretoze v tomto veku by to malo byt tabu a neznama vec pre takehoto cloveka.Opak je pravdou a uz ziaci na zakladnych skolach maju skusenosti s alkoholom a drogami.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Svizer ja uz ale po strednej skole mam, tak neviem o com tocis.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A prestan zit v idealizovanom svete, drogy tu boli, su a vzdy budu a je jedno ci mas 12 alebo 65.
Svizer
Light Expert
Light Expert

Je mi jedno kolko mate Lubos rokov, nazory mate na nevzdelaneho adolescenta.

Moosha pri vas som si isty, ze nepatrite k dospelym, staci si precitat nazory ktore prezentujete.Chyba vam zivotna skusenost a pohlad z druhej strany na vec.
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

To mas samozrejme pravdu, ze nie som dospely a este si take tri roky pockam... ale "zial", pohlad dnesnej mladeze bude o par rokov prave pohlad "tch, co patria k dospelym" :)
Napísať odpoveď