Wyndows nenasiel ziadne zvukove zariadenia
Wyndows nenasiel ziadne zvukove zariadenia
Toto pise mojmu kamosovy neviete mi s tym nejak pomoct.....Treba nato nejaky Audio Driver alebo??? RealTek som skusal a nepomohol.... 
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wyndows nenasiel ziadne zvukove zariadenia
vybrané slová po W : wYndows
aký ma windows, ntb alebo desktop?
aký ma windows, ntb alebo desktop?
Tu gramatiku mas jedno pisem rychlo......on ma ntb
-
Betarik
Professional
gramatika negramatika ale wyndows som este nevidel
musime zistit aky ma ntb aku ma dosku inac ti nepomozeme ...
musime zistit aky ma ntb aku ma dosku inac ti nepomozeme ...
-
uplink
VIP
jj, keď píšeš rýchlo, tak máš vypnutý mozog, alebo spravíš preklep cez pol klávesnice, správne?
Ľudia, keď už ste sprostí a hlúpi ako deravé galoše bez šnúrok, tak to aspoň nezhadzujte na rýchlosť, preklepy a podobné.
K téme či je zapnutá v biose [enabled], či sa mu do toho nepletie zvukovka na hdmi výstupe na grafike [ak je prítomná], alebo akú má vlastne onboardovú zvukovku. Realtek nie je jediný audio chipset, ktorý sa montuje na dosky, sú ich daľsie desiatky, vymenujem len via, nvidia, creative a pod.
Ľudia, keď už ste sprostí a hlúpi ako deravé galoše bez šnúrok, tak to aspoň nezhadzujte na rýchlosť, preklepy a podobné.
K téme či je zapnutá v biose [enabled], či sa mu do toho nepletie zvukovka na hdmi výstupe na grafike [ak je prítomná], alebo akú má vlastne onboardovú zvukovku. Realtek nie je jediný audio chipset, ktorý sa montuje na dosky, sú ich daľsie desiatky, vymenujem len via, nvidia, creative a pod.