to iste som spravil aj ja ale ked som sa pripajal na ucet s regionom UK tak uz CD-key odo mna nepytaloicefiresr napísal:Nie, u mna to tak nefunguje. Prvy krat sa to naviazalo na ucet, kde bolo region Slovensko a potom, ked som to chcel naviazat na ucet s regionom UK, tak mi napisalo This CD-Key has been already used. A key sa nevztahuje na Steam ucet, ale na Live ucet.
STEAM - diskusia / problemy / otazky
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
uvidíš do vidania Kinectu je tu , môžme sa staviť premňa zamňa o koľko chceš... vidím že nemáš čerstvé informácie. ak chceš zdroj dúfam že si to najdeš v googliToy M@ch!n3 napísal:Filipito: netrep, ziadne Live v SR sa nechysta
konečne si vychutnám DLC bez neakých pridrbaných VPN
//aby si nepindal http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=30&t=9741
tak tak, geo je dobry zdroj informacii 
-
lekoklatik
VIP
Mne ten jeho post moc doveryhodny nepride...
Pokial to neprecitam niekde na oficialnej stranke a nebude to anglicky, tak tomu neverim. I ked ma to vobec netrapi
Pokial to neprecitam niekde na oficialnej stranke a nebude to anglicky, tak tomu neverim. I ked ma to vobec netrapi
nj asi maju cerstvejsie informacie ako sam Microsoft
http://www.xbox.com/en-US/live/countries.htm
aj na to obrazku co je na Xboxzone vyzera ze je slovensko stale biele
aj na to obrazku co je na Xboxzone vyzera ze je slovensko stale biele
Mam 2x guest pass na Killing Floor, takze ak ma niekto zaujem tak mi poslite cez SS vase steam id alebo email.
geo je šéfredaktor či niečo také v PCSpace/escape, myslím že to je dosť dôveryhodnélekoklatik napísal:Mne ten jeho post moc doveryhodny nepride...
veď aj na E3 hovorili že LIVE bude v každej krajine kde sa predáva Xbox, ok k tomu stačí, kto chce verí kto nie nie , toť vsio
-
lekoklatik
VIP
tato veta je pre mna moc doveryhodna
Pochybujem ze ludia ktori sa staraju o oficialnu stranku MS by na nieco take zabudli. Pridat novu krajinu do zoznamu.
Ako postol Toy. Regiony ktore sa v kratkej dobe pridaju su
Lebo len geo mal tu moznost o kinect neico napisat.
A pomedzi to mu povedali ze live bude na slovensku. Smskou dostali prikaz nech mu to povedia.
Ci to tak nebolo?
plus ten kinect ci jak sa to... Tak sa detom vychvalovat na internete : )Dnes poobede som bol na meetingu s ľudmi od Microsoftu, a je to oficiálne - LIVE bude oficiálne aj na Slovensku. Už sa na tom pracuje
Pochybujem ze ludia ktori sa staraju o oficialnu stranku MS by na nieco take zabudli. Pridat novu krajinu do zoznamu.
Ako postol Toy. Regiony ktore sa v kratkej dobe pridaju su
Nuz a uzivatel "geo" mal meeting s MS ktori mu povedali ze mu daju xbox ako jedinemu na slovensku /lebo sa vola geo/ aj s kinetom lebo cele slovensko, vlastne herna scena xboxu vie kto je geo a vsetci budu cakat len na recenziu od gea, ze?Russia, Poland, South Africa, Greece, Czech Republic, Hungary, Brazil, Chile and Columbia
A pomedzi to mu povedali ze live bude na slovensku. Smskou dostali prikaz nech mu to povedia.
Ci to tak nebolo?
Suhlasim s lekoklatik-om. Neverim ze to bude u nas spustene. Pre nich sme prils mala ryba. A ten geo alebo kto to je tak jemu neverim ani slovo.
Necham sa prekvapit, ked to nakoniec bude pravda budem medzi prvymi ktori si vytvoria sk ucet 
áno, mám to oficiálne potvrdené
dnes som volal do ms lebo som potreboval niečo vybaviť. a spýtal som sa že ako to bude s LIVE u nás povedala mi mladá slečne že od jesene máme LIVE u nás na Slovensku a v Čechách. kto chce môžme sa staviť
dnes som volal do ms lebo som potreboval niečo vybaviť. a spýtal som sa že ako to bude s LIVE u nás povedala mi mladá slečne že od jesene máme LIVE u nás na Slovensku a v Čechách. kto chce môžme sa staviť
super, budem si moct zahrat dirta 
Made my dayFilipito napísal:áno, mám to oficiálne potvrdené![]()
Filipito: nepovedala ti od ktorej jesene
a neviem ci sa nejakej tete z hotlineu MS da verit 
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
mna to skor nasralo ako potesilo, kedze je*** mrkvosoft zas boduje-> my co uz mam live acc na UK/US alebo hocikde si mozme akurat tak prsty na nohach zrat, ziadna zmena na slovensky region neni mozna, takze bye bye friends list, vsetky MS body, GOLD, DLC, ach a body, musime si spravit novy acc alebo ostane vsetko po starom
presne tak cyrus, je to sprostosť
ale tak vidíš icrosoft je nepoučiteľný, viď petície keď išiel LIVE do Španielska a Portugalska
-
lekoklatik
VIP
Filipito ja z teba nemozem. Ved si sa tu tesil doteraz 
-
Cyrus666
Light Professional
prenho ziadny velky problem, gamertag nema az tak dlho takze vela toho nestrati
tak tak , mám tam 3400 bodov a stratím maximálne jedno zakúpené tričko a fall out boy pack na band hero, no len hráči čo majú gamer tag dlhšie a 30000 bodov, tam to je už väčší problém
-
Cyrus666
Light Professional
tu nejde ani tak o body (teda aspon ja to mam na salame) ako skor sa bojim ze budem musiet zakupovat znova dlc, to radsej ostanem pri tom UK konte
W00T spojazdnia sa moje zablokovane hry
Juhuu.