http://www.freeappaday.com/dildo napísal:nejake zazivne hry
Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone
doodle jump . za tych par centov sa to oplati.dildo napísal:nejake zazivne hry
-
anyway
Light Star
Magnetic Joe 2, Toople 2 plus+(je tam vyžadovaná jednoduchá registrácia), Mr. AahH!!, Bix Lite... Free
Enigmo 1 a 2(za tých 2,39 to naozaj stojí), Geared(0,79) Pocket God(0,79), FlightControl(0,79), Carcassonne(totožné so stolovou hrou)(3,99)
Enigmo 1 a 2(za tých 2,39 to naozaj stojí), Geared(0,79) Pocket God(0,79), FlightControl(0,79), Carcassonne(totožné so stolovou hrou)(3,99)
-
seth82
Darca
prípadne aj Angry Birds, to je namotávka na vysokej úrovni (priznám sa, že neviem koľko to stojí na našom appstore)
Stoji to 0.79Eur, ale jednoznacne to stoji za to. Keby som si mal vybrat jedinu platenu hru v celom appstore, tak prave Angry Birds.
Ale urcite si stiahni aj jednu z tych "line drawing" hier, Flight control je v tomto legenda a je tiez za 0.79Eur, ale Harbor master by malo byt zdarma a je rovnako dobre, ak nie lepsie.
Ale urcite si stiahni aj jednu z tych "line drawing" hier, Flight control je v tomto legenda a je tiez za 0.79Eur, ale Harbor master by malo byt zdarma a je rovnako dobre, ak nie lepsie.
Ja keby si mam vybrat jednu platenu hru, tak berem Doodle Jump, lebo to je navzdy
.. Angry Birds je uzasne tiez, 10/10, ale predsa, tu hru prejdes za 3-4 hodiny cisteho casu a potom uz je to nuda prechadzat zas .. v Doodle Jumpe sa chcem neustale zlepsovat .. je to ppci hra 
No neviem, mna to angrybirds bavi stale
Ziskat 3 hviezdicky dokaze byt fakt hardcore, nastastie to so mnou hraju spolubyvajuci, takze na to nie som sam
Ale hej, Doodle jump je tiez legenda, myslim, ze je to jedna z najpredavanejsich hier na appstore ak to pocitas od jeho spustenia. Asi pred tyzdnom sa totiz chvalil nejakym okruhlym cislom stiahnuti.
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 7:40)
A Doodle jump bol spomenuty aj v Big bang theory
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2010, 7:40)
A Doodle jump bol spomenuty aj v Big bang theory
Kto tu hrava ten Doodle Jump?
uplne som sa namotal, aky mate rekord?
ja mam 45 096, ale viac som este nedal 
Akurat to mam vymazane, kedze co som robil iOS4 tak som tam daval veci nanovo ale rekord som mal tusim 60000+
Zacnem to hrat zas a budem tu postupne hadzat rekordy
Zacnem to hrat zas a budem tu postupne hadzat rekordy
-
Andreso
Medium Professional
35850, už mi to lezie na nervy 
no vraj uz vysiel daky jailbreak na 3GS na novy boot Sn0wbreeze 1.7 ale tusim vsade co som pogooglil navod bol spomenuty len 3.1.2 firmware .. neviete ako to je s 3.1.3
-
viper1993
Medium Professional
3GS 3.1.3 novy bootrom jailbreaknes Spiritom, teda aspon ja to tak mam.
sry za OT: Je nejaka podobna hra ako Angry birds, ale na normalne PC alebo online? Sa mi zda, ze som to volakoho videl hrat, princip bol ten isty, ale neviem kto to bol, alebo ako sa to volalo :)Ale viem, ze to bolo dobre 
Dik za rady
Dik za rady
-
viper1993
Medium Professional
majik: Bloons? 
viper: to nie, skor nieco taketo
ale nieje to presne to, co myslim
ale nieje to presne to, co myslim
ano o tom viem tiez to tak mam ale zaujima ma upgrade na OS4 plus jailbreak .. na 3G je to v pohode a ten novy snow 1.7 by to mal vediet len tam pisu ze treba mat v iphone 3.1.2 ci ako neviem presne po anglickyviper1993 napísal:3GS 3.1.3 novy bootrom jailbreaknes Spiritom, teda aspon ja to tak mam.
Tak mam za sebou downgrade z iOS4 naspat na 3.1.3, proste na 3G to vobec nie je usposobene, malo vykonne, same problemy .. som rad ze som sa toho zbavil .. nejake foldre, ci spolocny mail account mi vobec chybat nebudu .. iBooks na ktore som sa tolko tesil sekaju na 3G jak blaznive .. keby mam 3GS tak ostanem, ale pre 3G ten soft nema vyznam
-
viper1993
Medium Professional
Ako vlastne prebieha ten upgrade? Rozmyslam ze skusim nahodit OS4 aj ja. Aplikacie mi zostanu? Kontakty? A co aplikacie z cydie? Je to treba nejako zalohovat?
Dik
Dik
-
anyway
Light Star
Ak máš jailbreak(cydia) s cracknutými apps a podobnými vecičkami, tak nič z toho ti po prechode na OS4 nepojde.
Je to "one-click update", nemusíš nič zálohovat alebo sa nan nejak inak špeciálne pripravovat.
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 18:58)
Btw, dostal niekomu do rúk iPhone 4G?
Je to "one-click update", nemusíš nič zálohovat alebo sa nan nejak inak špeciálne pripravovat.
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 18:58)
Btw, dostal niekomu do rúk iPhone 4G?