Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

Príspevok od používateľa pinco »

hlavné je, že si ty s tým spokojný. Ak sa môžem spýtať, tak takéto niečo je drahšie ako "obyčajný" piercing, povedzme do obočia? Robí sa to tým istým spôsobom?
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

áno, robí sa to podobne ako do obočia. tam mám tiež piercing, a tiež bioplastová tyčku už niečo vyše roka, a stále mi to neodrastá, to znamená, že moje telo príjma bioplast veľmi dobre. väčšinou telo príjme lepšie chir. ocel alebo titán. jediný kov mám v chrupavke v uchu asi 2 mesiace a stále ma to bolí.
napriek tomu, že sa to robí podobne, je to o niečo drahšie. cca 10-15€ viac ako napr. prepichnúť obočie. našťastie mám super piercerku, s ktorou sa vždy dá dohodnúť, a jej robota je fakt 100% :)
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Máte niekto piercing pod dolnou perou? Nie v strede, ale na kraji. Nejaké skúsenosti? Nebolí, nezavadzia?
Ospravelňujem sa ak to tu už niekde je, ale toľko strán sa mi prechádzať nechce
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

mr_margera dobre vidim, ze to mas v hranatych zatvorkach z jaziev? :shock: ... alebo su to len zvysky leukoplastu :)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Aiden nie, žiadne hranaté zátvorky :) to bude len od niečoho otlačené, leukoplast som tam nemal.. inak tie zátvorky vypáliť, to je skvelý nápad, páči sa mi také vypalovanie jaziev, ale frajerka by ma zabila za to... :)
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

hoci sa mi zvycajne taketo veci vobec nepacia, povedal by som, ze toto by bolo skvele :)
Prílohy
clip2.jpg
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

máš pravdu, vyzeralo by to podľa mňa super! ja som hrozne na takéto veci, toto vypalovanie jaziev by som niekedy v živote chcel podstúpiť. ešte sa mi hrozne páčí podkožný implantát, to si chcem niekedy tiež dať urobiť...
nauraa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nauraa »

Adry napísal:Máte niekto piercing pod dolnou perou? Nie v strede, ale na kraji. Nejaké skúsenosti? Nebolí, nezavadzia?
Neboli, a ak si zvolis spravnu dlzku toho piercingu tak ani nezavadzia.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa IMI »

jackb napísal:ludia a ratat medzi piercing aj briliant v zube???
lebo v tom pripade mam. je to peckova vec.... aj ked si clovek musi zvyknut ze tam nieco ma... ale kedze som mal kedysi davno fixnystrojcek az take dramaticke to nebolo... ale chce to pravidelne a casto umyvat si zuby-ved sa predsa nebudete zubit na baby so zasvinenymi zubami, vsakze? :wink:
co je presne ten briliant v zube ? lebo ma to zaujima :D .. aby som nebol ot, piercing by som si nedal, niekomu sa to hodi niekomu nie, na sebe si to predstavit neviem :P ..
cejkomaro
Novice
Novice

Príspevok od používateľa cejkomaro »

ja nemám ale páči sa mi, najma v jazyku! bojím sa že by nedopadlo to dobre!!!
Pauli_ka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Pauli_ka »

mr_margera napísal:Dnes mi pribudol ďaľší pierc do mojej zbierky a to konkrétne surface piercing do ľavej ruky. Jedná sa o bioplastovú tyčku dlhú 1,8 mm ktorá je ukrytá pod kožou - z ruky mi trčia iba 2 guličky. Bolelo to dosť keď mi to robila, teraz už to tak nebolí, ale dávam si sakra pozor, aby som s tým niekde nezaprel. Dúfam, že hojenie bude ok, a nebudem si to museť vybrať, lebo to by ma fakt mrzelo - za tie 4 hoďky cca čo to tam mám som si ho strašne obľúbil :)
Možno si budete mysleť, že som fakt prepnutý keď si niečo také môžem dať, vôbec by ma to neprekvapilo, takúto reakciu na to malo 9 z 10 ľudí. Chcel som to vyskúšať, mne osobne sa to veľmi páčilo na obrázkoch, preto som sa rozhodol si to dať. Mám z neho obrovskú radosť, určite neľutujem, že som to podstúpil a hádam keď frajerka rozdýcha toto budem pokračovať :)

je to krásne 8)

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 10:25)
mr_margera napísal:Prosím vás, má tu niekto súsenosti s implantátmi? myslím microdermal, niečo takéto:
http://trendslator.files.wordpress.com/ ... cing-3.jpg

rýchlo sa to hojí len treba dávať pozor na zatrhnutie ,aj s tým mám skúsenosť samozrejme:D..kurevsky sa tým predlži doba hojenia a dosť to bolí.ale za normálnych okolností sa to zahojí rýchlo a ani to necítiť:) o tom ako sa to robí predpokladám už dáke vedomosti máš ja len môžem povedať že sa to dá prežiť,až na to keď mi tam šmátral s tým vnútri pod kožou aby ju oddelil od väziva,to nebolo nič príjemné ,ale to je len chvíľa:) starostlivost spočíva akurát v umývaní antibakteriálnym mydlom aby sa to nezapálilo v prvé dni...odporúčam ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Re: Re:

Príspevok od používateľa jackb »

IMI napísal: co je presne ten briliant v zube ? lebo ma to zaujima :D .. aby som nebol ot, piercing by som si nedal, niekomu sa to hodi niekomu nie, na sebe si to predstavit neviem :P ..
briliant/iny sperk v v/na zube, ze je sperk na/v zube :D neide o ciste dervanie, ale zub sa zdrsni, pribrusi, do vzniknuteho priestoru sa vlozi sperk a zaleje sa to umelou sklovinou, ktorou sa dokoncuju svetlom vytvrdzovane plomby...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Pauli_ka máš dermal? hoď foto
Pauli_ka
Amateur
Amateur

mr_margera napísal:Pauli_ka máš dermal? hoď foto

Obrázok
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

fuuu tak to je husté. klobúk dole!
Pauli_ka
Amateur
Amateur

dakujem,som rada že sa páči:) a tvôj surface ako?nemáš s tým zatiaľ problém že by ti to šlo vyrásť? ja som totiž chcela najprv surface na to isté miesto ,ale keď ma všade doserávali ,že to často telo neprijme a ešte na takom mieste kde si to budem rukávom stále odierať a bla bla bla tak som zvolila istejšiu variantu:D (teda teoreticky podľa rečí istejšiu ,v praxi skúsenosť s tým nemám tak neviem:)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som chcel na to miesto kde mam surface 2 dermaly, ale piercerka mi povedala v podstate to isté čo ty, že to sa bude odierať a pod, tak som sa rozhodol pre tú tyčku do ruky. Teraz sa mi to akurát zapálilo trošku a cítim to takmer pri každom pohybe ruky, ale dá sa to v pohode vydržať. Uvidíme neskôr, ako sa to zahojí.
Teraz ma strašne lákajú podkožné implantáty, rozmýšľam, že by som si niečo dal do pravej ruky, nech viem aké to je, ale neviem, či to frajerka rozdýcha :)
Ako tak pozerám, máme podobnú zálubu v piercoch, či sa mýlim? máš nejaké iné pierce? A aké si používala na tie dermaly dezinfekcie, teda nemáš nejakú vychytávku (okrem antibakteriálneho mydla :D)
Pauli_ka
Amateur
Amateur

no ja som skoro zomrela keď som to mala zapálené:D a každý kto mi do toho náhodou ešte tresol som mala chuť mu rozkopať hlavu...a už som si myslela že mi to seriozne vyjde z tej kože že to sa už nemôže zahojiť podľa tej bolesti a výzoru:D ale boh dal, a moja ruka i ja žijeme spokojne zatiaľ:D
niee práveže nemám bohužiaľ:) až teraz v poslednej dobe ma pochytila tá mánia..furt len som si vravela noo toto si raz dám ,dlho dlho až som sa raz vschopila a šla:D a ako sa aj hovorí keď raz začneš tak nemôžeš prestať tak takisto teraz dúfam že to nieje posledná úprava môjho tela...raz si dám vytetovať na zápästie drum and bass :D a mama s babkou ma vydedia asi len....a vieščo práveže neviem veď som si asi všetko možné na to dávala keď som to mala zapálené ,ale ževraj soľný roztok a nechtíková masť pomáha:) mne osobne pomohla napríklad aj propolisová
čo priateľka moc nie je nadšená tvojou záľubou?:)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

nemám, nepáči sa mi, a ani ho nemôžem mať...

Ak niekto piercing ma tak mi to nevadí, síce príde mi to dosť divne...
Lick
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lick »

piercing nebol prv brany ako okrasa, ale ako akupunktura :-) kazdopadne nije divne ak niekto ma :-) sam som niekedy mal dost, momentalne mi zostal uz len na strede spodnej pery a na jazyku :-) btw dievcence sa nestazuju xD
Napísať odpoveď