Router heslo??
Router heslo??
nazdar neviete jak by som zistil heslo na router??
potrebujem nadstavit firewall len vypytat si heslo nieje ponuke:D 
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Router heslo??
však to ti dali...
Musiíš to mať niekde v papieroch, tam by si mal mať meno, heslo a kadejaké info...
Máš router od T-comu ?
Musiíš to mať niekde v papieroch, tam by si mal mať meno, heslo a kadejaké info...
Máš router od T-comu ?
IamMartinQo napísal:však to ti dali...
Máš router od T-comu ?
ne skusal som zakladne hesla vsetky so som nasel:D nesli cize je zmenene, zmnil ho mamin priatel a pytat ho odneho je zbytocna snaha tak ci sa neda zistit inaksie:D
Nedá. Iba resetovať modem a tým tam dostaneš továrenské nastavenie a heslá.
Lenže to zabudne i nastavenie prístupu na internet a musíš to nastaviť podľa papierov všetko.
Lenže to zabudne i nastavenie prístupu na internet a musíš to nastaviť podľa papierov všetko.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
istotne máš nejaký dedinský net, tam len stlač reštart na 10-20 sec a nastav si ho odznova
@.cov: ja ti presne poviem ako to ide na dedine, 3 rodiny sa zložia na anténu, AP a router (celková cena 8k sk) aby sa mohli pripojiť, samozrejme provider to zahesluje a ty k tomu nemáš prístup, potom o rok na to zistíš, že tam nieste pripojení traja ale siedmi, provider ti o tom nič nepovie a tí štyria nemuseli platiť za aparatúru nič.
@.cov: ja ti presne poviem ako to ide na dedine, 3 rodiny sa zložia na anténu, AP a router (celková cena 8k sk) aby sa mohli pripojiť, samozrejme provider to zahesluje a ty k tomu nemáš prístup, potom o rok na to zistíš, že tam nieste pripojení traja ale siedmi, provider ti o tom nič nepovie a tí štyria nemuseli platiť za aparatúru nič.
moze mi niekto pomoct s nastavenim hesla na router? pls... napis cez ss