Jednoduchá internetová hra
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Jednoduchá internetová hra
Je to pravdepodobné.
To čo hovorí chrono nepotrebujeme, chce to len dynamický script, ktorý bude automaticky raz za nejaký čas kontrolovať isté veci.
To čo hovorí chrono nepotrebujeme, chce to len dynamický script, ktorý bude automaticky raz za nejaký čas kontrolovať isté veci.
hmm, ako myslis 
potom ked to bude "verejne pristupne a hratelne" hodte link
potom ked to bude "verejne pristupne a hratelne" hodte link
Uz sa na tom pracuje ci ako?
sedlák napísal:Cavte chalani, este vas to neprešlo?? ak nie, tak sa rad pridam, v "mladosti" som si vytvoril hokejovy online manazer, ale padlo to, malo vedomosti a pod ...
a viem samozrejme html, cssphp, mysql, ako tak ajax a js (ucim sa, mam na stole 500 stranovu knizku) :d
Odkaz Martinovi, ze je lama a nech sa nauci pracovat v kolektive. Takto moze kodit akurat tak sam. Naco si si potom na zaciatku zhanal ludi, ked jeden to nechce robit kvoli tomu, ze bude mat "neprehladny kod"? Existuju urcite pravidla pri praci v kolektive, pri ktorych treba brat ohlad aj na ostatnych kolegov a podla toho pisat kod. A ak sa vyskytnu nejake problemy - nevadi - aspon sa naucite. Trosku ponadavate na seba, ale ziskate skusenosti pri praci v time. Chce to vsak len trosku viac komunikacie a ohladuplnosti. Navyse ked si v porovnani s tvojimi ostatnymi kolegami pozriem, co ovlada "sedlak", tak nechapem, preco by si ho do timu nemohol vziat.L.E.n napísal: Pozri, Martinovi vadilo už keď sme boli traja, pretože vraj to budeme mať v kóde neprehľadné, tak to chcel naprogramovať sám, teraz si vezmi koľko nás je.
-
TGiJack
Medium Star
peeekne im vraviš 
Ti dam taku lamu, ze ti sopel oko vybije.
To, ze som v kolektive nikdy nepracoval a neviem si to predstavit je snad moja vec... Nazor som zmenil a idem do toho naplno, tak neviem, preco sa rozkrikujes, ked nemas aktualne info.
To, ze som v kolektive nikdy nepracoval a neviem si to predstavit je snad moja vec... Nazor som zmenil a idem do toho naplno, tak neviem, preco sa rozkrikujes, ked nemas aktualne info.
Ked o tom piseme na fore, tak to uz asi len tvoja vec nie je (kedze sa tato informacia dostala aj medzi nas). Avsak je mi jasne, ze to zacal rozoberat tvoj sef.Mmartin napísal:To, ze som v kolektive nikdy nepracoval a neviem si to predstavit je snad moja vec...
Ak si si to rozmyslel na zaklade mojho postu, tak v tom pripade mali vyzbam napisat to co som napisal vyssie a sopel mi oko moze kludne vybit. Ak nie, tak ver, ze si sa rozhodol spravne, aj ked obcas si mozno budes mysliet ze nie.Mmartin napísal:Nazor som zmenil a idem do toho naplno, tak neviem, preco sa rozkrikujes, ked nemas aktualne info.
Nie, nerozhodol som sa na zaklade Tvojho postu 
ale to nič nemani na tom že si lama
//neber to vazne
)
-
PhYs0c
King
zobral to vazne a povedal ze do timu ani nepachnes 
prv som zaujema aj mal, ale teraz uz ee .. presne koli takym lamkam, co su mudri jak radia ale nevedia sa ani napojit na db
)))
-
L.E.n
Light Star
Škoda, lebo my sme názor zmenilisedlák napísal:prv som zaujema aj mal, ale teraz uz ee .. presne koli takym lamkam, co su mudri jak radia ale nevedia sa ani napojit na db)))
Nenecham sa predsa ohovarat vlastnym teamom ><
Naco z toho robite reality show. Napiste radsej ako pokracujete, co to bude, nove info, proste nieco plnohodnotne
-
PhYs0c
King
ale nie celym teamom, ja som sa to dozvedel prave teraz.. 
-
L.E.n
Light Star
Kto ťa ohováral? Milan si len robil srandu...Mmartin napísal:Nenecham sa predsa ohovarat vlastnym teamom ><
-
TGiJack
Medium Star
ohovaral by som vtedy keby som širil klamstvoL.E.n napísal: Kto ťa ohováral? Milan si len robil srandu...
...teraz k veci, stale hladame niekoho kto by sa k nam pridal SQL + PHP (fajne by bolo keby vedel aspon aketake zaklady OOP a pocul aj o MVC)
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 16:00)
ohovaral by som vtedy keby som širil klamstvoL.E.n napísal: Kto ťa ohováral? Milan si len robil srandu...
...teraz k veci, stale hladame niekoho kto by sa k nam pridal SQL + PHP (fajne by bolo keby vedel aspon aketake zaklady OOP a pocul aj o MVC)
-
refr0
Star
mno vypada to fakt cudne hadate sa tu ako male deti ale hadam tu krizu prekonate a nieco zacnete
ale ak by ste presli an asp.net technologiu dajte vediet 
-
marek125
Zablokovaný
Čávte ked tu hru spravite pošlite link
A vela štastia
A vela štastia
-
PhYs0c
King