Team Fortress 2
Re: Team Fortress 2
Drunken F00l dostal GW, to urcite nie je zmanipulovane :-/
-
Tailor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Resetuje sa každý štvrtok/piatokCorn Flake napísal:Už ho resetovali
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2010, 10:04)
Len odhadol čas 2krát mu to už vyšlo, nieje to random ale musíš crafnúť počas tej formulybeardie napísal:Drunken F00l dostal GW, to urcite nie je zmanipulovane :-/
akej formuly?
-
Runes
Addict
Mna to uz nebavi ted pustim TF2 a hned mi padne GW kukajte 
-
Tailor
Medium Star
nechcel prezradit (kazil by tym ten update)beardie napísal:akej formuly?
takze to nie je uplne random
ja som mal cez 70 itemov a uz mam len 17
,vsetko som rozbil a zbytocne 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ja som si polku itemov pocraftoal a aspoň som vycraftoval hat 
aj ja som si craftol toho dost a mam trojitu ciapku
http://www.tf2items.com/id/beardie
http://www.tf2items.com/id/beardie
Ten novy gadget na ovladanie sentryni: kedze sentryna bude strielat rychlejsie a nebude nikto kto by do nej buchal tak rychlo dojdu naboje. Takze spycheck pada a malo municie by som bral za velke negativum. A aj to ze spy bude mat ulahcenu pracu, len to sapne a ma pokoj.
stlacis Q, obuchas za 3 sekundy co bude neaktivna, pritom jej doplnis "zivot" a naboje a mozes mierit a strielat dalej
Prave kvoli takymto veciam je TF2 stale vyvazenerochedo napísal:Ten novy gadget na ovladanie sentryni: kedze sentryna bude strielat rychlejsie a nebude nikto kto by do nej buchal tak rychlo dojdu naboje. Takze spycheck pada a malo municie by som bral za velke negativum. A aj to ze spy bude mat ulahcenu pracu, len to sapne a ma pokoj.
Lenze ked ju budes ovladat tak budes skryty, lebo nemozes naraz ovladat aj sentry aj engieho... takze pochybujem ze budes stat niekde vedla sentrynibeardie napísal:stlacis Q, obuchas za 3 sekundy co bude neaktivna, pritom jej doplnis "zivot" a naboje a mozes mierit a strielat dalej
engiho so sipkami aby sa pohyboval a mysou smer strielania
kecasRunes napísal:Mna to uz nebavi ted pustim TF2 a hned mi padne GW kukajte
Skryty nebudes, pretoze tym ovladacom musis mierit na sentry. Ja to vidim tak, ze na uplatnenie bude treba postavit 2 sgs vedla seba, pricom jeden engie ich bude opravovat a dobijat a druhy bude svoj sg ovladat a spycheckovat.rochedo napísal: Lenze ked ju budes ovladat tak budes skryty, lebo nemozes naraz ovladat aj sentry aj engieho... takze pochybujem ze budes stat niekde vedla sentryni
dnes poobede hrate? chcem porobit nejake spolocne achy za medica, tak by som potreboval pomoct
No som zvedavy kto tuna z fora ziska ten zlaty hasak 
No musim uznat ze ten drop system stale je nejaky divny. Stale mi padaju len tie blbosti za medika, pyra, scouta a heavyho. Ziadne hatky ci comunity zbrane. Od januara som ziskal zatial jednu hatku. Parada.
No musim uznat ze ten drop system stale je nejaky divny. Stale mi padaju len tie blbosti za medika, pyra, scouta a heavyho. Ziadne hatky ci comunity zbrane. Od januara som ziskal zatial jednu hatku. Parada.
Hmm ok, znie to zaujimavo. Som zvedavy na gameplay 
-
Runes
Addict
no vraj sa to da craftnut len
a sanca ze to padne je 0,0158% ci tak dako
aspon tka dako tam chatovali pocas hry , kolko itemov potrebujem na craft mele wepapon ???