P: 2x CD KEY Counter-Strike: Source

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

P: 2x CD KEY Counter-Strike: Source

Príspevok od používateľa rados915 »

Mám 2 gifty hry Counter-Strike: Source. Ide o plné digitálne verzie hry Counter-Strike: Source. Po prijatí peňazí na môj účet odošlem gift na vami zadaný nick. Cena jedného giftu je 10 Eur. Kontaktovať ma môžete cez mail, hojka, steam alebo ICQ (všetko nižšie).

Hojko: http://www.hojko.com/member13333.html
STEAM: http://steamcommunity.com/id/ras915

// 4.8.2010 0:27: Zmenená cena z 13 Eur na 10 Eur
-=olddaddy=-
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: P: 2x CD KEY Counter-Strike: Source

Príspevok od používateľa -=olddaddy=- »

hmm ked pred tyzdnom bola na steam store akcia za 5 eur neviem neviem ci sa ti to podari predat za 13 euro teraz - trh je presyteny, kto chcel si kupil....
rados915
Guru
Guru

-=olddaddy=- napísal:hmm ked pred tyzdnom bola na steam store akcia za 5 eur neviem neviem ci sa ti to podari predat za 13 euro teraz - trh je presyteny, kto chcel si kupil....
Viem, ale tak mne sú tie účty na nič a vyhodil som za to 30 eur a kamoši si to nezobrali...A hádať sa s nimi aby si to zobrali nepotrebujem, tak to chcem predať.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

daj sem STEAM ID uctov, nech si pozrieme kedy boli kupovane STEAM key-e...
rados915
Guru
Guru

Fuxxo napísal:daj sem STEAM ID uctov, nech si pozrieme kedy boli kupovane STEAM key-e...
Niekto asi nevie čítať.

Ešte neboli použité, mám to ako gift uložené v mailoch. Takže prípadný záujemca si môže hru pridať na svoj steam (ak už ho má) alebo vytvoriť nový účet, je to na ňom.

//autoeditácia príspevku (25 Júl 2010, 23:16)
Vďaka Valve Support, ktorí mi vrátili ukradnuté gifty obnovujem túto tému. Ak má niekto záujem o hru, nech mi napíše na jeden z kontaktov vyššie. Po prijatí peňazí na môj účet odošlem gift na vami zadaný steam nick.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Rados, ako ti mohol niekto tie gifty ukradnut z uctu? Naozaj by ma to zaujimalo.
rados915
Guru
Guru

icefiresr napísal:Rados, ako ti mohol niekto tie gifty ukradnut z uctu? Naozaj by ma to zaujimalo.
Ja som mal gifty kúpené na emaily. Čiže mi tam prišli linky. Keďže som tie gifty predával, tak som dal ponuky na fóra a pod. Ozval sa mi nejaký Čech, ktorý ma oklamal. Ja debil som napísal, že ak mi dá dôkaz o prevedení peňazí, tak pošlem tie gifty. Sfalšoval screen z IB a viac sa neozýval. Takže gifty mi neboli ukradnuté z účtu, ale podvodom/krádežou ich získal dotyčný. Ja som tak prišiel o 2 gifty v hodnote 30 Eur. Spamoval som kvôli tomu niekoľkými emailmi dotyčnú banku, no nepomohli mi, ale Valve áno. Tu je o tom téma: http://www.hojko.com/prevod-penazi-cesk ... 44134.html

//autoeditácia príspevku (29 Júl 2010, 19:10)
Up

//autoeditácia príspevku (02 Aug 2010, 19:44)
Up

//autoeditácia príspevku (04 Aug 2010, 0:28)
Zmenená cena z 13 Eur na 10 Eur.

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2010, 0:51)
Up
Zamknuté