len tam je to moc zlozito spravene kedze je to už nato zameraný projekt ..malby som mat niečo aj niekde na disku čo bolo ovela jednoduhsie ale zato nespolahlive
napis mi co potrebujes a ja ti to spravim vo flashi rozmer tlacitka farby (popripade mi posli obrazok ze ako si predstavujes to tlacitko) a aky zvuk chces. a co by malo to tlacitko po stlaceni robit? presmerovat ta na zadanu URL alebo odpalit atomovku? aj to napis pls
weroro napísal:napis mi co potrebujes a ja ti to spravim vo flashi rozmer tlacitka farby (popripade mi posli obrazok ze ako si predstavujes to tlacitko) a aky zvuk chces. a co by malo to tlacitko po stlaceni robit? presmerovat ta na zadanu URL alebo odpalit atomovku? aj to napis pls
prosim sprav mi tlacitko čo hackne NBU na vzhlade mi nezaleži, ako song tam chcem mat "3dni ma nahanali aj tak ma nedostali" skušal som NBU123 ale to uz nejde vopred dakujem
teraz neviem ako to mam chapat. ci dalej zartujes ako ja alebo sa vysmievas :Dtu atomovku som tam napisal z ironickeho hladiska lebo ked robis flash tak potrebujes vediet presne na co to bude sluzit neda sa urobit univerzal
weroro napísal:teraz neviem ako to mam chapat. ci dalej zartujes ako ja alebo sa vysmievas :Dtu atomovku som tam napisal z ironickeho hladiska lebo ked robis flash tak potrebujes vediet presne na co to bude sluzit neda sa urobit univerzal
ja sne ze zartujem ..mna totiž prišerne pobavila ta bomba