záloha (acrosin) - otázka

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
patress
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

záloha (acrosin) - otázka

Príspevok od používateľa patress »

Zdravím práve som si doladil novonainštalovanú Win. seven na môj notebook. všetky programy, ovládače, nastavenia, kontá, a pod. Disk mám rozdelený na dve oddiely. (C,D) Na "C" je čisto iba systém a MS office. plus nejaké drobné programy ktoré sa nedali nainstalovat na iný ako sys. disk. Na "D" Mám vytvorený priečinom Program Files. V tomto priecinku sú roztriedené priecinky, v kt. mám nainštalované všetky programy. A teda potrebujem si vytvoriť zálohu (celkovú) cez acronis. Jednak si ju uložím na externý disk do buudúcna, keby sa niečo stalo a na druhej strane mám rovnaký NB na ktorý ro chcem rovno dať.. Myslím tým obnoviť to na druhom nb zo zalohy, kt. bude vytvorená na tomto nb.

A teda ked na druhom nb naformátujem disk. A na mojom vytvorím zálohu. Poom ju jednoducho obnovím na druhom NB.. pojde to?

Ak áno strucne ako to urobit, nakolko mám veci nainštalované na inom ako SYS disku.

Vdaka
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: záloha (acrosin) - otázka

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ten druhy notebook je uplne rovnaky?
ak ano a aj tam bude rozdeleny disk a obnovis oba disky tak by to malo ist. XPcko takto slo. jedine co bol problem bola aktivacia, ale to sa da vyriesit.
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

aktivácia problém nieje... nieje to legálna sedmička. čiže jednoducho urobím zálohu oboch oddielov a potom ju obnovím na druhom nb? (áno je to ten istý model) prípadne ju obnovím na mojom neskor, ked sa niečo posere?

A vie niekto priblizne ako toto vsetko urobím?

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 5:35)
Teda som urobil zálohu oboch oddielov naraz. A teda keby mi teraz dajme tomu padol system.. tak naformatujem disk hodim do mechaniky boot CD ktore som v acronise vytvoril , obnovim zalohu a budem mat FUNKCNY sysetm tak ako o mam teraz zo vsetkymi nastaveniamy , nainstalovanymi programamy, ovladacmy plus data samozrejme atd atd... teda presnu kopiu?
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

presne tak.
Napísať odpoveď