FIFA World Cup South Africa 2010
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
ved to sa dozvieš a ak nebude jesť tak bude remíza 
Tak a som strašne zvedavý kto odíde s prvým titulom a kto bude neskutočne smutný!
Spanieli uplne zasluzene zvitazili, boli po vsetkych strankach lepsi. Ono sa len utvrdilo to co som naznacoval na zaciatku. Tie skvele Nemecke vykony pramenili len z toho ze dali prvy viac menej nahodny gol jak proti Anglicanom tak proti Argentine.
Inak Puyolov gol nadherny, pekne zavesenie sa do vzduchu, este aj chudaka Piqueho zbural
Inak Puyolov gol nadherny, pekne zavesenie sa do vzduchu, este aj chudaka Piqueho zbural
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dunlop napísal:Tuším si kúpim chobotnicu a budem stávkovať vo veľkom
1. Spanielsko
2. Holandsko
3. Nemecko
tak co dava niekto na chobotnicu vysiu sumu? 
neviete co povedala chobotnica kto bude majster sveta
-
nestik
Medium Professional
No ak ju nemci nezjedia od zlosti ze vypadli tak snad "ukaze".
tu je aj VIDEO rozmyslam ci stavit abo nestavit nejaku 3-cifernu sumu .. som v rozpakoch 
-
nestik
Medium Professional
Presne takto by som aj tieto zapasy tipoval...
Ja držím palce jednoznačne Holandsku. Boli to mojí favoriti už od začiatku turnaja a celkovo je to moja obľúbená futbalová krajina. Robben je najlepší.... 
-
nestik
Medium Professional
Robben nevie nic ine len jednu klucku a dobre filmovat. A Holandsko celkovo hra dost skaredy futbal na tychto MS. Beriem ze prestali hrat na krasu a hraju na vysledky ale uspavaju hru.
s tou chobotnicou to je podvod, oni vedia co urobit aby si vybrala jednu konkretnu škatulu a ja tiez 
Ked to je podvod tak velmi pofiderny.. preco sa potom ta "podvonica" 6krat trafila spravne ked sa nemylimgogo956 napísal:s tou chobotnicou to je podvod, oni vedia co urobit aby si vybrala jednu konkretnu škatulu a ja tiez
Trussardi
ti ktori tu chobotnicu vycvicili, idu podla nejakych tipov od ludi ktory sa v tom vyznaju a zatial mali proste iba velke stastie ze im to aj vyslo. Ale uvidis ze to skonci, a chobotnica bude hadat stale menej presne. Je to iba nahoda, su proste obdobia ked sa trafis a ked nie.. A hlavne si pozri vsetky dostupne videa ked vyberala, nezda sa ti na nich nieco podozrive?
V minulosti sa uz kopla, tiez predpovedala a celkom slusne, ale niektore zapasy netrafila..
ti ktori tu chobotnicu vycvicili, idu podla nejakych tipov od ludi ktory sa v tom vyznaju a zatial mali proste iba velke stastie ze im to aj vyslo. Ale uvidis ze to skonci, a chobotnica bude hadat stale menej presne. Je to iba nahoda, su proste obdobia ked sa trafis a ked nie.. A hlavne si pozri vsetky dostupne videa ked vyberala, nezda sa ti na nich nieco podozrive?
V minulosti sa uz kopla, tiez predpovedala a celkom slusne, ale niektore zapasy netrafila..
-
Ba-Yo
Light Professional
mozno mas pravdu ,ale ta chobotnica je z Nemecka a semifinale tipovala pre Spanielsko ... to je trochu blbe aby nemci (ktory hrali predtym viac ako dobre) chceli prehrat ked sa dostali tak dalekogogo956 napísal:s tou chobotnicou to je podvod, oni vedia co urobit aby si vybrala jednu konkretnu škatulu a ja tiez
Ba-Yo
ten ktory im dava profesionalne tipy, tak vedel ze Nemecko je vo velmi dobre forme, a zaroven chcel svojim "pomastit brucho" takze predikoval Nemcov, ale Spanieli su uplna špička a preto uz svojim az tak neveril.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_the_Octopus#See_also
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 18:41)
a Spanielsko - Holandsko sice menej, ale podla mna to Spanieli vyhraju a nepotrebujem k tomu ani ziadnu chobotnicu
Skuste si pozriet tie videa.
ten ktory im dava profesionalne tipy, tak vedel ze Nemecko je vo velmi dobre forme, a zaroven chcel svojim "pomastit brucho" takze predikoval Nemcov, ale Spanieli su uplna špička a preto uz svojim az tak neveril.
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_the_Octopus#See_also
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 18:41)
kludne stav, Nemecko-Uruguaj je vysledok uplne jasny,Trussardi napísal:tu je aj VIDEO rozmyslam ci stavit abo nestavit nejaku 3-cifernu sumu .. som v rozpakoch
a Spanielsko - Holandsko sice menej, ale podla mna to Spanieli vyhraju a nepotrebujem k tomu ani ziadnu chobotnicu
Skuste si pozriet tie videa.
gogo956: v pohode.. nevedel som ze ten zivocich uradoval aj v r.2008
je to svojim sposobom unikat
kazdopadne davam trojciferne cislo na nemecko a spanielsko
ale poistil som to aj par eurami na uruguay a holand
kazdopadne davam trojciferne cislo na nemecko a spanielsko
ale poistil som to aj par eurami na uruguay a holand
-
nestik
Medium Professional
Ja co som si vsimol cudne na tich videach, tak jedine to ze vzdy vitaz zapasu bol v pravej nadobe, z ktorej si chobotnica vzdy vybrala jedlo. A tiez by som tipoval Spanielsko aj Nemecko aj bez chobotnice
Podla mna holandanom sa to este nepodari a "finalovu smolu" si este par rokov ponechaju.