Prosim Vas potreboval by som zistit v MO Excel tieto veci :
1. Da sa ze v harku 1. zadam urcity text, a ten sa mi odkaze v hlavicke harku 2. ako " Nazov: "text" " ?
2. Mam prvok ActivX v harku1 "Pole so zaznamom", nacitam do neho napr 6 pomenovanych prvkov, odkazem ho niekde ci uz formou $B$10 alebo B10 a zobrazi sa mi len cislo indexu na ktore odkazuje a NIE ten nazov ktory potrebujem. Da sa to spravit ? alebo ine riesenie takymto vyberom ?
dik vopred
Excel help
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Excel help
Myslis tak, ze v Harku 1 v bunke A1 mas nejaky text, takze v Harku 2 das do bunky toto: ="Nazov: "&List1!A1 (pripadne List1 nahradis slovom Hárok1, zalezi od Office).
Re: Excel help
nie nie, toto by bolo do bunky, ale ked si dam rozlozenie strany pre tlac, aby sa to zobrazilo priamo v hlavicke dokumentu.
Celkovo to myslim tak, ze ked budem tlacit Harok2 (napr 6 stranovy doc), v hlavicke na kazdej strane sa mi zobrazi okrem cisla strany (ktora / z kolkych) na pravej strane aj v strede Nazov:"Text" a text zadavam na harku1 v hocijakej bunke.
Celkovo to myslim tak, ze ked budem tlacit Harok2 (napr 6 stranovy doc), v hlavicke na kazdej strane sa mi zobrazi okrem cisla strany (ktora / z kolkych) na pravej strane aj v strede Nazov:"Text" a text zadavam na harku1 v hocijakej bunke.