Prehry,vseobecne,ako sa s nimi vysporiadavate?
Prehry
Re: Prehry
v čom prehry? prehra v športe , prehrať peniaze v športke/ na tiketoch? neako nechápem
Vseobecne/pre kazdeho je prehrou nieco ine,niekto citi ako osobnu prehru,ked pride o velky balik penazi,druhy ak strati zivotneho partnera,iny zase ak pride prenho o lukrativne zamestanie a atd rozne/Filipito napísal:v čom prehry? prehra v športe , prehrať peniaze v športke/ na tiketoch? neako nechápem
Ako sa k nim staviate,vzdy so vztycenou hlavou-hrdo,alebo dokazete pokorne prijat sled udalosti,zmierit sa-akceptovat ?
//autoeditácia príspevku (07 Júl 2010, 21:29)
Ak budu aj nejake odpovede,si rada precitam
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kazda prehra je dobrym stimulom k dalsiemu zlepseniu a tak sa ich aj snazim brat
zobrat si z toho nieco a neutapat sa zbytocne dlho v tom co uz nemozem vyhrat spat 
konkretne riesenie ? ... ponadavat si, pokecat o tom s niekym, nejak upustit paru a nastartovat sa na nieco ine
konkretne riesenie ? ... ponadavat si, pokecat o tom s niekym, nejak upustit paru a nastartovat sa na nieco ine
Potom super ked sa tak lahko dokazes preorientovat.V podstate tiez hodim za hlavu ale v duchu ma to stve,asi neviem prehravat
,asi to beriem podla hesla,ze najvecsia prehra je vzdat sa",co je obcas aj vyhodne,no ale vecsinou je to zle,kedze by si clovek mohol usetrit vela zbytocneho az" trapenia.Tak rozmyslam ako z toho von
-
bolek
Guru
Prehry by nás mali posúvať dopredu, čo je aj pravda. Pokiaľ ich nie je veľa za sebou a pôsobia priveľmi demotívne. Inak si to nechám prejsť hlavou, zhodnotím si, čo som pre to spravila, čo bola moja chyba, prípadne čo som mohla spraviť lepšie, ale je to už aj tak zbytočné. Väčšinou bývam smutná, musí to prejsť a potom to už ide. 
-
Janio
Zablokovaný
Môj život je prehra... tak som si už nato zvykol, a keď prehram hocikde (šach, šport, stávku) mi to je jedno pokiaľ neprehrám peniaze
Vtedy ma to začne v duchu viac menej hnevať že som sa nemal staviť o penizae. Premyslím si čo som mohol spraviť lepšie, kde bola chyba že som prehral atď. ale povznesiem sa na tým 
Jee my sme kolegoviaJanio napísal:Môj život je prehra... tak som si už nato zvykol, a keď prehram hocikde (šach, šport, stávku) mi to je jedno pokiaľ neprehrám peniazeVtedy ma to začne v duchu viac menej hnevať že som sa nemal staviť o penizae. Premyslím si čo som mohol spraviť lepšie, kde bola chyba že som prehral atď. ale povznesiem sa na tým
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 0:07)
Ano,hlavne ked sa toho nakopi,vtedy sa clovek moze uz fest zblaznit,vtedy ma pocit ze mu uz aj zachod spadne na hlavu.Ale ani to by nebola este ta najvecsia galiba,skor tie zalezitosti,s ktorymi viem,ze uz nemozem pohnut a predsa sa nedokazem od nich oslobodit,aj som si posmutila,aj som si rozumovo odovodnila,aj si jednu v duchu vylepila nech sa konecne hlupana spametam,cez to vsetko,asi fakt to egobolek napísal:Prehry by nás mali posúvať dopredu, čo je aj pravda. Pokiaľ ich nie je veľa za sebou a pôsobia priveľmi demotívne. Inak si to nechám prejsť hlavou, zhodnotím si, čo som pre to spravila, čo bola moja chyba, prípadne čo som mohla spraviť lepšie, ale je to už aj tak zbytočné. Väčšinou bývam smutná, musí to prejsť a potom to už ide.
-
bolek
Guru
Možno len veľmi všetko analyzuješ. To robím aj ja a zbytočne sa zaťažujeme niečím, čo už aj tak nezmeníme. Chuť vykašľať sa na všetko máme asi sem tam každý, ale je zaujímavé, že vždy nájdem niečo, kvôli čomu idem ďalej, aj keď široko ďaleko nevidím nádej. Asi je to nejaký pud sebazáchovy, nevzdať sa a bojovať.
Keď si kamarát minule stavil na viťazstvo Brazílie za 100€ a o deň neskôr 50€ na víťazstvo Argentíny. Oba zápasy mu nevyšli a nebolo mu nejak do reči. 
Nepotesi,ale su aj horsie veciPlasmon napísal:Keď si kamarát minule stavil na viťazstvo Brazílie za 100€ a o deň neskôr 50€ na víťazstvo Argentíny. Oba zápasy mu nevyšli a nebolo mu nejak do reči.
//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 13:13)
Ach ano analyzovat to je mojebolek napísal:Možno len veľmi všetko analyzuješ. To robím aj ja a zbytočne sa zaťažujeme niečím, čo už aj tak nezmeníme. Chuť vykašľať sa na všetko máme asi sem tam každý, ale je zaujímavé, že vždy nájdem niečo, kvôli čomu idem ďalej, aj keď široko ďaleko nevidím nádej. Asi je to nejaký pud sebazáchovy, nevzdať sa a bojovať.
a vzacna vlastnost,ist proti vetru
Napríklad prehrami v šachu sa človek učí. Hlavne ak prehrá proti silnejšiemu súperovi.
Výhra ťa poteší.
Prehra ťa poučí.
Výhra ťa poteší.
Prehra ťa poučí.
-
Janio
Zablokovaný
ithory - tak je to pekné, ale žiť z toho nebudem, a už vôbec sa zato nenajem 
Tak jasnacka ze z niecoho musime aj "zit,len mi to pripadalo,ze jedina tvoja radost zo zivota sa scvrkla na "kolko,prip kolko to hodi a to by bola dobra blbost,mozem sa mylit samoJanio napísal:ithory - tak je to pekné, ale žiť z toho nebudem, a už vôbec sa zato nenajem
Ja som velmi sutazivy clovek. Prehra ma v mladosti vedela az rozplakat. Dnes uz vsak nie ale prehra ma vzdy potrapi, obzvlast ked ide o nieco. (prestiz) Isiel som vzdy naplno do coho sa len dalo. Ale naopak prehra moze vzdy aj pomoct.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
musim vyslovene nesuhlasit ... keby som mal tolko, ze by som sa nemusel starat, tak by som sa mohol venovat iba veciam co by ma robili stastnym ... su sice veci co si za peniaze nekupis, ale tych co si kupis je omnoho viacithory napísal:A na prachy sa vyser,tie este nikoho stastnym nespravili,to mi mozes verit.
Kvantitu nez kvalitu?nordkapp_pb napísal:musim vyslovene nesuhlasit ... keby som mal tolko, ze by som sa nemusel starat, tak by som sa mohol venovat iba veciam co by ma robili stastnym ... su sice veci co si za peniaze nekupis, ale tych co si kupis je omnoho viac
//autoeditácia príspevku (09 Júl 2010, 16:22)
alebo paradox,clovek sa pachti,chce za kazdu cenu dosiahnut a po case zisti,ze v skutocnosti nebolo o co stat,v pod prip je prehra asi tou najvecsou vyhrou,plus ho v okamihu neuspechu prinuti aj k istej pokore,co nie je obcas zas az tak na skoduPsychoS napísal:Ja som velmi sutazivy clovek. Prehra ma v mladosti vedela az rozplakat. Dnes uz vsak nie ale prehra ma vzdy potrapi, obzvlast ked ide o nieco. (prestiz) Isiel som vzdy naplno do coho sa len dalo. Ale naopak prehra moze vzdy aj pomoct.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ithory - a kto ma tu moc poveat co spravne je a co nie ? a v akej miere nieco dobre je a v akej uz nie ? ... pri niecom objektivnom sa to povedat da, ale pri niecom takom ako je rebricek hodnot ? ... kto moze rozhodnut o tom ze je zle mat peniaze vyssie ako lasku ? rebricky hodnot su iba o tom konkretnom cloveku a o tom co ho naplna - a na to mu nemoze nikto siahat
... ano mozes sa pozerat cez prsty ale neda sa povedat ze by to malo byt zle 
keby si vsetky najradsej spalila, tak ich radsej posli mne - cislo uctu cez SS
ja ti s kludnou dusou pomozem od tvojho problemu, budem s tebou niest tvoje materialne bremeno, ktore ta tazi a nemozes kvoli nemu videt krasu sveta
...
keby si vsetky najradsej spalila, tak ich radsej posli mne - cislo uctu cez SS
-
mirak2
Hardcore addict
nakolko som sportovec, tak viem prehravat, pokial prehram cestne...pokial nie, tak som nenormalne nasraty..nie deprimovany, sklamany ani nic podobne...proste nasraty, na cely svet
ale myslim ze kazda prehra ma posuva dalej..mozno viac dalej ako vyhra
ale myslim ze kazda prehra ma posuva dalej..mozno viac dalej ako vyhra
-
Janio
Zablokovaný
ithory - V dnešnom materiálnom svete okrem peňazí nemá hodnotu nič, bohužial ani život... Takže u mňa peniaze sú na dosť vysokom mieste, síce za peniaze si všetko nekúpim (napr. láska) no lepšie je byť boahtý bez lásky, ako chudobny s dlhmi a taktiež bez lásky
Ehm, a zaujímalo by ma ako by vyzeral život bez penazí to by som z obchodu zobral asi všetko
nordkapp - Ja mám iba dlhy aj tie si rád zoberieš ?
Poprípade ti dám môj debet
(4-fun) 
nordkapp - Ja mám iba dlhy aj tie si rád zoberieš ?