Pro Evolution Soccer 2010
-
BiBo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pro Evolution Soccer 2010
mam to nainštalovane ako samotnu hru na D-čku no a patch mam v C-čku a proste nechce to is hocjak už proste tie zostavy nie a nie zmeniť a ten manchester tam je stale namiesto noveho zelandu, plus tam by mala byť aj Bundes liga ale všetky tímy maju nazvy Team a pismeno abecedy a hračov s nazvami player 1 , player 2 a tak dalej... plus je tam plno takych tímov že maju logo rakuskej zastavy a nie su pomenovane.. plno chyb proste...
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 12:04)
pošlite mi sukromnou aspon link na stiahnutie ked už ine nie či vobec nemam chybu v patchi... alebo že skadial ste to sťahovali prosim
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2010, 12:04)
pošlite mi sukromnou aspon link na stiahnutie ked už ine nie či vobec nemam chybu v patchi... alebo že skadial ste to sťahovali prosim
som nahodil PES cista instalacia, dal som official patch od konami 1.03 dal som na neho crack a hodil som tam Pesedit patch 3.3 . lenze pri spusteni hry mi vypise, ze chyba niaky subor .dll a hra sa zapne, lenze nie v nej patch. Co to? Aky dll. subor mam stiahnut?????????????
-
lekoklatik
VIP
urcite ti nenapise "missing niaky.dll"
Napis aky
Napis aky
Jojo, isto henten d3dx neviem koľko .dll, ten musíš stiahnuť a hodiť ho do priečinku kde máš PES nainštalovaný, hoď sem screen alebo presný názov toho .dll 
Cus guys, nechce sa mi listovat 30 stranova tema .. nevie niekto o nejakom kvalitnom patchi World Cup pre PES10? Lebo ten na FIFU je strasny, preto sa pytam tu 
omg, netreba ti listovať 30 strán, stačilo by pozrieť 1-2 strany do zadu. Sleduj stránku pesedit.com a tam nájdeš všetko potrebné..
caute mam taky problem zapnem pes a je cierna obrazovka nic sa nedeje ale seknute to nieje viete mi poradit?
skús nové ovládače na grafiku, čo máš akú grafickú?
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 10:21)
Ravolt, nepíš mi SS. Ovládače si zožeň na oficiálnej stránke tu : http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
//autoeditácia príspevku (10 Júl 2010, 10:21)
Ravolt, nepíš mi SS. Ovládače si zožeň na oficiálnej stránke tu : http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
tie ovladace som skusal ale nejde
Máš hru cracknutú? Inštaloval si nejaký patch? Určite si ťahal dobré ovládače? Podporuje tvoja grafická Pixel Shader 3.0?
ako zistim ci podporuje pixel a hru cracknutu mam patch ne urcite som tahal dobre ovladace
prosim vas ludia ako nainstalujem oficialny patch na cracnkutu verziu PES 2010..uz som z toho zufaly vobec neviem ako..nic mi to s tou hrou nespravi ked to tam davam
ospravedlnujem sa ak sa to tu uz niekde riesilo, ale nechce sa mi to moc hladat v 30 stranach.
Dakujem za odpovede
ospravedlnujem sa ak sa to tu uz niekde riesilo, ale nechce sa mi to moc hladat v 30 stranach.
Dakujem za odpovede
Tomas-man : Nainštaluješ PES 2010, spustíš, vytvorí sa ti profil, vypneš, nainštaluješ Patch v1.3 spustíš hru, System Settings-Download, samo ti začne tahať update, po skončení vypneš PES a nahodíš WC2010 patch a potom 1.1 fix naňu.
SSemteXX : a netreba potom este nato nejaky dalsi crack ked nainstalujem ten 1.3 patch?
hádam sa SSemteXX nenahnevá ak odpoviem za neho, NIE, NETREBA! 
ale stale mi to nejde..nechapem..uz si s tym fakt neviem rady..spravil som to tak ako SSemteXX napisal..ale nic..nic mi to nezmeni..neviem:(..Gabriel ty nevies?
neni to tym ze mam windows 7?
neni to tym ze mam windows 7?
tak ja ti môžem povedať len svoj postup.. nainštalujem hru, cracknem, nahodím official patch 1.3 a hneď na to PESEdit patche.. tie updaty z hry nedávam, neviem prečo, ale blbne mi to.. :-/
tomas skús si nainštalovať najnovší directx, možno ti chýbajú niektoré .dll súbory.
skusim ten directx..gabriel a ktore tie PESEdit patche davas?
tak chalani uz mi to ide..ten directx mi pomohol:)..dakujem vam velmi pekne za rady

tak chalani uz mi to ide..ten directx mi pomohol:)..dakujem vam velmi pekne za rady
Jak ktoré? Však patch 1.3 vlastne a k tomu ten meganový patch 3.4 a fičíš