hladam program ktorý by dokázal povedať tlačiarni presné poradie tlače tak aby ked dam povedzme vytlacit A4 s 2 textamy presne ako v knihe tak ich vytlaci tak aby isli po sebe (myslím tým na širku ked je kniha a mam vlastne strana jedna a strana dva a zadnej strane 2 je vlastne strana 3 atd.). Tažko sa my to vysvetluje myslím takym spôsobom ze ked dam vo windowse vytlacit ako knihtlač tak to len tlačí na obe strany a ked to ohňem v stredem tak to nejde vôbec ako v knižke.
ono my vlastne ide o to ,že chcem aby ten program povedal tlačiarni že vždy na šírku A4 ma dat prvú a poslednú stranu niečoho čo chcem vytlačiť (napríklad 120 obrazkov alebo textov) a takýmto spôsobom môžem tu A4 v strede bud zohnúť čo není až tak efektívne alebo prestrinhúť a zase zviazať a bude to vlastne hotova kniha mno.
program na tlačenie kníh ?
Re: program na tlačenie kníh ?
mnoo.. sekunda v google http://office.microsoft.com/sk-sk/word- ... 72949.aspx
3PO napísal:mnoo.. sekunda v google http://office.microsoft.com/sk-sk/word- ... 72949.aspx
tie dva kliky na google boli asi tak pomocne ako keby som skočil cez okno
ked formulujes otazku ako imbecil tak sa nediv. chces dve strany s textami potom chces nejake obrazky. vsetko sa to da spravit v office alebo kazda lepsia tlaciaren ma moznost v nastaveniach urcit poradie tlacenia a rotaciu strany . staci pohnut mozgom a dojde ti ako. a odpoved poznam ale imbecil nie si tak na to prides
jj rotaciu a poradie tlacenia ona dokaze len od 1 do nekonecna alebo naopak..... vies ja potrebujem aby na jednu stranu dala 1 stranu a vedla nej 3 stranu a na chrbat toho isteho listu zase 2 stranu a 4 stranu tak aby kazda strana 1 a 2 a potom 3 a 4 boli na tej isty polovicke presne ako kniha to sa neda spravit v tvojom blbom office bez toho aby som si to vsetko nenastavil sam to si mozem zacat tak tlacit jednu stranu po druhej ako imbecil ja zhanam nieco co len zadam dane strany alebo obrazky ked mas ten mozog co sa nezda je jedno ci to je text alebo obrazok kym to bude presne na polovicku A4 alebo na A4 dokym to jednoducho bude mat stale tie iste rozmezy....
a este jedna vec chcem to preto lebo to co by som chcel tlacit ma aj 300 stran (obrazkov) a kym to nahadzem do office tak sa mozem ist zblaznit ked ovsem nebudem tlacit aj viac stranove
a este jedna vec chcem to preto lebo to co by som chcel tlacit ma aj 300 stran (obrazkov) a kym to nahadzem do office tak sa mozem ist zblaznit ked ovsem nebudem tlacit aj viac stranove